2022虎年興、虎年旺,虎年頂呱呱

2022虎年興、虎年旺,虎年頂呱呱

福虎生風來進寶,新年好運到!🧨🧨🧨

 

 

新年就快到了😆,每天开车出门,是否已经常常听到新年歌呢?

想要安装电动门,或电门坏了,我们提供修理Autogate服务。

 

 

📣Dr Autogate 可以维修各类品牌的电动门系统,如果你的OAE333A电动门机, Dnor 电动门, Jackpro autogate, DEA autogate, Comex Underground Auto Gate, DC Moto Autogate , Legate Autogate,FBM Autogate, MAG Underground, Nice, E8 autogate 电门坏了,我们都可以修理自动门。如有任何疑问或想更了解电动门, 我们提供免费电门估价,请联络⬇️⬇️⬇️
📱: https://wa.me/60122956299

www.DrAutogate.com.my

请允许Dr Autogate送上一份真诚的祝福:有阳光照耀的地方,就有我们默默的祝福。🍂🍂祝愿各界朋友及家人们-
🎉虎年好運到,虎虎生風一整年!

Gong Xi Fa Chai Everyone!

May the Year of the Tiger bring you good luck, good health and wealth.

 

 

Please be informed that our office will be closed from 29th January – 6th February 2022 for Chinese New Year. We will resume our business operation on 7th February 2022.

牛年到,鸿运照

牛年到,鸿运照

Happy Chinese New Year to all our friends.

 

2021 Chinese New Year falls on February 12th (Friday). It has been a rough year, hopefully the Year of the Ox will be a better year.

 

Under MCO, we are not allowed to balik kampong. We are also barred from home visits this Chinese New Year. Only 15 family members living within 10 kilometer radius is allowed for the reunion dinners.

 

But nothing will stop us from celebrating Chinese New Year. We will still decorate our houses with red lanterns, red packets and etc. We will use technology to keep traditions alive. We are planning a group video call with our family members on the reunion dinner and the first day of Chinese New Year. It is going to be fun having dinner and video call with family members on the other side of the country. Thanks to advancement of technology, we can feel like we are eating together in one place.

 

Wishing everyone Happy Chinese New Year and Gong Xi Fa Cai!

 

 

 

牛- 传统上覺得它是非常刻苦耐勞又勤力的动物。所以为了迎接这牛年,大家都好努力,发奋图强来实现愿望。

 

Dr Autogate 在这新春到来之际,向各界朋友表示最诚挚的谢意和最热情的问候!
在此祝贺大家新年快乐,牛年旺旺來, 除夕鞭炮放,牛年运气好,天天数钞票。

 

 

Dr Autogate 过去已帮无数客户维修电动门,如果您想要安装最新又耐用的电动门,DrAutogate 绝对是您最好的选择。欲知更多有关电动门autogate 的详情,请致电:012 – 295 6299

心动不如行动,赶快拨打我们的热线::012 – 295 6299, 或游览我们的网站 : www.drAutogate.com.my

 

Swing Autogate Installation Ampang

Autogate Ampang – Old Underground Autogate Having Many Problems

Autogate Ampang – Old Underground Autogate Having Many Problems

 

Underground swing autogate system lama memang tak boleh lari daripada masalah. Seperti customer di Ampang ini dimana sudah belasan tahun Doormex underground autogate, sebelum ini kami pernah bantu customer menggantikan underground auto gate remote set dan sekarang customer hubungi kami semula ada masalah underground autogate motor tersebut tak boleh bergerak.

Kami datang lakukan sliding auto gate checking dan terdapat 3 masalah, pertama underground autogate gearbox rosak, keduanya underground auto gate motor putus, dan underground swing auto gate control panel bermasalah. Kami terangkan detail pada customer dan tunjuk sliding auto gate parts yang bermasalah.

 

Underground Autogate Control Panel Ampang

Underground Autogate Control Panel Ampang

 

The System Totally Lost – Install New With KRON 929 Arm Autogate System

 

Jujur kami cakap, underground autogate system ini tidak boleh dibaiki lagi, ianya macam total lost, tidak boleh buat apa-apa lagi. Apa yang kami boleh cadangkan adalah pemasangan auto gate system baru dan sesuai digantikan adalah KRON 929 Arm Autogate System. Didalam KRON 929 Arm Autogate anda akan jumpa komponen autogate yang berkualiti tinggi dan akan tahan lama, serta memberi ketenangan kepada penggunanya.

Selepas mendengar semua penerangan dan tengok sendiri masalah autogate tersebut, customer bersetuju replace new swing autogate system dengan KRON 929 Arm Autogate System kami. Katanya memang merancang untuk pemasangan sistem autogate baru dan setelah melihat underground autogate sudah rosak teruk. Itu yang setuju untuk kami lakukan arm autogate yang baru. Kami memang sentiasa membawa set KRON 929 Arm Autogate System baru, jadi boleh terus lakukan pemasangan.

 

Swing Autogate Installation Ampang

Swing Autogate Installation Ampang

 

Reliable Autogate System – KRON 929 Autogate

 

KRON Autogate membanggakan reputasinya yang kukuh di Malaysia dengan ketangguhannya yang terbukti. Autogate model swing arm dari Kron direka khas untuk kelestarian jangka panjang, memastikan prestasi yang dapat dipercayai. Sistem autogate Kron dirancang untuk menangani pelbagai keadaan cuaca, dari hujan sehingga panas, sehingga anda dapat yakin bahawa autogate anda akan berfungsi dengan baik tanpa mengira cuaca. Dengan Kron Autogate, anda tidak perlu bimbang tentang kerja pembaikan yang kerap atau masalah kebocoran air yang boleh mempengaruhi prestasi pagar anda.

Dr Autogate juga menawarkan perkhidmatan pemasangan profesional untuk menyiapkan autogate baru anda dengan betul untuk prestasi terbaik dan harga auto gate juga berpatutan.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Ampang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Repair Autogate Remote Petaling Jaya

Autogate Petaling Jaya – Baiki Autogate Tak Boleh Buka Guna Remote Control

Autogate Petaling Jaya – Baiki Autogate Tak Boleh Buka Guna Remote Control

 

Masalah biasa yang berlaku kepada pengguna autogate aadalah autogate tak boleh buka menggunakan remote control autogate. Jika masalah autogate remote berlaku, boleh jadi berpunca dengan autogate remote receiver rosak, autogate remote control rosak, ataupun bateri remote control sudah kong dan boleh jadi juga autogate pcb board bermasalah.

Apa-apa pun pemeriksaan akan dilakukan terlebih dahulu mencari punca tepat bahagian autogate yang bermasalah. Sekiranya anda menghadapi autogate remote control tak boleh guna ataupun ada masalah autogate lain, boleh terus hubungi pakar autogate anda iaitu Dr Autogate kami akan berikan penyelesaian terbaik dengan cepat dan berkesan.

 

 

Repair Autogate Remote Petaling Jaya

Repair Autogate Remote Petaling Jaya

Kami Yang Selesaikan Masalah Autogate Remote Receiver

 

Seperti customer daripada Petaling Jaya ini juga menghadapi masalah autogate tak boleh buka guna remote control tetapi menggunakan suis autogate dalam rumah boleh. Dari apa yang customer beritahu kami, original autogate installer selalu delay untuk datang sampai hampir 2 minggu tunggu, lagipun sistem autogate dnor 212 yang digunakan sudah over warranty, sama juga akan kena bayar. Jadi customer mencari kontraktor autogate yang lain dan abangmya syorkan servis autogate dari Dr Autogate.

Setelah kami lakukan pemeriksaan, dnor autogate remote receiver bermasalah dan customer hanya mempunyai 1 remote autogate sahaja. Sekarang lebih baik kami gantikan autogate remote set termasuk 1 autogate remote receiver dan 3 unit autogate remote yang baru. Sekarang customer boleh buka dan tutup autogate menggunakan remote control.

 

 

Repair Dnor Autogate PJ

Repair Dnor Autogate PJ

 

Kontraktor Autogate Terbaik Di Petaling Jaya

 

Dr Autogate memberikan best auto gate repair in petaling jaya area dengan team kami yang profesional. Antara common autogate problem, masalah autogate yang sering kami baiki autogate tak boleh buka, automatic gate no power, autogate slow, auto gate terbuka sendiri, autogate remote control not working, autogate trip. Bukan itu saja, kami juga auto gate supplier selangor, auto gate supplier KL dan auto gate seller untuk auto gate arm price, sliding auto gate motor price, auto gate kotak price dengan automatic gate malaysia price, kos pemasangan pintu automatik kami boleh buat.

Kami menyediakan auto gate repair service Puchong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Autogate Repairer Damansara

Autogate Damansara – Kami Bantu Betulkan Autogate Tidak Berfungsi Selepas Hujan

Autogate Damansara – Kami Bantu Betulkan Autogate Tidak Berfungsi Selepas Hujan

 

Kami sering menerima permintaan dan memberikan perkhidmatan autogate untuk masalah autogate yang tidak berfungsi selepas hujan lebat. Pada amnya, autogate boleh menghadapi masalah seperti tidak dapat dibuka selepas malam hujan, dan ini mungkin disebabkan oleh autogate yang tripped atau terkena kilat. Untuk menyelesaikan masalah ini, kami akan menjalankan pemeriksaan autogate untuk mengenalpasti bahagian mana yang menjadi punca masalah autogate tersebut.

Hubungi kami Dr Autogate untuk penyelesaian autogate yang cepat dan berkesan. Kami faham apabila autogate tidak boleh dibuka, autogate tidak dapat berfungsi akan menyusahkan urusan hari ini anda. Kami akan berusahan untuk datang dan selesaikan pada hari yang sama anda menghubungi kami.

 

 

epair Autogate Cannot Open Damansara

Repair Autogate Cannot Open Damansara

 

Dr Autogate Akan Pastikan Autogate And Berfungsi Seperti Biasa

 

Servis autogate kami diperlukan di Kota Damansara dimana autogate tak berfungsi selepas hujan lebat semalam dan customer terpaksa parking kereta luar rumah dan masuk menggunakan pintu pahar kecil, nasib baik ada pintu pagar kecil, kalau tidak terpaksa panjat pagar. Dari apa customer beritahu, satu rumah trip dan sudah naikkan semula switch DB elektrik. OAE 333a autogate system customer sudah lama pasang dan taktahu siapa original oae autogate installer sebelum ini dan customer cari auto gate repair near me dan jumpa kami.

Job pertama kami pergi rumah customer dulu dan punca autogate tak berfungsi disebabkan oae autogate pcb board terbakar dan kami gantikan oae autogate motherboard baru dan original. Jiran customer juga minta kami baiki swing autogate nya tidak berfungsi, yang mungkin ada masalah yang sama.

 

Autogate Repairer Damansara

Autogate Repairer Damansara

 

Penyelesaian Autogate Terbaik Di Lembah Klang

 

Kami sedia membantu anda dengan diagnostik autogate dan pembaikan autogate. Apa-apa pun kemeriksaan akan dilakukan terlebih dahulu. Jangan risau, autogate anda masih lagi boleh dibaiki, kebanyakan yang kami buat autogate services untuk autogate hujan, semuanya masih lagi boleh dibaiki. Kami boleh membantu anda menyelesaikan masalah sistem pintu pagar automatik anda. Sekiranya anda perlukan pemasangan autogate baru, jenama autogate terbaik adalah KRON 929 Arm Autogate System.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Baiki Roda Autogate Shah Alam

We Are Back From CNY – Repair Auto Gate Roller

We Are Back From CNY – Repair Auto Gate Roller

 

Apabila roda besi autogate anda berkarat, ia boleh menyebabkan roda auto gate tersebut tidak berfungsi dengan baik. Roda mungkin melompat keluar daripada trek atau bahkan tercabut. Untuk mengatasi masalah ini, satu pilihan yang baik adalah cuba menggunakan roda autogate folding stainless steel 304 yang tahan karat dan mempunyai kebolehan tahan lama. Kelebihan penggunaan roda autogate stainless steel 304 adalah daya tahan terhadap karat, menjadikannya pilihan yang popular di kalangan pengguna autogate yang sedar akan kepentingan kualiti dan kebolehpercayaan.

Jadi, sekarang adalah masa yang sesuai untuk mempertimbangkan penggantian roda autogate anda dengan yang berkualiti tinggi seperti roda stainless steel. Walaupun anda menggunakan pintu pagar material besi, tak ada masalah guna roda autogate stainless steel.

 

 

Auto Gate Repair Shah Alam

Auto Gate Repair Shah Alam

 

Get Stainless Steel Auto Gate Wheels

 

Pelanggan di Seksyen 7 Shah Alam sebelum ini menggunakan roda autogate dari bahan besi dan telah mengalami beberapa kali masalah yang memerlukan penggantian roda autogate sejak pemasangan folding autogate. Masalah yang sering timbul termasuk masalah karat dan roda autogate melompat keluar daripada trek atau tercabut. Situasi ini berubah apabila seorang kawan mencadangkan penggunaan roda autogate dari bahan stainless steel.

Setelah mendengar cadangan tersebut, pelanggan tersebut memutuskan untuk menggunakan perkhidmatan auto gate roller kami untuk menggantikan roda autogate dengan yang terbuat daripada stainless steel. Tindakan ini diambil untuk mengatasi masalah berulang yang berkaitan dengan karat dan keausan roda besi. Dengan memilih roda autogate stainless steel, pelanggan dapat menikmati kelebihan bahan yang tahan karat dan tahan lama, meningkatkan prestasi dan ketahanan keseluruhan sistem autogate. Sekarang, pelanggan dapat menikmati pintu pagar autogate yang berfungsi lebih baik dengan keperluan pembaikan yang dikurangkan, memberikan kepuasan dan nilai tambah kepada pelanggan kami.

 

 

Baiki Roda Autogate Shah Alam

Baiki Roda Autogate Shah Alam

 

We Are Expert In Autogate Wheels Replacements

 

Kami hanya menggunakn high quality auto gate roller iaitu stainless steel 304 auto gate roller wheel dan mengguana cara/ teknik tukar roda autogate yang betul. Menggunakan folding auto gate memang tidak boleh lari daripada masalah roda autogate tapi kita boleh jadikan ia tahan lebih lama dengan menggunakan roda autogate stainless steel berkualiti tinggi. Sekiranya anda memerlukan pemasangan autogate baru, kami syorkan KRON 929 Arm Autogate System.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Replace Autogate Arm Sri Petaling

Sri Petaling Autogate – Replace Autogate Arm Only

Sri Petaling Autogate – Replace Autogate Arm Only

 

Kami boleh lakukan autogate services dengan hanya gantikan 1 unit arm autogate sahaja kerana kami mempunyai auto gate spare parts. Kami sentiasa menyimpan spare parts autogate untk bantu customer baiki autogate dengan hanya menggantikan bahagian autogate yang rosak, tak perlulah setiap kali ada masalah autogate, kena pasang set autogate yang baru.

Setiap customer yang menghubungi kami, akan menceritakan pengalaman dengan autogate mereka sebelum ini dan pemasang autogate sebelum ini yang mana selalu bermasalah. Kamilah yang akan selesaikan setiap masalah autogate customer. Kami akan cuba berikan penyelesaian terbaik.

 

Arm Autogate Repair Sri Petaling

Arm Autogate Repair Sri Petaling

 

We Provides Service Replace The Autogate Arm

 

Ini kes customer di Sri Petaling ini dimana arm autogate stuck sebelah tak berfungsi. Pertama original installer dulu memang tak dapat dihubungi. Kedua cuba hubungi kontraktor autogate Petaling Jaya tapi mereka tak datang lagi, terus cakap ini autogate lama, tak ada spare parts dan minta pelanggan untuk pasang autogate baru, set autogate baru. Ketiga, barulah pelanggan hubungi kami, yang disyorkan oleh rakannya, kami beritahu akan datang lakukan arm autogate checking dengan bersama autogate spare parts.

Selepas lakukan pemeriksaan kami dapatkan sebelah arm autogate tidak berfungsi, disebabkan arm autogate yang customer gunakan tiada spare parts dipasaran, kami tawarkan untuk gantikan arm autogate yang rosak dengan KRON 929 Arm Autogate. Dan customer buat keputusan untuk gantikan kedua-dua arm autogate dengan KRON 929 Arm Autogate sebab tidak mahu arm autogate yang bereza.

 

Replace Autogate Arm Sri Petaling

Replace Autogate Arm Sri Petaling

 

Can Other Brand Arm Autogate Replace With KRON 929 Arm?

 

Boleh ke arm autogate jenama lain digantikan dengan jenama arm autogate yang lain. Boleh, tiada masalah, cuma arm autogate akan jadi tidak sama dengan sebelah lagi jenama autogate asal yang masih berfungsi, dari segi rupa/ design sahaja, tapi fungsinya masih sama. Kami banyak lakukan arm autogate replacement tetapi customer tidak mahu menggunakan jenama autogate asal, mereka memilih KRON 929 Arm Autogate.

Di dalam KRON autogate arm, anda akan menjumpai komponen berkualiti tinggi dan tahan lama. KRON menawarkan jangka hayat yang lebih panjang berbanding jenama lain, dan kebolehpercayaannya tidak tertandingi. Ia memberikan ketenangan fikiran kepada pelanggan.

 

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sri Petaling! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Servis Sliding Autogate Shah Alam

Autogate Shah Alam – Pasang KRON 328 DC Sliding Autogate Baru

Autogate Shah Alam – Pasang KRON 328 DC Sliding Autogate Baru

 

Kami memahami kepentingan yang besar dalam memiliki sistem autogate sliding yang berfungsi dengan baik, Dr Autogate menyediakan KRON 328 DC Sliding Autogate System sebagai pilihan yang terbaik untuk penggantian sliding auto gate motor lama. Dengan komitmen kepada kualiti dan kecekapan, kami memastikan bahawa sistem autogate yang kami pasang beroperasi dengan lancar dan tahan lama.

KRON 328 Sliding Autogate System dilengkapi dengan teknologi canggih yang dirancang untuk memastikan prestasi yang stabil dan dipercayai. Sliding autogate motor ini dirancang khas untuk memenuhi keperluan pintu pagar sliding, dan ia dapat menangani pintu pagar yang besar dan berat dengan mudah. Selain itu, kami memastikan pemasangan dilakukan dengan teliti dan profesional untuk memastikan sistem berfungsi sebagaimana mestinya.

 

Sliding Autogate Motor Shah Alam

Sliding Autogate Motor Shah Alam

 

Sliding Autogate Motor Lama Telah Rosak

 

Kami dihubungi customer daripada Shah Alam untuk pemasangan sliding autogate baru menggantikan sliding autogate motor yang telah rosak, puncanya akibat dilanggar yang menyebabkan sliding autogate motor rosak dan sliding autogate cover pun pecah. Untuk dapatkan sistem autogate baru customer mencari reliable autogate motor dan kawan syorkan KRON 328 DC Sliding Autogate System dimana telah menggunakannnya sudah 10 tahun.

Jadi hari ini kami lakukan pemasangan KRON 328 Sliding Autogate System untuk customer.

Pakej KRON 328 Sliding Autogate Termasuk Pemasangan

  • Oil Bath Gearbox
  • Autogate Control Board
  • Remote Control x 3
  • Backup Battery
  • Transfromer

 

Servis Sliding Autogate Shah Alam

Servis Sliding Autogate Shah Alam

Sliding Autogate Teratas Di Malaysia

 

KRON 328 Sliding Autogate system merupakan famous sliding autogate motor Malaysia. Motornya yang tahan lasak, heavy duty sliding autogate motor dan boleh menampung gate yang besar dan berat. Dapatkan automatic gate sliding gate system supplier in malaysia dengan best brand sliding autogate system. Apa yang anda perlukan mengenai sistem autogate kami akan membantu untuk mereka di seluruh Selangor dan Kuala Lumpur.

Disini kami memberikan auto gate service servcices terbaik sama ada nak pasang sliding autogate system atau baiki sliding autogate motor dimana service auto gate area KL-Klang Valley-Shah Alam-PJ-Puchong. Boleh call kami sekarang, kami akan send engineers team kami ASAP pada anda.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Autogate Expert

Happy Chinese New Year 2024

Happy Chinese New Year 2024

 

新年好運到,龙年乐逍遥!在2024农历新年
Dr Autogate祝福大家

 

Autogate Promotion 2024

Autogate Promotion 2024

 

新年快乐恭喜发财
龙舞云天岁岁平安吉星高照

2024农历新年就快到了,每天开车出门,是否已经常常听到新年歌呢?

想要安装电动门,或电门坏了,我们提供修理Autogate服务。

 

Install Auto Gate Price

Install Auto Gate Price

 

Dr Autogate 可以维修各类品牌的电动门系统,如果你的OAE333A电动门机, Dnor 电动门, Jackpro autogate, DEA autogate, Comex Underground Auto Gate, DC Moto Autogate , Legate Autogate,FBM AutogateMAG Underground, Nice, E8 autogate 电门坏了,我们都可以修理自动门。如有任何疑问或想更了解电动门, 我们提供免费电门估价,请联络
https://wa.me/60122956299
www.DrAutogate.com.my

 

 

 

请允许Dr Autogate送上一份真诚的祝福:祝愿各界朋友及家人们
龙年好運到,心情愉快一整年!
Happy Chinese New Year 2024

Swing Autogate Installation Sg Long

Autogate Sg Long – Adakah Berbaloi Baiki Underground Lama?

Autogate Sg Long – Adakah Berbaloi Baiki Underground Lama?

 

Jenis underground swing autogate masalah yang paling utama adalah dimasuki air, apabila air masuk, ia akan merosakkan underground auto gate gearbox dan underground auto gate mini dc motor. Mungkin ia akan ambil masa yang lama untuk dimasuki air, tapi sekali air dah masuk kos untuk baiki underground auto gate ini agak tinggi, lebih-lebih lagi spare parts dah limited.

Adakah anda rasa ia masih perlu dibaiki? Bagi kami dari ia sangat tidak barbaloi dibaiki. Ini kerana underground swing autogate lama, mesin yang rosak disebabkan masuk air, sukar untuk dibaiki, kos baiki boleh menjadi lebih tinggi berbanding dengan pemasangan autogate baru. Kepada pengguna underground autogate yang sudah lama dan ada selalu ada masalah dengan underground autogate, bolehlah bertimbangkan untuk pasang autogate baru menggunakan KRON 929 swing arm autogate system. Lebih info boleh hubung Dr Autogate hari ini.

 

 

Underground Autogate Repair Sg Long

Underground Autogate Repair Sg Long

 

Dapatkan Pemasangan Autogate Baru KRON 929 Arm Autogate System

 

Seperti salah satu pengguna Wheels underground autogate system di Bandar Sg Long yang hampir 12 tahun dimana ada masalah sebelah underground autogate tidak berfungsi. Jadi customer dapatkan servis autogate kami untuk mencari punca masalah. Dan apabila buka underground autogate cover, dalamnya penuh dengan air.

Apabila nampak keadaan macam itu, customer terus buat keputusan untuk pasang autogate baru menggunakan arm swing autogate seperti yang kami cadangkan dengan jenama autogate terbaik iaitu KRON 929 Arm Autogate System.

 

 

Swing Autogate Installation Sg Long

Swing Autogate Installation Sg Long

 

Penyelesaian Autogate Terbaik Daripada Dr Autogate

 

Anda juga penggunakan underground autogate? Sekiranya ada masalah, Dr Autogate boleh lakukan pemeriksaan dan tawarkan penyelesaian terbaik. Kami masih boleh baiki sistem autogate lama ada, underground swing auto gate spare parts available lagi, tapi berapa lama ia akan tahan yelah sebab sistem dah lama kan. Dan setiap hari juga kami akan install KRON Autogate di area Klang Valley.

Di dalam KRON autogate arm, anda akan menjumpai komponen berkualiti tinggi dan tahan lama. Ini termasuk autogate control system, auto gate transformer, autogate remote control, bateri, dan juga kotak autogate, yang semuanya dibuat di Malaysia. KRON adalah sistem autogate berkualiti premium. KRON menawarkan jangka hayat yang lebih panjang berbanding jenama lain, dan kebolehpercayaannya tidak tertandingi. Ia memberikan ketenangan fikiran kepada pelanggan.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sg Long! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Millie's Autogate Arm Putra Height

Service Repair Millie’s Autogate In Putra Height

Service Repair Millie’s Autogate In Putra Height

 

Baru-baru ini kami banyak menerima panggilan daripada customer yang menggunakan Millie’s autogate yang ada masalah dengan millie’s autogate arm dan mereka beritahu kami, auto gate installer tidak mahu datang membantu serta tidak menjawab panggilan. Sebab itu customer mencari syarikat autogate lain yang boleh bantu menyelesaikan masalah millie’s autogate mereka

Salah satunya customer daripada Putra Height ini dimana millie’s autogate arm sebelah tidak boleh tutup, motor dalam bunyi tapi arm tidak bergerak dan lagi satu millie’s autogate remote control juga tidak dapat digunakan. Disebabkan tidak dapat menghubungi original millie’s autogate installer, customer mencari reliable auto gate repair near me dan jumpa Kedai Autogate. Kami datang pada hari yang sama dihubungi.

 

Repair Millie's Autogate

Repair Millie’s Autogate

From Millie’s Arm To KRON Arm Autogate

 

Team kami pergi ke rumah customer dan memeriksa autogate dengan teliti. Kami dapati sebelah millie’s autogate arm motor telah rosak dan millie’s autogate remote receiver juga bermasalah, tidak menerima signal dengan baik.

Sekarang kami perlukan gantikan millie’s autogate arm yang bermasalah dan autogate remote set bersama receiver dan 3 unit remote control yang baharu. Kami lakukan atas perbincangan dengan customer.

 

Millie's Autogate Arm Putra Height

Millie’s Autogate Arm Putra Height

 

We Offer Service Autogate For Any Autogate Brands

 

Kami boleh lakukan autogate services dengan hanya arm autogate sahaja, sama ada 1 unit arm atau kedua-duanya sekali dan autogate components yang lain yang masih berfungsi digunakan semula. Kami sentiasa menyimpan spare parts autogate untk bantu customer baiki autogate dengan hanya menggantikan bahagian autogate yang rosak, tak perlulah setiap kali ada masalah autogate, kena pasang set autogate yang baru. Tidak kira apa juga masalah autogate yang anda hadapi, kami sediakan membantu. Dengan autogate spare parts yang kami bawa, autogate anda dapat dibaiki pada waktu yang sama.

Kami menawarkan perkhidmatan pembaikan autogate termasuk baiki arm autogate, baiki remote autogate, pembaikan panel kawalan autogate, pemasangan autogate KRON, penggantian roda autogate dan banyak lagi. Dr Autogate adalah pengedar tunggal untuk banyak jenama termasuk KRON, Millie’s, OAE, Dnor, E8, Cougar, Wing, Beninca, Valet, DEA dan banyak lagi. Antara jenama-jenama autogate terkenal ini, kami sangat mengesyorkan autogate KRON sama ada KRON Arm Autogate System dan KRON Sliding Autogate System.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Putra Height! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Gforce Sliding Auto Gate Puchong

Gforce Sliding Autogate Bermasalah Puchong – Pemasangan Yang Tidak Betul

Gforce Sliding Autogate Bermasalah Puchong – Pemasangan Yang Tidak Betul

 

Apabila sliding autogate motor tidak dipasang dengan betul, tidak kukuh ia boleh menjadi punca autogate itu rosak. Apabila tapak sliding autogate tidak kuat, motor akan bergerak dan menyebabkan bergerakan pagar sliding autogate tidak stabil. Tapak sliding autogate motor adalah sangat penting kerana ia yang akan menampung berat motor dan berat gate. Penggunaan teknik yang betul membuat autogate footing dan install autogate sliding motor adalah penting untuk membolehkan sistem tersebut bertahan bertahun tahun lamanya.

Pemasangan sliding autogate motor sangat berbeza dengan swing arm autogate jadi hanya mereka yang expert in sliding autogate installation boleh lakukan. Salah satunya Dr Autogate. Kami akan pastikan sliding autogate motor kukuh dan kuat dipasang supaya auto gate motor tidak bergerak semasa pergerakan.

 

 

Sliding Autogate Installation Puchong

Sliding Autogate Installation Puchong

Tapak Motor Tidak Kuat Menyebabkan Motor Tidak Stabil

 

Gforce sliding autogate system customer dari Puchong bermasalah, dimana motor bergegar semasa bukan dan tutup, kadang-kadang buka separuh jalan dan kadang ada motor ada bunyi tapi motor tidak bergerak. Dari apa yang customer beritahu, gforce sliding autogate motor ini dipasang kurang daripada 2 tahun, disebabkan tidak dapat menghubungi pemasang autogate asal, itu yang customer menghubungi kami EE Automation.

Kami datang lakukan pemeriksaan, punca autogate motor gforce ini bermasalah adalah disebabkan pemasangan Gforce sliding autogate motor yang tidak betul, tapaknya tidak kuat menyebabkan motor sliding tidak stabil apabila ia bergerak dan ini telah menyebabkan gforce sliding autogate pinion gear haus dan installer sebelum ini memberi nylon pinion gear. Apa yang kami perlu buat sekarang adalah dengan pemasangan sliding autogate motor itu semula. Kami buatkan tapak/ footing concreate yang kukuh dan mengantikan sliding autogate pinion gear dengan metal gforce sliding pinion gear. Dengan ini, motor akan bergerak dengan stabil dan pinion gear tidak akan haus.

 

 

Gforce Sliding Auto Gate Puchong

Gforce Sliding Auto Gate Puchong

Pakar Membaiki Sliding Autogate

 

Carilah mereka yang betul-betul specialist in autogate sebab masalah autogate anda dapati diselesaikan dengan mudah, cepat dan berkesan. Atau anda boleh terus hubungi Dr Autogate untuk info yang lebih lanjut mengenai autogate sistem yang anda gunakan. Kami boleh selesaikan semua masalah sliding autogate dan ada spare parts sliding autogate system untuk membaikinya.

Jika anda sedang mencari syarikat autogate yang boleh dipercayai, anda telah datang ke tempat yang betul. Syarikat kami mempunyai juruteknik dan jurutera autogate dalaman yang pengalaman.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Puchobg! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299