Repair Autogate Roller Wangsa Maju

Autogate Wangsa Maju – Repair Auto Gate Roller Damaged

Autogate Wangsa Maju – Repair Auto Gate Roller Damaged

 

Kami sedia membantu menyelesaikan masalah roda autogate untuk masalah roda autogate tercabut, roda autogate melompat keluar daripada trek atau roda autogate terlalu berkarat. Kami boleh baiki dan tukar semua jenis folding auto gate roller. Untuk menggantikan roda autogate baru, kami syor menggunakan stainless steel autogate roller, buatan Malaysia, ada double bearing jadi ia akan tahan karat dan tahan lebih lama.

Pemasangan roda autogate yang betul dengan teknik yang betul adalah satu faktor penting untuk menjadikan autogate roda tahan lebih lama dan tak mudah tercabut ataupun senget. Ada customer yang berfikiran menggantikan roda autogate mudah sahaja, cabut yang lama dan pasang balik. Cara ini biasa dilakukan oleh kebanyakan kontraktor sebab nak kerja senang, cepat dan menguntungkan. Sebab itu, auto gate roller anda selalu bermasalah, melompat keluar trek dan tercabut.

 

 

Replace Auto Gate Wheel Wangsa Maju

Replace Auto Gate Wheel Wangsa Maju

 

We Replace Auto Gate Roller Including The Inside Bearing

 

Ini yang terjadi kepada customer daripada Wangsa Maju, apa yang customer beritahu kami, roda tayar autogate kerap bermasalah dan baru sahaja tukar 2 minggu lepas dan hari ini tercabut semula. Customer ada panggil gate contractor KL untuk buat, memang cepat mereka buat, tak ada welding pun. Cuma cabut roda autogate lama dan pasang yang baru. Customer tak tahan selalu kena tukar dan ianya bukan free. Atas nasihat kawan untuk hubungi autogate repair specialist iaitu Dr Autogate

Kami periksa kontraktor sebelum ini, mereka tidak tukar roda punya bearing sampai sudah berkarat, sebab itu roda autogate cepat bermasalah. Jadi kami mengeluarkan bearing lama dan pasang dan welding bearing roller serta roda dan kami menggunakan roda autogate materila stainless steel 304 yang tahan karat. Cara begini mengambil masa, sebab itu ramai kontraktor tak tukar roda bearing tersebut, mereka nak kerja senang. Tapi tidak Dr Autogate, tujuan utama kami adalah setiap apa yang kami lakukan akan pastikan ianya tahan lama, walaupun kerja tersebut agak berat dan mengambil masa.

 

Repair Autogate Roller Wangsa Maju

Repair Autogate Roller Wangsa Maju

 

Best Solutions for Your Autogate Roller Needs

 

Kami hanya menggunakn high quality auto gate roller iaitu stainless steel 304 auto gate roller wheel dan mengguana cara/ teknik tukar roda autogate yang betul. Menggunakan folding auto gate memang tidak boleh lari daripada masalah roda autogate tapi kita boleh jadikan ia tahan lebih lama dengan menggunakan roda autogate stainless steel berkualiti tinggi. Sekiranya anda memerlukan pemasangan autogate baru, kami syorkan KRON 929 Arm Autogate System.

Kami menyediakan auto gate repair service Wangsa Maju! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Selamat Hari Raya Adilfitri Maaf Zahir & Batin

Selamat Hari Raya Adilfitri Maaf Zahir & Batin

 

Ramadhan telah kita tinggalkan, hampir menjelma syawal mulia. Aidilfitri berbahang gembira, di sambut dgn rasa suka. Di kesempatan ini kami saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin dari Dr Autogate.

 

 

 

 

Sedapnya juadah dihari raya seperti lemang, ketupat, rendang dan pelbagai jenis kuih raya.

 

 

Yang pulang ke kampung, pastikan anda memandu dengan berhemah dan berhati-hati. Semoga anda selamat sampai di destinasi yang dituju. Selamat Hari Raya

 

 

Terima kasih kerana terus bersama kami

Hubungi kami cepat untuk dapatkan KRON 929 Arm Autogate System sama ada untuk kali pertama pasang atau nak gantikan dengan autogate lama anda yang bermasalah. Yang perlukan servis baiki autogate, kami ada semua autogate spare parts untuk semua jenis autogate.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Sliding Autogate Specialist Subang Jaya

Sliding Auto Gate Expert Subang Jaya – We Over Best Solution

Sliding Auto Gate Expert Subang Jaya – We Over Best Solution

 

Perlukan penyelesaian untuk sliding autogate motor anda? Anda telah datang ke tempat yang betul. Kami menyediakan perkhidmatan untuk pelbagai isu, seperti sliding autogate yang tidak dapat dibuka, masalah motherboard sliding autogate, motor sliding autogate shaking, sliding auto gate yang hanya terbuka separuh jalan, sliding autogate ada bunyi tapi pintu pagar tak terbuka atau sebarang isu lain yang berkaitan dengan sistem sliding autogate anda. Kami juga memiliki stok spare parts untuk pelbagai jenama sliding autogate system.

Tidak kira sliding autogate motor lama atau sliding auto gate motor baru, kami akan cuba sedaya upaya untuk pastikan sliding autogate anda berfungsi semula seperti biasa. Kami adalah sliding auto gate repair expert.

 

Repair Sliding Autogate USJ

Repair Sliding Autogate USJ

Get Experience Autogate Repairer

 

Kami dihubungi customer daripada USJ yang ada masalah dengan sliding autogate motor ada mengeluarkan bunyi tetapi pagar tidak bergerak. Dari apa yang customer beritahu, ada autogate repairer Subang Jaya ini datang, customer dapat nombor dia dari facebook. Hampir 1 jam autogate guy periksa sana sini tapi tak jumpa apa yang masalah, akhirnya beritahu customer yang dia masih baru dalam buat autogate, tidak berapa pakar mengenai sliding autogate. Itu yang cari sliding autogate repair specialist, Dr Autogate.

Kami datang membawa semua sliding auto gate spare parts bersama. Selepas lakukan pemeriksaan tidak sampai 5 minit dah satu apa yang bermasalah iaitu, sliding autogate capasitor dan sliding auto gate limit switch. Kami boleh terus gantikan bahagian autogate yang bermasalah.

 

 

Sliding Autogate Specialist Subang Jaya

Sliding Autogate Specialist Subang Jaya

 

We Only Provide Fast And Effective Autogate Services

 

Dapatkan sliding autogate repair specialist untuk baiki masalah sliding autogate anda. Dengan Dr Autogate, kami memiliki kepakaran dan spare parts. Anda dapat dapat menjimatkan masa, tenaga dan wang. Masalah autogate anda dapat diselesaikan dengan mudah, cepat berkesan. Jika anda memiliki masalah dengan sliding autogate, jangan ragu untuk menghubungi kami. Kami berkomitmen untuk menyediakan servis autogate yang cepat dan berkesan kepada customer kami, memastikan bahawa autogate mereka berfungsi dengan baik tanpa mengganggu kehidupan harian mereka.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service USJ Subang Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Autogate Installation Kelana Jaya

Autogate Kelana Jaya – Dr Autogate With KRON 929 Arm Autogate System

Autogate Kelana Jaya – Dr Autogate With KRON 929 Arm Autogate System

 

Kami dihubungi customer ini dari SS3 Kelana Jaya yang merancang untuk pasang autogate baru menggantikan underground autogate lamanya yang sudah hampir setahun tidak berfungsi. Kerosakan berpunca daripada air telah masuk kedalam underground autogate gearbox dan motor serta kotak autogate juga dimasuki air dan telah merosakan autogate motherboard. Itu yang customer berhenti menggunakan autogate buat seketika.

