Folding Auto Gate Bottom Wheel Specialist (Supply And Replace)

Folding Auto Gate Bottom Wheel Specialist (Supply And Replace)

 

Pengguna folding auto gate design tak boleh lari dengan masalah roda bawah autogate. Tapi yang perlunya kena cari mereka yang specialist in auto gate roller wheels replacement sebabnya mereka akan guna high quality auto gate roller yang sesuai dengan keadaan auto gate folding tersebut sam ada metal auto gate roller atau stainless steel autogate roller dan akan adjust auto gate arm motor supaya bergerak lancar dan tahan lama.

 

 

Apabila tengok folding auto gate customer di Lake Field, Sg Besi anda dapat tahu tak masalah autogate yang berlaku sebabnya folding gate design baru, auto gate system baru dan roda autogate pun baru. Tapi disetiap kali buka dan tutup autogate mesti roda bawah autogate jump off track, setiap kali, padahal autogate roller tersebut baru digantikan 2 minggu lalu. Dari apa yang customer beritahu kami, auto gate repairer sg besi yang gantikan folding autogate bottom wheel ada kembali datang untuk baiki masalah autogate tersebut, mereka datang spray minyak dan adjust sikit, dalam sehari okay sekejap, lepas itu jadi balik, mereka datang semula buat benda sama, kemudiannya jadi balik. Masalahnya tak selesai pun, customer pun fedup, cuma buang masa dan duit sahaja. Itu yang customer mereka yang betul-betul pakar dalam menggantikan roda autogate dan beberapa kenalan rapatnya yang recommend kan Dr Autogate. Kami terpaksa bawa keluar roda autogate lama dan gantikan dengan roda autogate baru iaitu stainless steel auto gate roller termasuk gantikan sekali roda bearing. Yang terakhir kami adjust autogate motor level dan alignment. Sekarang hampir seminggu, kami tanya pada customer keadaan roda autogate tersebut, katanya okay lancar sahaja, tak ada masalah.

 

Autogate Repair Sg Besi

 

Sebenarnya bagi proses menukar auto gate roller replacement, gate bottom wheels replacement tak lama pun nak buat, kalau ada skill, pengalaman dan peralatan yang cukup. Kepada anda yang perlukan replacing stainless steel auto gate roller pun boleh. Untuk sliding auto gate design yang perlukan repair sliding gate roller kami ad abuat juga. Begitu juga auto gate service repair, kalau tahu apa masalah autogate rosak dan auto gate spare parts semua ada, on the spot boleh buat. Itu cara kami, kami sentiasa standby semua peralatan dan spare parts auto gate untuk memudahkan semua urusan.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sg Besi! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

 

Dr Autogate 是一家专门维修及安装各类型电动门公司. 公司主要经营sliding autogate, arm autogate, swing arm autogate及各种电动门零件例如自动门电池autogate battery, 自动门控制面板 autogate control panel, 自动门马达 autogate motor, 自动门变压器 autogate transformer, 自动门遥控器等产品 autogate remote control.

公司具有专业的维修及安装工程团队,特别是我们厂的电动门、自动门质量可靠, 信誉第一, 深得广大客户的信赖, 客户都会介绍亲戚朋友给我们.

我们的维修优势: Service Van 和办公室都存有大量的电动门零件。可以随时随地帮你维修电动门。

只需要三个步骤就可以把你的电动门维修好!

1步:WhatsApp https://wa.me/60122956299 一些照片给我们 (请拍整个门,左边门和右边门)
2步: 请简单的描述你的问题
3步:我们将与你预约时间及提供上门服务

还在等什么,今天就维修你的电动门吧!请联系: 012 – 295 6299 or https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *