Happy New Year 2022

Happy New Year 2022

Wishing you a Happy New Year, bursting with fulfilling and exciting opportunities. And remember, if opportunity doesn’t knock, build a door!

 

Autogate Specialist

 

Best Autogate Solution In Klang Valley

If you plan to upgrade your home autogate, need auto gate replacement or your autogate not working, please call us for further information.

Get your autogate fixed in 3 simple steps!

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through Whatsapp to https://wa.me/60122956299
  3. We will call to arrange an appointment for service.

There’s no need to wait. We’re here to help! Just call us at https://wa.me/60122956299 or www.DrAutogate.com.my

Call Us Now If Your OAE Autogate Not Working

Call Us Now If Your OAE Autogate Not Working

Ada masalah dengan oae autogate, perlu dibaiki dengan segera? Dr Autogate tawarkan penyelesaian terbaik. Memang kami banyak baiki dnor autogate di seluruh lembah klang, hampir setiap hari ada sahaja pengguna oae autogate yang perlukan oae autogate services dan kami boleh selesainya dengan mudah, cepat dan berkesan.

 

 

We Can Help You With Autogate Diagnostic And Autogate Repair

Lama juga customer dari Subang Jaya ini menggunakan oae 333 swing autogate system sampaikan original auto gae installer pun sudah tak buat autogate lagi. Jadi kamilah yang akan continue untuk buat oae auto gte services untuk customer ini. Dan oae auto gate control panel rosak, kami tukar dengan oae autogate panel yang baru dan original.

 

 

Having Problems With Your OAE 333A, We Are Here To Help You Out

Mencari oae autogate repair expert in Klang Valley? Anda telah datang ke tempat yang betul, Dfr Autogate expert in oae autogate repair services, oae autogate repair dan auto gate repair services dimana kami ada semua oae auto gate spare parts. Dan bukan itu sahaja semua autogate type, jenis autogate, model autogate sama ada arm autogate, underground autogate, dcmoto atau sliding autogate system kami juga pakar.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Subang Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Sliding Autogate Diagnosis And Repair In Petaling Jaya

Sliding Autogate Diagnosis And Repair In Petaling Jaya

Kami pakar diagnosis iaitu mengenalpasti punca masalah autogate dan servis baiki sliding autogate system semua model sliding auto gate system tidak ac sliding autogate atau dc sliding autogate system. Team pakar kami akan datang bersama sliding autogate spare parts dan masalah sliding autogate anda akan selesai pada waktu kami datang. Anda hanya perlu hubungi kami sekarang dapatkan info dan temu janji.

 

 

Find The Experience Autogate Contractor To Fix Your Autogate Problem

Kami servis baiki sliding autogate motor untuk customer area Petaling Jaya tapi sebelum kami datang ada autogate repairer petaling jaya tapi mereka tak berjaya selesaikan masalah sliding autogate tersebut. Hampir sejam check sana sini pun tak boleh juga, akhirnya kata tak boleh dibaiki, kena pasang sliding autogate motor baru, customer jadi tak yakin, sebab nampak mereka macam tak ada pengalaman. Itu yang customer panggil team Dr Autogate pula. Kami datang buat sliding autogate diagnosis, kurang dari 10 minit dah jumpa punca sliding autogate bermasalah, iaitu sliding autogate limit switch dan sliding auto gate gear rack alignment tak sama. Selepas kami ganti sliding auto gate limiti switch dan modified sliding autogate gear rack, sliding auto ate motor tersebut berfungsi semula dengan baik.

 

 

Sliding Autogate Repair Expert

Carilah mereka yang betul-betul specialist in autogate sebab masalah autogate anda dapati diselesaikan dengan mudah, cepat dan berkesan. Atau anda boleh terus hubungi Dr Autogate untuk info yang lebih lanjut mengenai autogate sistem yang anda gunakan.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Petaling Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Autogate Repair Specialist – Dnor Autogate Arm Problem

Autogate Repair Specialist – Dnor Autogate Arm Problem

Dnor autogate system boleh dikatakan famous autogate brand Malaysia dan hampir setiap hari kami lakukan dnor auto gate service repair. Jadi sekarang kami banyak focus pada dnor autogate system swing/ folding untuk lakukan servis baiki dnor autogate. Kami sentiasa menyimpan dnor autogate 712 spare parts seperti dnor autogate arm, dnor arm autogate mini dc motor, dnor autogate pcb board dan dnor auto gate transformer. Kepada anda juga yang ada masalah dengan dnor autogate problem atau jenama autogate lain, boleh dapatkan servis baiki autogate lembah klang kami.

 

Fast Autogate Solution – Dnor Autogate Back To Normal Condition

Kali ini servis baiki dnor autogate kami diperlukan di Bukit Jelutong. Pada mulanya original dnor auto gate installer shah alam janji untuk datang hari ini dan customer pun dah ambil cuti tapi malangnya mereka gagal dihubungi. Yang recommend service autogate kami adalah jirannya. Apabila customer hubungi kami, terus tanya boleh datang baiki dan selesaikan terus masalah dnor nya hari ini. Mestilah boleh, team kami akan membawa semua spareparts autogate dnor dan selesaikan terus masalah customer pada masa kami datang. Selepas troubleshooting, dnor autogate arm sebelah kiri yang bermasalah, dengan persetujuan customer kami gantikan dnor 712 arm autogate baru dan original, kurang 1 jam, selesai semuanya. Lega customer, memang tepat memanggil syarikat autogate kami.

 

 

Your Autogate Installer Gone Missing?

Anda juga hadapi masalah dnor autogate seperti customer ini? Original autogate installer hilang, mereka tak boleh tolong? Jangan risau, Dr Autogate kan ada, kami akan merawat semua masalah autogate anda.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bukit Jelutong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Subang Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Arm Autogate Troubleshooting – Arm Autogate 1 Side Not Stuck

Arm Autogate Troubleshooting – Arm Autogate 1 Side Not Stuck

Apabila ada masalah autogate berlaku sama ada autogate both sides cannot open atau one side autogate arm cannot open mestilah perlu troubleshooting untuk kepastian autogate parts mana yang bermasalah. Macam kami, setiap hari pun ada autogate repair service dan apabila masalah autogate tak boleh buka atau sebelah autogate tak boleh buka kami dah tahu punca autogate rosak apa, kami memang berpengalaman dan specialist in autogate repair service tapi akan buat troubleshooting juga.

 

 

Reliable Autogate Repair Services

Tapi apa yang terjadi kepada customer di Bangi ini dimana arm autogate stuck sebelah tak berfungsi. Pertama original installer dulu memang dah hilang, call tak dapat. Kedua customer call kontraktor autogate bangi tapi mereka tak datang lagi, terus cakap ini autogate lama, tak ada spare parts dan minta customer untuk pasang autogate baru. Ketiga, customer hubungi kami Dr Autogate, kami beritahu akan datang lakukan arm autogate troubleshooting dengan bersama autogate spare parts. Itu yang customer terus minta kami datang secepat mungkin.

Arm Autogate Replacement With FBM Arm Autogate

Selepas troubleshooting, memang confirm arm autogate sebelah kiri tidak berfungsi dengna baik. Components lain seperti autogate motherboard, autogate transformer dan auto gate remote control masih lagi berfungsi. Kami terangkan semuanya dan customer buat keputusan untuk gantikan kedua-dua arm autogate baru dengan FBM 929 Arm Autogate yang lebih heavy duty (autogate components lain yang masih elok, guna balik)

Kami menyediakan auto gate repair service Bangi! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Looking For A Reliable Autogate Company To Fix Your Autogate System?

Looking For A Reliable Autogate Company To Fix Your Autogate System?

Kami dihubungi customer ini di Putra Prima, Puchong minta untuk checking/ troubleshooting underground swing autogate system yang bermasalah sejak minggu lepas. Sebelum menghubungi kami customer ada call auto gate installer/ repairer puchong tapi semuanya tak menyakinkan, mereka tak boleh datang repair autogate terus sebab tak ada autogate spare parts ditangan, mereka kena datang tengok untuk mencari punca autogate rosak terlebih dahulu. Customer agak particular, memilih dengan teliti, nak pastikan masalah autogate dapat diselesaikan dengan cepat, berkesan, harga berbaloi dan ada after sales support.

 

 

Why Customer Trust Us

Apabila kami dihubungi, macma biasa kami akan details syarikat autogate kami seperti name card, gambar technician/ engineer, gambar van servoce autogate kami yang besar dan penuh dengan sapre parts autogate, ada juga gambar autogate workshop serta autogate showroom kami. Customer terus yakin untuk dapatka service repair autogate kami. Selepas underground autogate troubleshooting, ada dua kerosakan, iaitu underground autogate swing control panel dan underground auto gate gearbox (masuk air). Semua proses yang kami lakukan akan ditunjuk pada customer. Setelah berbincang dari segi kerosakan autogate, harga autogate dan jangka masa autogate, akhirnya customer yakin untuk dapatkan dan pasang FBM 929 Arm Autogate System kami.

 

 

Top Autogate Installer And Repairer Klang Valley

Apabila customer berasa yakin dengan service autogate kita, mereka akan terus confirm. Sebab itu kami sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik untuk semua customer kami. Sebab itu setiap hari kami akan install FBM Autogate, tapi anda jangan risau, stok FBM Autogate System kami sentiasa ada, kami sentiasa tambah stok jadi bila-bila masa sahaja boleh pasang autogate untuk anda. Sama juga dengan autogate repair service, setiap kami banyak repair autogate yang bukan kami pasang dulu. Masalah autogate dapat diselesaikan dengan mudah, cepat dan berkesan. Hubungi kami untuk lebih info.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Puchong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Merry Christmas 2022 From Dr Autogate

Merry Christmas 2022 From Dr Autogate

Warm greetings om Christmas to you. May you celebrate this day with high spirits and lots of smiles. Merry Christmas to all our customers.

 

 

If you plan to upgrade your home autogate, replace your swing gate or your folding gate always run off the track, please call us for further information.

 

 

FBM Autogate System is the best autogate brand Malaysia

Get your autogate fixed in 3 simple steps!

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through Whatsapp to https://wa.me/60122956299
  3. We will call to arrange an appointment for service.

There’s no need to wait. We’re here to help! Just call us at https://wa.me/60122956299 or www.DrAutogate.com.my

Reliable Autogate Services In Cheras (Autogate Repair Specialist)

Reliable Autogate Services In Cheras (Autogate Repair Specialist)

Sekiranya anda terdapat apa-apa issue auto gate problem atau auto gate motor rosak, anda boleh call Dr Autogate. Kami menawarkan servis autogate terbaik. Terbaik macam mana itu? Kami boleh baiki autogate anda on the spot, kami datang checking autogate dan terus boleh gantikan autogate parts rosak, van kami penuh dengan spare parts autogate, auto gate accessories untuk pelbagai model autogate (famous autogate brand). Team kami juga berpengalaman dan profesional mengendalikan setiap masalah autogate.

After Troubleshooting, OAE Autogate Motherboard Is Problem

Kami telah selesaikan masalah oae arm autogate ini di Cheras. Pada mulanya customer cuba untuk selesaikan sendiri dengan hanya mendapatkan penyelesaian dengan kami melalui telephone, tapi tidak berjaya. Itu yang kami datang juga lakukan oae autogate troubleshooting dan dapati oae autogate motherboard yang punya oae autogate tak berfungsi dengan baik.

Best Autogate Contractor Cheras

Cepat selesai masalah autogate anda dengan Dr Autogate, kami memberikan best autogate repair in ampang, top auto gate installer ampang, auto gate repairer ampang. Anda boleh hubungi kami pada bila-bila masa.

Kami menyediakan auto gate repair service Cheras! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Dnor Autogate Services – Dnor Arm Autogate Not Working

Dnor Autogate Services – Dnor Arm Autogate Not Working

Dnor arm autogate anda tidak berfungsi dengan baik? Anda one side arm autogate untuk pasang autogate rumah atau baiki autogate rumah? Dr Autogate merupakan dnor arm auto gate supplier, dnor autogate installer dan dnor autogate repairer di area klang valley. Hubungi kami cepat untuk masalah dnor autogate anda.

 

 

We Supply, Install And Repair Dnor Autogate

Kami dihubungi customer dari Putra Height minta untuk gantikan dnor arm autogate 712 sebelah kiri yang bermasalah. Customer seorang engineer jadi tahu troubleshooting autogate cuma tidak ada peralatan dan dnor autogate spare parts untuk menggantikannya. Ada cuba hubungi original dnor autogate installer subang jaya tapi mereka dah tak buat autogate lagi. Nasib baik mak cik jiran belakang rumah suruh contact Dr Autogate, hari yang sama customer hubungi kami, hari itu juga kami datang untuk pasang dnor autogate 712, dnor autogate arm untuk kiri dan kanan dengan dnor 712 arm autogate baru & 100% original, van kami penuh dengan autogate spare parts.

 

 

Fast Dnor Auto Gate Trobleshooting & Repair Services – We Cover Klang Valley Areas

Bercakap mengenai dnor model 712 swing gate autogate motor ramai juga yang menggunakannya sebab itu kami supply dnor autogate spare parts dan dnor autogate accesories dengan ini kami dapat selesaikan masalah autogate anda. Baru-baru ini ramai juga customer pengguna dnor autogate yang ada masalah dan kami bantu mereka buat dnor autogate repair service.

Kami menyediakan auto gate repair service Putra Height! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Service Repair Arm Autogate One Side Not Opening

Service Repair Arm Autogate One Side Not Opening

Memang setiap hari kami lakukan autogate service repair dimana one side arm autogate tak boleh buka. Apabila nak buka autogate, hanya sebelah sahaja yang terbuka. Kami akan lakukan pemeriksaan terlebih dahulu untuk mencari punca masalah autogate berlaku dan membawa semua auto gate spare parts bersama.

 

 

Kami dihubungi customer dari Ampang untuk datang rumahnya secepat mungkin sebab nak keluar kereta tak boleh. Customer buka autogate tapi hanya sebelah sahaja yang terbuka. Cuba untuk buka satu arm autogate sebelah kiri itu pun tak boleh dan customer syak arm autogate tak berfungsi. Jangan risau, apa-apa pun kami akan lakukan pemeriksaan terlebih dahulu serta membawa arm autogate spare parts bersama. Dan memang betul, one side arm autogate tidak berfungsi, dengan persetujuan customer kami gantikan arm autogate baru dan original.

Reliable Autogate Repair Service In Ampang

Mana nak cari auto gate expert tu? Jawapannya ada dengan Dr Autogate. Cepat dan berkesan servis autogate yang ditawarkan kami. Cari sahaja auto gate near me dan kami banyak melalukan install autogate ampang dan repair autogate ampang untuk autogate arm repair ampang. Hari yang sama anda contact autogate company kami, hari itu juga masalah autogate anda.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Ampang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!