OUR SERVICES

Dr Autogate Boleh Melakukan Pelbagai Benda Yang Menakjubkan …Untuk Komersial & Residen

Pemasangan Autogate

Baiki Autogate

Jualan Autogate

Dr Autogate Introduction Video

Dr Autogate Showroom

Famous Malaysian Autogate Maker – FBM

FBM adalah pengeluar tempatan terkenal dengan sistem autogate arm dan sliding. Sistem autogate mereka banyak digunakan untuk perindustrian dan perumahan dan untuk alat ganti pula sistem autogate mereka memang sedia ada dalam negara serta mudah untuk diperolehi.

FBM Adalah Jenama Terbaik Sangat Di Syorkan! Kenapa?

Pertama sekali, mereka telah melakukannya untuk masa yang sangat lama, mempunyai lebih 35 tahun pengalaman yang dapat menghasilkan sistem autogate yang berkualiti tinggi. Untuk mengetahuan anda, mereka satu-satunya kilang autogate yang mempunyai kemudahan pengilangan sendiri seperti CNC Lathe, CNC Miling, Machine Press, CNC Laser Cutting, Water Jet Cutter, Laser engraving machine dan banyak lagi. Majoriti, sebilangan besar pengeluaran dibuat di tapak kemudahan mereka sendiri, jadi banyak bahagian mereka yang senang dapat, sebabnya mereka boleh buat bahagian tersebut menggunakan kemudahan sendiri.

Baiki Gate
& Autogate Untuk Residen

Apabila anda perlukan mereka yang boleh dipercayai untuk baiki gate dan autogate, kami sentiasa ada membantu anda. Selama lebih 25 tahun, Dr Autogate telah membaik pulih sistem autogate rumah di Lembah Klang. Kami membawa banyak alat ganti di dalam van untuk pelbagai jenama autogate terkenal. Kebanyakan kami boleh selesaikan masalah pada hari yang sama, terus boleh tukar bahagian yang bermasalah.

Pakar Membaiki Gate
& Autogate Untuk Komersial

Adakah anda mempunyai masalah gate atau autogte motor di area Lembah Klang? Tidak jumpa pembaiki komersial gate dan autogate yang boleh dipercayai? Anda telah datang ke tempat yang betul. Kami telah melakukan pemasangan dan membaiki beribu komersial gate dan sistem autogate. Kami telah melabur banyak dalam alat ganti autogate, pelbagai alat dan alatan untuk mendapatkan hasil kerja yang terbaik.

Alat Ganti Tersedia Di Van & Bilik Pameran Kami

Kami ada pelbagai jenis autogate dan spare parts autogate dalam van dan bilik pameran supaya boleh membaiki motor autogate anda untuk membuatkan ia berjalan secepat mungkin. Antara auto gate spare parts yang hampir setiap hari digunakan iaitu auto arm auto gate dc motor, auto gate control panel, auto gate transformer, auto gate remote control, auto gate battery, auto gate stopper, auto gate gear, auto gate gear box dan macam-macam lagi dimana anda boleh tengok sendiri di dalam van dan bilik pameran kam.

Selama bertahun-tahun, kami telah membangunkan hubungan yang erat dengan semua pengeluar autogate untuk mendapatkan bahagian autogate untuk anda semua. Anda hanya perlu whatsapp kami bahagian autogate yang anda perlukan ke 012 – 295 6299

Autogate tak boleh jalan? Sangkut dalam rumah?

Kami boleh bantu anda!

Baiki Autogate Anda Dalam 3 Langkah Mudah!

1

Ambil Beberapa Gambar
Ambil gambar gate, kiri dan kanan motor. Lagi baik kalau anda boleh kongsikan lebih banyak gambar dari sudut yang berbeza.

 

2

Whatsapp Kami 
Beritahu kami apa yang anda perlukan atau masalah autogate anda dan berikankan juga alamat serta share lokasi map. Whatsapp kami 012 – 295 6299 .

 

3

Technician akan datang membantu
Technician kami akan datang dengan van yang penuh dengan stok ( lebih 100 + alatan ganti autogate). Boleh baiki terus masalah autogate anda.

Karat, Rosak Atau Roda Tercabut? Roda Gate Anda Tidak Berpusing?

Sekiranya anda menggunakan sliding gate atau folding gate, ada kemungkinan anda memerlukan perkhidmatan untuk gantikan roda tersebut. Roda bawah sliding gate atau folding gate ianya terdedah kepada cuaca. Bearing dalam roda tersebut boleh berkarat dan menyebabkan roda tidak bergerak dengan baik. Roda anda perlu diganti segera?

Hubungi kami hari ini! 012 – 295 6299

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Slide 4

Bearing and Hinge Repair!

You open and close the gate thousand times each year, the bearings and hinges can become damaged and break. This makes your gate to fall and drag on the floor. Many times the hinges and bearings can simply be replaced, don’t wait till it is totally damaged, only you replaced it. Good bearings and hinges allow your autogate to continue to function for years to come. Call us now 012 – 295 6299 to get your Bearings replaced!

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Slide 4

Kenapa memilih kami?

  • Produk & Alat Ganti Berkualiti- Kami menggunakan sistem autogate serta alat ganti yang BERKUALITI TINGGI
  • Jenama Baru - Kami hanya menggunakan jenama baru bukan jenama yang diperbaharui
  • Pengalaman - WKami telah berada dalam industri autogate selama lebih dari 2 dekad sekarang. Juruteknik dan jurutera kami telah meluaskan latihan mereka - pengetahuan, pengalaman profesional, alatan dan peralatan untuk menyelesaikan masalah berkaitan gate dan autogate.
  • Rekod Track Terbukti- Kami telah memasang dan membaiki beribu-ribu sistem autogate.
  • Van Penuh Dengan Stok - Kami mempunyai juruteknik dengan van yang telah diisi sepenuhnya, bermaksud kami mempunyai semua part autogate untuk terus membaiki.
  • Pembelajaran -Di dunia yang tidak pernah berhenti melakukan perubahan, kami sentiasa terus belajar dan berkembang
  • Pakar - Kami hanya melakukan Pemasangan & Servis Autogate, tidak ada perkara lain.
  • Penilaian Tinggi - Pelanggan kami memberikan rating tinggi dalam ulasan mereka.
  • Pantas Bertindak - Kami bergerak pantas melakukan pemasangan dan pembaik pulih untuk anda.

English Version

Cantonese Version

TESTIMONIALS

OUR TESTIMONIALS

Real Reviews From Real Customers

Senang sangat berurusan dengan Dr Autogate sebab saya tak perlu tunggu lama untuk mereka dtg baiki autogate saya. Lepas motherboard diaorang tukarautogate dah boleh berjalan macam biasa. Saya tak perlu nak ambil cuti sebab setengah jam sahaja da selesai.

Mulamula saya ingat autogate saya yang problem tapi lepas Dr Autogate buat troubleshooting rupanya ada problem dekat gate bearing so saya minta mereka tukar terusSaya nampak mereka ni sangat pakar semua benda tentang autogate mereka boleh selesaikan.

Semalam masa nak balik kampung ada emergency tiba-tiba autogate tak boleh buka then saya mintak Dr Autogate ajar saya untuk dismantle arm autogate so saya boleh buka autogate secara manual duluTerima kasih sangat-sangat. Hari ni baru mereka datang untuk baiki dan da berfungsi balik autogate yang tak boleh buka tu.

Saya terfikir nak pasang autogate dekat rumah baru di Nusaputra Puchong then lepas tengok autogate kt showroom mereka saya agak berkenan dengan FBM autogate mereka. Dalam stor ada banyak spare part autogate dengan banyak stok FBM. Sabtu ni nanti mereka datang pasang. .

Kami da buat keputusan nak pilih Dr autogate untuk gantikan autogate lama kami lepas dah banding-bandingkan  autogate dari company lain. Kebanyakan company lain masih baru dan stock dan parts tak berapa banyakSebab tu kami pilih company professional macam Dr Autogate. Mereka ada van besar yg penuh dengan stok dan parts yang baruSangat disyorkan.

Saya nak produk yang berkualiti tinggi sahaja. Saya suka dengan FBM  autogate mereka. Design cantik lepas itu komponen dalaman sangat berkualiti tinggiMindset yang bagus. Salute. 

Berita Terbaru, Video & Gambar

Covid 19 - Dr Autogate Di Tutup Sementara

/
Covid 19 - Dr Autogate Di Tutup Sementara Dr Autogate akan berhenti beroperasi untuk sementara waktu sehingga 31 Mac 2020 bagi mengambil langkah berjaga - jaga mencegah Covid - 19. Sekiranya ada apa mengenai pasang autogate rumah, baiki autogate anda boleh sahaja hubungi kami.     Dapatkan…

Auto Gate Repair USJ, Auto Gate Supplier Subang

/
Auto Gate Installation USJ & Auto Gate Repair Subang Your Auto Gate Motor stuck and the gate arm cannot be opened? If you need an auto gate service USJ, then you are coming to the right place. DR Autogate is a leading auto gate supplier in Subang and Klang Valley. We install…

Top Auto Gate Installer Puchong

/
Top Auto Gate Installer Puchong  - FBM 929 Is The Best Autogate 2020   Minggu lepas kami pasang FBM 929 Arm Autogate System untuk Puan Aisyah dan kali ini kami pasang FBM 929 Arm Auto Gate System untuk jiranya pula Ms Lim di Jalan PU2/1E, Taman Puchong Utama. Dua-dua ini…

Boleh lakukan pesanan FBM Autogate kami sekarang

Kami merangkumi kawasan Lembah Klang

Sekarang kami mempunyai 3 van servis di kawasan Lembah Klang

Atas rasa sayang terhadap kerja kami, kami dapat melibatkan kawasan berikut dalam perkhidmatan kami.

– Pelating Jaya
– Punchong,
– Puncak Alam
– Selangor
– Selayang
– Semenyih
– Seri Kembangan

– Setapak
– Setia Alam
– Shan Alam
– Subang Jaya
– Ampang
– Cheras
– Gombak

– Kepong
– Klang
– Wangsa Maju
– Bangi
– Damansara
– Kajang
– Kota Damansara

© 2019 Dr Autogate. All rights reserved. All trademarks displayed on this web site are the exclusive property of the respective holders. - powered by Enfold WordPress Theme
Call Now ButtonCall Now
WhatsApp chat