Sekarang barulah customer buat keputusan untuk pasang autogate, sudah nak Raya kan. Sebenarnya customer sudah survey beberapa syarikat autogate Kelana Jaya, autogate installer PJ dan autogate contractor Kelana Jaya boleh dipercayai, yang sudah lama dalam industri autogate dan memberikan sistem autogate yang tahan lama. Customer agak particular, memilih dengan teliti, nak pastikan masalah autogate dapat diselesaikan dengan cepat, berkesan, harga berbaloi dan ada after sales support.

 

Ranger Underground Autogate Kelana Jaya

Ranger Underground Autogate Kelana Jaya

Reliable Autogate Service Kelana Jaya

Reliable Autogate Service Kelana Jaya

KRON 929 Arm Autogate Package

 

Apabila customer hubungi kami, macam biasa kami akan hantarkan maklumat Dr Autogate seperti name card, gambar techinician/ engineer autogate kami, gambar van service autogate kami yang besar penuh dengan spare parts, gambar workshop autogate kami sendiri dan autogate showroom kami. Kami juga cerita dari segi teknikal, cara pemasangan autogate, macam mana autogate terbaru ini berfungsi serta autogate pakej termasuk pasang yang kami tawarkan. Kami sangay syorkan KRON 929 Arm Autogate System.

  • KRON Heavy Duty Swing Arm x 2
  • Autogate Control Board
  • Transformer
  • Backup Battery
  • PVC Box
  • Remote Control x 3

Akhirnya customer yakin dan memilih Dr Autogate dengan KRON 929 Arm Autogate System. Kami telah lakukan pemasangan KRON Autogate bagi menggantikan Ran-ger Underground Autogate lamanya.

 

Autogate Installation Kelana Jaya

Autogate Installation Kelana Jaya

Top Autogate Installer And Repairer Klang ValleY

 

KRON 929 Swing Arm Autoage adalah model yang yang paling sesuai untuk digantikan dengan underground swing autogate system seperti jenama underground swing auto gate seperti Li Gates, Xgate, Chubb, Powergates, Door Guard, DC Gate, Door Mex, Good 1, Victor, Supermax, EPL, Leotron, CPT, Aprigate, Cei, Comex, GATIUM, BCM, AM Gate, 100 Super A, SNONTEC, Radion, Radeon, Techno, Wheels, Mag, Ranger, Baxter, ELock, dan DKC.

Apabila customer berasa yakin dengan servis autogate sesebuah syarikat, mereka akan terus confirm. Sebab itu kami sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik untuk semua customer kami. Sebab itu setiap hari kami akan install KRON Autogate, tapi anda jangan risau, stok KRON Autogate System kami sentiasa ada, kami sentiasa tambah stok jadi bila-bila masa sahaja boleh pasang autogate untuk anda. Sama juga dengan autogate repair service, setiap kami banyak repair autogate yang bukan kami pasang dulu. Masalah autogate dapat diselesaikan dengan mudah, cepat dan berkesan. Hubungi kami untuk lebih info.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Kelana Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Dnor Autogate Panel Shah Alam

Autogate Shah Alam – Autogate Repair Cost

Autogate Shah Alam – Autogate Repair Cost

 

Ramai customer yang hubungi kami akan tanya “Nak tanya untuk kos nak repair autogate rumah saya, Nak tanya anggaran harga jika kena repair or tukar alat ganti motherboard” Untuk menentukan anggaran harga untuk membaiki atau menukar motherboard autogate, beberapa faktor perlu dipertimbangkan, termasuk:

  1. Jenama dan Model Autogate: Harga komponen dan autogate spare parts seperti motherboard boleh berbeza bergantung kepada jenama, model dan jenisnya.
  1. Keadaan Semasa: Jika motherboard rosak kerana faktor seperti kelembapan, kerosakan fizikal, atau kerosakan sambungan elektrik, kos pembaikan mungkin berbeza berdasarkan tahap kerosakan.
  1. Tenaga Buruh: Kos perkhidmatan untuk menggantikan atau membaiki motherboard juga perlu dipertimbangkan. Kos tenaga buruh boleh berbeza bergantung kepada lokasi, kompleksiti tugas, dan penjual perkhidmatan yang dipilih.
  1. Kos Tambahan: Selain daripada kos langsung untuk motherboard dan tenaga buruh, terdapat juga kos tambahan seperti caj perkhidmatan dan caj penghantaran, jika berkenaan.

Sekiranya customer yang menghubungi kami memerlukan kos baiki autogate terlebih dahulu, kami akan minta gambar untuk tahu autogate model apa yang digunakan dan lokasi. Kami akan berikan estimate autogate repair cost. Jika customer setuju dengan kos tersebut, kami akan lakukan pemeriksaan terlebih dahulu untuk pastikan apa autogate parts yang rosak.

 

 

Repair Dnor Autogate Cannot Open Shah Alam

Repair Dnor Autogate Cannot Open Shah Alam

 

Repair Dnor 712 Autogate Panel

 

Seperti customer daripada Shah Alam ini menghubungi kami dimana dia sudah periksa dan sahkan yang dnor 712 autogate control panel rosak. Jadi customer ingin tahu kos menggantikan autogate panel terlebih dahulu. Kami berikan dnor 712 autogate motherboard replacement dan customer setuju untuk kami lakukannya.

 

 

Dnor Autogate Panel Shah Alam

Dnor Autogate Panel Shah Alam

Fast Autogate Services

 

Cepat dan berkesan servis autogate yang ditawarkan Dr Autogate. Cari sahaja auto gate near me dan kami banyak melalukan install autogate KRON 929 Arm Autogate System Shah Alam dan repair autogate Shah Alam untuk dnor autogate arm repair Shah Alam, repair dnor autogate roller Shah Alam, baiki dnor 712 autogate rosak Shah Alam sebab kami merupakan dnor 712 dan dnor 212 auto gate installer Shah Alam dan auto gate repairer Shah Alam. Hari yang sama anda contact auto gate company kami, hari itu juga masalah autogate anda.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Baiki Arm Autogate Damansara

Autogate Damansara – Servis Autogate Arm Sahaja

Autogate Damansara – Servis Autogate Arm Sahaja

 

Dr Autogate menawarkan servis autogate dengan menggantikan arm autogate sahaja, sama ada sebelah autogate arm atau kedua-dua belah autogate kerana kami mempunyai auto gate spare parts. Kami sentiasa menyimpan spare parts autogate untuk bantu customer baiki autogate dengan hanya menggantikan bahagian autogate yang rosak, tak perlulah setiap kali ada masalah autogate, kena pasang set autogate yang baru.

Boleh ke menggantikan autogate arm dengan jenama autogate yang lain tetapi autogate components seperti pcb board autogate, transformer autogate dan remote autogate dibukakan semula? Boleh, jika anda tidak mahu menggunakan arm autogate jenama asal dan mencari autogate arm yang lebih bagus dan tahan lasak. Hubungi Dr Autogate untuk lebih info.

 

Arm Autogate Replacement Damansara

Arm Autogate Replacement Damansara

Dari E8 Arm Kepada KRON 929 Arm Autogate

 

Kami dihubungi customer dari Damansara yang servis menggantikan autogate arm dimana kedua-dua E8 arm autogate yang digunakan bermasalah. Sekarang customer mencari sistem autogate yang heavy duty autogate motor. Dari apa yang customer beritahu, beberapa bulan lepas dia baru sahaja menggantikan autogate control board. Apabila ada masalah autogate, customer menghubungi autogate repairer tersebut dan apabila diperiksa mereka kedua-dua dan customer minta untuk menggantikan arm autogate sahaja, tapi mereka tak buat, mereka suruh tukar full set sistem autogate baru dan harga tidak tolak dengan autogate control panel yang mereka baru gantikan baru-baru ini. Jadi customer cuma mencari alternatif lain. Kawannya yang syorkan Dr Autogate.

