Get Your Auto Gate Wheels Replacement 2020

Change Auto Gate Bottom Wheels Expert

 

Masih ada masalah roda autogate tercabut walaupun dah tukar folding autogate design baru? Contractor anda tak expert in auto gate repair? Mari dapatkan perkhidmatan kami yang pakar untuk membantu menyelesaikan gate problem dan auto gate problem anda.

 

 

Dulu rasanya 4 tahun lepas kami pernah buat auto gate rollers replacement untuk cutomer ini di Jalan Kiara SD11/5, Bandar Sri Damansara SD 11, Kuala Lumpur. Sekarang customer call kami semula untuk tukar roda bawah autogate baru, kami ingatkan gate yang bermasalah rupanya gate baru customer yang baru tukar tahun lepas, tak sampai setahun lagi dah ada tayar auto gate tercabut. Gate lama yang kami pernah tukar roda autogate dulu lama customer pakai, install new gate design baru sebab nak raya katanya. Nasib baik ada Dr Autogate, kami gantikan dengan high quality auto gate roller ada double bearing, macam yang kami pasang autogate roller sebelum ini, memang tahan lama.

 

 

Nama pun Dr Autogate, kami akan merawat masalah gate auto gate anda, tidak kira masalah autogate motor, nak service repair auto gate motor atau masalah roda autogate, nak tukar roda autogate baru, auto gate wheels bearing rollers replacement ke, semua kami boleh buat. Kami memang handal untuk repair dan autogate repair di auto gate repair damansara, auto gate repair bandar sri damansara, auto gate repair kota damansara, pasang autogate damansara utama, replace autogate wheel damansara height dan untuk semua autogate di Klang Valley.

Kami menyediakan auto gate repair service Damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Auto Gate Repair Service In Lorong PJU 1/46C Aman Suria Damansara 47301 Petaling Jaya, Servis Baiki Autogate Jalan Setiakasih 1 Damansara Heights 50490 KL, Pasang Sistem Autogate Jalan Damar SD15/3 Bandar Sri Damansara, Auto Gate Installer Jalan Setia Murni 8 Bukit Damansara 50490 Kuala Lumpur, Auto Gate Repairers Jalan Kasah Medan Damansara 50490 KL, Service Repair Autogate Jalan Setiakasih 9 Bukit Damansara 50490, Automatic Gate Repair Service Jalan Setiamurni 6 Bukit Damansara 50490 KL, Autogate Installation Lorong Bruas Damansara Heights 50490 KL.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *