2022虎年興、虎年旺,虎年頂呱呱

2022虎年興、虎年旺,虎年頂呱呱

福虎生風來進寶,新年好運到!🧨🧨🧨

 

 

新年就快到了😆,每天开车出门,是否已经常常听到新年歌呢?

想要安装电动门,或电门坏了,我们提供修理Autogate服务。

 

 

📣Dr Autogate 可以维修各类品牌的电动门系统,如果你的OAE333A电动门机, Dnor 电动门, Jackpro autogate, DEA autogate, Comex Underground Auto Gate, DC Moto Autogate , Legate Autogate,FBM Autogate, MAG Underground, Nice, E8 autogate 电门坏了,我们都可以修理自动门。如有任何疑问或想更了解电动门, 我们提供免费电门估价,请联络⬇️⬇️⬇️
📱: https://wa.me/60122956299

www.DrAutogate.com.my

请允许Dr Autogate送上一份真诚的祝福:有阳光照耀的地方,就有我们默默的祝福。🍂🍂祝愿各界朋友及家人们-
🎉虎年好運到,虎虎生風一整年!

Gong Xi Fa Chai Everyone!

May the Year of the Tiger bring you good luck, good health and wealth.

 

 

Please be informed that our office will be closed from 29th January – 6th February 2022 for Chinese New Year. We will resume our business operation on 7th February 2022.

牛年到,鸿运照

牛年到,鸿运照

Happy Chinese New Year to all our friends.

 

2021 Chinese New Year falls on February 12th (Friday). It has been a rough year, hopefully the Year of the Ox will be a better year.

 

Under MCO, we are not allowed to balik kampong. We are also barred from home visits this Chinese New Year. Only 15 family members living within 10 kilometer radius is allowed for the reunion dinners.

 

But nothing will stop us from celebrating Chinese New Year. We will still decorate our houses with red lanterns, red packets and etc. We will use technology to keep traditions alive. We are planning a group video call with our family members on the reunion dinner and the first day of Chinese New Year. It is going to be fun having dinner and video call with family members on the other side of the country. Thanks to advancement of technology, we can feel like we are eating together in one place.

 

Wishing everyone Happy Chinese New Year and Gong Xi Fa Cai!

 

 

 

牛- 传统上覺得它是非常刻苦耐勞又勤力的动物。所以为了迎接这牛年,大家都好努力,发奋图强来实现愿望。

 

Dr Autogate 在这新春到来之际,向各界朋友表示最诚挚的谢意和最热情的问候!
在此祝贺大家新年快乐,牛年旺旺來, 除夕鞭炮放,牛年运气好,天天数钞票。

 

 

Dr Autogate 过去已帮无数客户维修电动门,如果您想要安装最新又耐用的电动门,DrAutogate 绝对是您最好的选择。欲知更多有关电动门autogate 的详情,请致电:012 – 295 6299

心动不如行动,赶快拨打我们的热线::012 – 295 6299, 或游览我们的网站 : www.drAutogate.com.my

 

端午节快乐美满 Happy Dumpling Festival 2024

端午节快乐美满 Happy Dumpling Festival 2024

 

Dr Autogate祝各界朋友端午节快乐喜乐安康

无论你在何方,就趁着美好的端午节,跟亲爱的家人一边吃粽子, 一边喝茶谈天

 

Dr Autogate已经有20多年售卖及安装电动门系统。在这端午节,我们依然可以为客户提供修理电动门的服务。

 

 

 

如果你在考虑安装电动门,swing gatesliding电动门坏了,欢迎联络Dr Autogate :
https://wa.me/60122956299
www.DrAutogate.com.my

#AutogateService
#RepairDnorAutogate
#安装电动门
#KronAutogate
#修理电门
#OAE333Autogate

 

New Autogate Installation Kajang

Kenapa Ramai Yang Tukar Kepada Sistem Autogate Baru

Kenapa Ramai Yang Tukar Kepada Sistem Autogate Baru

 

Sekarang ini boleh dikatakan underground swing autogate system sudah tidak ramai yang menggunakannya, ramai yang telah tukar kepada sistem autogate baru menggunakan swing arm autogate, kenapa?

Underground autogate ini sudah lama dalam industri autogate dan tiada keluaran baru lagi dan spare parts underground autogate sukar untuk diperolehi dan mahal. Underground autogate yang sudah lama digunakan tidak berbaloi untuk dibaiki lagi, contohnya hari ini dc motor underground autogate sebelah kiri rosak dan esok lusa akan ada underground autogate parts lain pula yang rosak. Sistem lama, barang lama mesti akan berterusan beri masalah, seperti kereta lama. Jadi anda perlu buat keputusan yang bijak sama ada ingin terus baiki autogate lama atau pasang autogate baru.

 

 

Pasang Autogate Baru Kajang

Pasang Autogate Baru Kajang

 

Dari Underground Autogate Lama Tukar Kepada KRON 929 Arm Autogate

 

 

Ini kali kedua kami datang ke rumah customer di Kajang dan kali pertama datang kami baiki Mag underground autogate nya dengan menggantikan autogate control panel dan kali ini datang bukan untuk baiki, tetapi customer buat keputusan untuk pasang autogate baru. Customer buat keputusan untuk tidak terus membaiki underground autogate lamanya, ramai kenalannya yang menasihati untuk lakukan pemasangan autogate baru, tidak guna terus baiki autogate lama yang hanya akan memeningkan kepala.

Kam melakukan pemasangan KRON 929 Arm Autogate System menggantikan Mag underground swing autogate system lamanya.

  • KRON Heavy Duty Swing Arm x 2
  • Autogate Control Board
  • Transformer
  • Backup Battery
  • PVC Box
  • Remote Control x 3

Semua autogate components di atas adalah heavy duty autogate motor dan high quality autogate components diberikan.

 

 

New Autogate Installation Kajang

New Autogate Installation Kajang

 

 

Sistem Autogate KRON Sangat Terkenal Dipasaran

 

 

Hubungi kami untuk pemasangan autogate baru dengan KRON 929 Arm Autogate System. Kualiti servis autogate terbaik yang kami akan berikan yang pastinya anda akan berpuas hati seperti semua pelanggan-pelanggan kami. KRON Arm Autogate memang banyak permintaan, boleh dikatakanya setiap hari kami akan lakukan pemasangan kron autogate. Ramai pengguna kron autogate mereka syorkan kepada kenalan mereka yang memerlukan servis pemasangan autogate baru.

Dr Autogate juga menawarkan perkhidmatan pemasangan profesional untuk menyiapkan autogate baru anda dengan betul untuk prestasi terbaik dan harga auto gate juga berpatutan.

 

Kami menyediakan auto gate repair service Kajang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Gforce Sliding Autogate Repair KL

Autogate KL – Baiki G-Force Sliding Autogate Motor Lama

Autogate KL – Baiki G-Force Sliding Autogate Motor Lama

 

Hari ini kami ke Taman Melawati Kuala Lumpur untuk selesaikan masalah Gforce Sliding Autogate Motor lama. Semasa customer menghubungi, terus tanya jika kami ada lakukan repair sliding autogate motor lama. Kalau boleh customer ingin cuba cut cost dengan servis baiki terlebih dahulu, eknomi tak berapa bagus, tiada bajet lagi ini pasang sliding autoate motor baru.

Sebelum itu, daripada apa yang customer beritahu kami ada autogate repairer KL datang dan tak sampai 5 minit mereka terus cakap motor sliding tersebut rosak, tak boleh baiki dan kena pasang autogate baru. Customer seperti tidak percaya, mungkin mereka tak periksa, terus cakap motor rosak sebab nak suruh customer pasang autogate motor baru.

 

 

Repair Sliding Autogate TTDI KL

Repair Sliding Autogate TTDI KL

 

Ingin Jimatkan Wang Dan Masa Untuk Selesaikan Masalah Autogate

 

Sekarang customer mencari sliding autogate specialist yang boleh mencari punca sliding autogate motor tidak berfungsi. Setelah diperiksa, kami dapati gforce sliding autogate motor gearbox masih lagi cuma, cuma sliding autogate panel dan capacitor telah rosak. Dengan persetujuan customer, kami gantikan dua bahagian sliding autogate tersebut. Memang gforce sliding autogate spare parts kami sentiasa bawa, jadi boleh terus gantikannya. Customer lega gforce sliding autogate motor lamanya masih boleh dibaiki dan dapat jimatkan kos. Jika customer ada bajet untuk pasang sliding autogate motor baru dan hubungi kami untuk pemasangan.

Sekiranya anda ingin jimatkan wang dan masa anda, carilah autogate specialist sebab mereka tahu apa yang perlu dilakukan. Dengan mudah mencari punca autogate rosak dan boleh terus selesaikannya. Mereka mempunyai juruteknik dan jurutera yang pakar serta berpengalaman dan membawa bersama auto gate spare parts termasuk set autogate baru. Jadi pada masa mereka datang, semua masalah dapat terus diselesaikan pada waktu dan masa yang sama.

 

 

Gforce Sliding Autogate Repair KL

Gforce Sliding Autogate Repair KL

 

 

Dr Autogate – Pakar Autogate Anda

 

Mencari sliding autogate motor? Untuk ac sliding autogate pula, kami ada KRON AC1000 atau KRON AC2000 sliding autogate system dan kepada yang mencari dc sliding autogate system, kami ada KRON 328 DC Sliding Autogate System. Kedua ac dan dc sliding autogate kami buatan Malaysia. Memang tahan lasak dan sliding autogate spare parts pun mudah untuk didapati. Kalau anda ingin sliding auto gate motor made in Italy juga kami ada.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service TTDI Kl! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Baiki Dnor Arm Autogate Semenyih

Autogate Semenyih – Dnor 212 Arm Autogate Spare Parts

Autogate Semenyih – Dnor 212 Arm Autogate Spare Parts

Kami banyak berdepan dengan customer yang tidak dapat menghubungi original autogate installer mereka, atau installer tersebut tidak mahu membantu. Baru-baru ini kami banyak membaiki dnor 212 autogate yang ada masalah dengan autogate arm dan ianya baru sahaja dipasang. Lebih malang lagi customer tidak dapat menghubungi pemasang autogate asal dan mereka hubungi kami untuk bantuan. Jangan risau, kami ada dnor 212 autogate spare parts yang tersedia, bila-bila masa sahaja boleh membantu anda.

Kami sentiasa menyimpan spare parts autogate untuk bantu customer baiki autogate dengan hanya menggantikan bahagian autogate yang rosak, tak perlulah setiap kali ada masalah autogate, kena pasang set autogate yang baru.

 

 

Arm Autogate Spare Parts Semenyih

Arm Autogate Spare Parts Semenyih

 

 

Boleh Ke Gantikan 1 Batang Arm Autogate Sahaja?

 

 

Kami menerima panggilan, Salam/ Hi, saya nk tanya ada buat repair autogate dekat area taman pelangi semenyih? Dan bertanyakan jika kami boleh gantikan hanya sebelah arm autogate yang rosak. Daripada apa yang customer beritahu, dnor 212 arm autogate sebelah kanan tidak berfungsi. Customer ada hubungi original autogate installer tapi mereka tak ada dnor 212 arm autogate spare parts dan sekarang mereka guna jenama autogate lain pula, lagi teruk suruh customer tukar set autogate baru guna jenama autogate yang mereka gunakan.

Sekarang customer perlu cari penyelesaian sendiri dengan mencari servis autogate yang boleh dipercayai. Customer dapat nombor telefon Dr Autogate dari tempat dia bekerja, syarikat autogate kami yang kendalikan autogate ditempat ia bekerja. Kami datang lakukan pemeriksaan dan mendapati memang dnor 212 arm autogate sebelah kiri tidak berfungsi, tiada apa respon atau bunyi yang keluar dari arm autogate tersebut. Apa yang kami boleh buat adalah dengan menggantikan dnor 212 arm autogate yang rosak dengan arm yang baru dan original.

 

 

Baiki Dnor Arm Autogate Semenyih

Baiki Dnor Arm Autogate Semenyih

 

 

Dapatkan Servis Autogate Yang Boleh Dipercayai

 

Penting untuk dapatkan servis pasang autogate yang boleh dipercayai kerana autogate adalah pelaburan agak besar yang inginkan ia dipasang dengan betul dan berfungsi dengan baik untuk jangka masa yang panjang. Ataupun kalau ada masalah autogate, mereka memberikan after sales support yang boleh segera membantu.

Sekiranya anda perlukan pemasangan autogate, dapatkan dari reputable autogate company seperti Dr Autogate dan reliable autogate system seperti KRON 929 Arm Autogate System.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Semenyih! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Install New Autogate Bukit Antarabangsa KL

Autogate Bukit Antarabangsa – Is it Better to Repair or Install New?

Autogate Bukit Antarabangsa – Is it Better to Repair or Install New?

 

Untuk sistem autogate yang lama, mana satu yang berbaloi adakah terus membaiki autogate rosak atau lebih pasang autogate baru. Semuanya bergantung pada keadaan, tengok pada kerosakkan dan kos baiki autogate tersebut. Seperti autogate anda sudah lama dan ada masalah teruk seperti kedua-dua arm autogate motor tidak berfungsi. Adalah lebih baik tukar kepada sistem autogate baru.

Jika perlukan pemasangan autogate baru, jenama autogate apa yang terbaik? KRON Autogate System. Ini kerana KRON autogate is reliable autogate system, hampir tidak mempunyai masalah autogate dan ianya buatan Malaysia, jadi KRON auto gate spare parts memang mudah untuk didapati dan harganya juga murah. KRON 929 Arm Autogate juga merupakan heavy duty autogate dan durable autogate. Banyak permintaan KRON 929 Arm Autogate System dan setiap hari kami akan melakukan pemasangan diseluruh Lembah Klang.

 

 

Replace OAE 333a Arm Autogate Bukit Antarabangsa

Replace OAE 333a Arm Autogate Bukit Antarabangsa

 

Stop Repair And Replace New Autogate System KRON 929

 

 

Seperti customer ini di Bukit Antarabangsa membuat keputusan yang tepat dengan melakukan pemasangan autogate dengan KRON 929 Arm Autogate System untuk menggantikan OAE 333a autogate yang bermasalah. Dari apa yang customer, kedua-dua oae 333a arm autogate telah rosak dimana oae autogate arm lemah seperti tidak boleh menarik pintu pagar. Jadi customer terpaksa cabut oae arm autogate tersebut untuk buka pagar manual. Itu yang sekarang customer ingin pasang autogate baru dan mencari sistem autogate yang lebih baik. Kami telah syorkan KRON 929 Arm Autogate System dan terangkan dengan details.

Customer terus setuju dan hari itu juga kami datang lakukan pemasangan KRON 929 Arm Autogate System. Selepas pemasangan dan lakukan ujian untuk pastikan semuanya berjalan. Customer melihat KRON autogate arm kami nampak kukuh dan sesuai dengan swing gate nya.

 

 

Install New Autogate Bukit Antarabangsa KL

Install New Autogate Bukit Antarabangsa KL

Autogate Services In Klang Valley ( Repair And Install Autogate)

 

 

Hanya untuk pengetahuan anda, KRON autogate sangat selektif apabila memilih pengedar tunggal dan peniaga yang diberi kuasa. Mereka lebih suka bekerjasama dengan syarikat-syarikat autogate yang telah terbukti mempunyai rekod prestasi sekurang-kurangnya selama 20 tahun, mempunyai showroom sendiri dan bengkel. Salah satunya Dr Automation.

Mencari auto gate services Klang Valley? Nak baiki autogate dan pasang autogate? Dr Autogate ada penyelesaian terbaik untuk masalah autogate anda. Macam mana kami boleh selesaikan terus autogate problem anda? Sebabnya team kami berpengalaman mencari punca autogate tak berfungsi dengan baik dan auto gate spare parts semua kami dah sediakan untuk pelbagai model autogate dan jenama autogate.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bukit Antarabangsa! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Tukar Arm Autogate Bangi

Autogate Bangi – Servis Menggantikan 2 Unit Arm Autogate

Autogate Bangi – Servis Menggantikan 2 Unit Arm Autogate

 

Autogate arm lama anda rosak? Perlukan servis gantikan arm autogate sahaja? Kami menawarkan arm autogate repair atau replacement. Bergantung pada model dan jenama arm autogate yang anda gunakan, sekiranya anda menggunakan famous autogate arm dan kami ada spare parts autogate arm tersebut, boleh menggunakan arm autogate yang sama. Boleh sahaja guna autogate arm jenama yang lain seperti KRON arm, fungsinya sama.

KRON 929 Arm Autogate System, yang merupakan heavy duty autogate series. Ia merupakan sistem autogate yang tahan lasak serta tahan lama serta KRON autogate spare parts juga mudah untuk diperolehi.

 

 

Repair Arm Autogate Bangi

Repair Arm Autogate Bangi

 

Pelanggan Tidak Mahu Guna Arm Autogate Yang Sama

Boleh dikatakan hampir setiap hari kami bantu customer selesaikan masalah autogate arm tidak berfungsi dan salah satunya ini di Bangi. Customer memerlukan servis untuk menggantikan arm autogate sahaja dan komponen lain digunakan semula. Untuk tukar arm autogate tersebut, customer tidak mahu menggunakan model arm yang sama dan mencari arm autogate lebih bagus dan tahan lama. Itu yang kamu syorkan KRON 929 Arm Autogate.

Atas permintaan customer untuk gantikan keuda-dua arm autogate dengan KRON autogate arms kerana risau sebelah lagi akan rosak. Katanya baik tukar dua-dua tidak pening kepala.

 

 

Tukar Arm Autogate Bangi

Tukar Arm Autogate Bangi

 

Spare Parts Asli Untuk Semua Autogate Arm

Masalah arm autogate boleh dikatakan berat juga, autogate arm yang bagus boleh tahan sehingga lebih 10 tahun. Sekiranya hanya sebelah sahaja arm autogate yang rosak, boleh diganti sebelah, tidak perlu ganti sistem autogate baru, tukar semuanya baru. Lebih-lebih lagi anda guna famous autogate brand, spare parts arm autogate mudah dapat dipasaran jadi boleh guna arm autogate yang sama. Tapi jika spare parts autogate arm anda tiada dipasaran, boleh sahaja ganti sebelah arm, tapi berlainan design dan model arm autogate tersebut.

Sepanjang dalam industri autogate ini macam-macam jenama autogate kami telah kendalikan dan yang paling bagus adalah KRON Arm Autogate System

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bangi! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Repair Autogate Roller Wangsa Maju

Autogate Wangsa Maju – Repair Auto Gate Roller Damaged

Autogate Wangsa Maju – Repair Auto Gate Roller Damaged

 

Kami sedia membantu menyelesaikan masalah roda autogate untuk masalah roda autogate tercabut, roda autogate melompat keluar daripada trek atau roda autogate terlalu berkarat. Kami boleh baiki dan tukar semua jenis folding auto gate roller. Untuk menggantikan roda autogate baru, kami syor menggunakan stainless steel autogate roller, buatan Malaysia, ada double bearing jadi ia akan tahan karat dan tahan lebih lama.

Pemasangan roda autogate yang betul dengan teknik yang betul adalah satu faktor penting untuk menjadikan autogate roda tahan lebih lama dan tak mudah tercabut ataupun senget. Ada customer yang berfikiran menggantikan roda autogate mudah sahaja, cabut yang lama dan pasang balik. Cara ini biasa dilakukan oleh kebanyakan kontraktor sebab nak kerja senang, cepat dan menguntungkan. Sebab itu, auto gate roller anda selalu bermasalah, melompat keluar trek dan tercabut.

 

 

Replace Auto Gate Wheel Wangsa Maju

Replace Auto Gate Wheel Wangsa Maju

 

We Replace Auto Gate Roller Including The Inside Bearing

 

Ini yang terjadi kepada customer daripada Wangsa Maju, apa yang customer beritahu kami, roda tayar autogate kerap bermasalah dan baru sahaja tukar 2 minggu lepas dan hari ini tercabut semula. Customer ada panggil gate contractor KL untuk buat, memang cepat mereka buat, tak ada welding pun. Cuma cabut roda autogate lama dan pasang yang baru. Customer tak tahan selalu kena tukar dan ianya bukan free. Atas nasihat kawan untuk hubungi autogate repair specialist iaitu Dr Autogate

Kami periksa kontraktor sebelum ini, mereka tidak tukar roda punya bearing sampai sudah berkarat, sebab itu roda autogate cepat bermasalah. Jadi kami mengeluarkan bearing lama dan pasang dan welding bearing roller serta roda dan kami menggunakan roda autogate materila stainless steel 304 yang tahan karat. Cara begini mengambil masa, sebab itu ramai kontraktor tak tukar roda bearing tersebut, mereka nak kerja senang. Tapi tidak Dr Autogate, tujuan utama kami adalah setiap apa yang kami lakukan akan pastikan ianya tahan lama, walaupun kerja tersebut agak berat dan mengambil masa.

 

Repair Autogate Roller Wangsa Maju

Repair Autogate Roller Wangsa Maju

 

Best Solutions for Your Autogate Roller Needs

 

Kami hanya menggunakn high quality auto gate roller iaitu stainless steel 304 auto gate roller wheel dan mengguana cara/ teknik tukar roda autogate yang betul. Menggunakan folding auto gate memang tidak boleh lari daripada masalah roda autogate tapi kita boleh jadikan ia tahan lebih lama dengan menggunakan roda autogate stainless steel berkualiti tinggi. Sekiranya anda memerlukan pemasangan autogate baru, kami syorkan KRON 929 Arm Autogate System.

Kami menyediakan auto gate repair service Wangsa Maju! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Selamat Hari Raya Adilfitri Maaf Zahir & Batin

Selamat Hari Raya Adilfitri Maaf Zahir & Batin

 

Ramadhan telah kita tinggalkan, hampir menjelma syawal mulia. Aidilfitri berbahang gembira, di sambut dgn rasa suka. Di kesempatan ini kami saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin dari Dr Autogate.

 

 

 

 

Sedapnya juadah dihari raya seperti lemang, ketupat, rendang dan pelbagai jenis kuih raya.

 

 

Yang pulang ke kampung, pastikan anda memandu dengan berhemah dan berhati-hati. Semoga anda selamat sampai di destinasi yang dituju. Selamat Hari Raya

 

 

Terima kasih kerana terus bersama kami

Hubungi kami cepat untuk dapatkan KRON 929 Arm Autogate System sama ada untuk kali pertama pasang atau nak gantikan dengan autogate lama anda yang bermasalah. Yang perlukan servis baiki autogate, kami ada semua autogate spare parts untuk semua jenis autogate.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Sliding Autogate Specialist Subang Jaya

Sliding Auto Gate Expert Subang Jaya – We Over Best Solution

Sliding Auto Gate Expert Subang Jaya – We Over Best Solution

 

Perlukan penyelesaian untuk sliding autogate motor anda? Anda telah datang ke tempat yang betul. Kami menyediakan perkhidmatan untuk pelbagai isu, seperti sliding autogate yang tidak dapat dibuka, masalah motherboard sliding autogate, motor sliding autogate shaking, sliding auto gate yang hanya terbuka separuh jalan, sliding autogate ada bunyi tapi pintu pagar tak terbuka atau sebarang isu lain yang berkaitan dengan sistem sliding autogate anda. Kami juga memiliki stok spare parts untuk pelbagai jenama sliding autogate system.

Tidak kira sliding autogate motor lama atau sliding auto gate motor baru, kami akan cuba sedaya upaya untuk pastikan sliding autogate anda berfungsi semula seperti biasa. Kami adalah sliding auto gate repair expert.

 

Repair Sliding Autogate USJ

Repair Sliding Autogate USJ

Get Experience Autogate Repairer

 

Kami dihubungi customer daripada USJ yang ada masalah dengan sliding autogate motor ada mengeluarkan bunyi tetapi pagar tidak bergerak. Dari apa yang customer beritahu, ada autogate repairer Subang Jaya ini datang, customer dapat nombor dia dari facebook. Hampir 1 jam autogate guy periksa sana sini tapi tak jumpa apa yang masalah, akhirnya beritahu customer yang dia masih baru dalam buat autogate, tidak berapa pakar mengenai sliding autogate. Itu yang cari sliding autogate repair specialist, Dr Autogate.

Kami datang membawa semua sliding auto gate spare parts bersama. Selepas lakukan pemeriksaan tidak sampai 5 minit dah satu apa yang bermasalah iaitu, sliding autogate capasitor dan sliding auto gate limit switch. Kami boleh terus gantikan bahagian autogate yang bermasalah.

 

 

Sliding Autogate Specialist Subang Jaya

Sliding Autogate Specialist Subang Jaya

 

We Only Provide Fast And Effective Autogate Services

 

Dapatkan sliding autogate repair specialist untuk baiki masalah sliding autogate anda. Dengan Dr Autogate, kami memiliki kepakaran dan spare parts. Anda dapat dapat menjimatkan masa, tenaga dan wang. Masalah autogate anda dapat diselesaikan dengan mudah, cepat berkesan. Jika anda memiliki masalah dengan sliding autogate, jangan ragu untuk menghubungi kami. Kami berkomitmen untuk menyediakan servis autogate yang cepat dan berkesan kepada customer kami, memastikan bahawa autogate mereka berfungsi dengan baik tanpa mengganggu kehidupan harian mereka.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service USJ Subang Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Autogate Installation Kelana Jaya

Autogate Kelana Jaya – Dr Autogate With KRON 929 Arm Autogate System

Autogate Kelana Jaya – Dr Autogate With KRON 929 Arm Autogate System

 

Kami dihubungi customer ini dari SS3 Kelana Jaya yang merancang untuk pasang autogate baru menggantikan underground autogate lamanya yang sudah hampir setahun tidak berfungsi. Kerosakan berpunca daripada air telah masuk kedalam underground autogate gearbox dan motor serta kotak autogate juga dimasuki air dan telah merosakan autogate motherboard. Itu yang customer berhenti menggunakan autogate buat seketika.

Sekarang barulah customer buat keputusan untuk pasang autogate, sudah nak Raya kan. Sebenarnya customer sudah survey beberapa syarikat autogate Kelana Jaya, autogate installer PJ dan autogate contractor Kelana Jaya boleh dipercayai, yang sudah lama dalam industri autogate dan memberikan sistem autogate yang tahan lama. Customer agak particular, memilih dengan teliti, nak pastikan masalah autogate dapat diselesaikan dengan cepat, berkesan, harga berbaloi dan ada after sales support.

 

Ranger Underground Autogate Kelana Jaya

Ranger Underground Autogate Kelana Jaya

Reliable Autogate Service Kelana Jaya

Reliable Autogate Service Kelana Jaya

KRON 929 Arm Autogate Package

 

Apabila customer hubungi kami, macam biasa kami akan hantarkan maklumat Dr Autogate seperti name card, gambar techinician/ engineer autogate kami, gambar van service autogate kami yang besar penuh dengan spare parts, gambar workshop autogate kami sendiri dan autogate showroom kami. Kami juga cerita dari segi teknikal, cara pemasangan autogate, macam mana autogate terbaru ini berfungsi serta autogate pakej termasuk pasang yang kami tawarkan. Kami sangay syorkan KRON 929 Arm Autogate System.

  • KRON Heavy Duty Swing Arm x 2
  • Autogate Control Board
  • Transformer
  • Backup Battery
  • PVC Box
  • Remote Control x 3

Akhirnya customer yakin dan memilih Dr Autogate dengan KRON 929 Arm Autogate System. Kami telah lakukan pemasangan KRON Autogate bagi menggantikan Ran-ger Underground Autogate lamanya.

 

Autogate Installation Kelana Jaya

Autogate Installation Kelana Jaya

Top Autogate Installer And Repairer Klang ValleY

 

KRON 929 Swing Arm Autoage adalah model yang yang paling sesuai untuk digantikan dengan underground swing autogate system seperti jenama underground swing auto gate seperti Li Gates, Xgate, Chubb, Powergates, Door Guard, DC Gate, Door Mex, Good 1, Victor, Supermax, EPL, Leotron, CPT, Aprigate, Cei, Comex, GATIUM, BCM, AM Gate, 100 Super A, SNONTEC, Radion, Radeon, Techno, Wheels, Mag, Ranger, Baxter, ELock, dan DKC.

Apabila customer berasa yakin dengan servis autogate sesebuah syarikat, mereka akan terus confirm. Sebab itu kami sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik untuk semua customer kami. Sebab itu setiap hari kami akan install KRON Autogate, tapi anda jangan risau, stok KRON Autogate System kami sentiasa ada, kami sentiasa tambah stok jadi bila-bila masa sahaja boleh pasang autogate untuk anda. Sama juga dengan autogate repair service, setiap kami banyak repair autogate yang bukan kami pasang dulu. Masalah autogate dapat diselesaikan dengan mudah, cepat dan berkesan. Hubungi kami untuk lebih info.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Kelana Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299