Tiada masalah untuk menggantikan autogate arm sahaja kerana kami mempunyai autogate spare parts. Kami tawarkan pada customer sama ada ingin menggunakan jenama autogate yang sama iaitu E8 atau menggunakan autogate arm yang lebih tahan lasak iaitu KRON 929 Arm Autogate. Atas pilihan customer kami menggantikan kedua-dua arm autogate dengan KRON 929 Arm Autogate.

 

Baiki Arm Autogate Damansara

Baiki Arm Autogate Damansara

Gunakan KRON Autogate Untuk Menggantikan Autogate Anda

 

KRON 929 arm autogate merupakan salah satu heavy duty autogate motor, tahan lasak dan tahan lama. Fungsinya yang terbaik pada pagar dengan maksimum berat adalah 350kg dan maksimum panjang 3.5meter untuk setiap pagar, heavy duty die cast aluminum arm. Setiap komponen mempunyai ruang sendiri, menjadikannya lebih teratur dan profesional. Bahagian hadapan KRON 929 dihasilkan daripada keluli tahan karat, berfungsi sebagai perumah untuk shaft skru dalaman. Kedua-dua die-cast aluminum dan keluli tahan karat adalah tahan terhadap cuaca dan karat, menjadikannya tahan lama dan sesuai untuk pelbagai keadaan persekitaran.

Kami menyediakan auto gate repair service Damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299https://wa.me/60122956299

Sliding Autogate Motor Klang

Autogate Klang – Sliding Autogate Motor To Old

Autogate Klang – Sliding Autogate Motor To Old

 

Memang keadaan sliding autogate motor macam totally lost, sudah lama dan customer juga beritahu hampir 2 bulan tidak menggunakan sliding autogate motor tersebut sebab rosak. Atas permintaan customer, kami datang lakukan autogate checking/ troubleshooting terlebih dahulu.

Pertama sliding autogate motor ada bunyi tetapi sliding autogate motor langsung tidak bergerak, kemungkinan besar, sliding autogate gearbox sudah pecah. Kedua memang semua autogate remote control tak boleh digunakan jadi kami direct short dekat control panel. Sliding autogate motor lama ini banyak masalah lagipun spare partsnya pun tiada dipasaran. Kalau ada pun spare parts sliding autogate spare parts tersebut dan ingin tukar sliding auto gate gearbox saja sudah berapa harganya, lagipun tak pasti berapa lama lagi boleh tahan. Jadi kami cadang untuk customer pasang autogate baru.

 

 

Sliding Autogate Installation Klang

Sliding Autogate Installation Klang

 

Sliding Autogate Motor Replacement – KRON 328 Sliding Autogate System

 

Untuk sliding auto gate motor baru kami cadang menggunakan KRON 328 Sliding Autogate System, kami tunjuk produk untuk customer tengok sebelum buat keputusan. Dan akhirnya customer setuju untuk lakukan pemasangan sliding auto gate motor baru.

KRON 328 merupakan kuasa DC, terdapat autogate backup battery, sekiranya ia tiada bekalan kuasa elektrik, ia masih berfungsi menggunakan bateri autogate. Pergerakkan dc sliding auto gate motor ini juga sedikit laju berbanding ac sliding autogate.

Pakej KRON 328 Sliding Autogate Termasuk Pemasangan

  • Oil Bath Gearbox
  • Autogate Control Board
  • Remote Control x 3
  • Backup Battery
  • Transfromer

Sliding Autogate Motor Klang

Sliding Autogate Motor Klang

Sliding Autogate Specslist – Repair And Install

 

Kami boleh pasang atau baiki autogate rosak anda dengan mudah tapi berkesan. Kalau anda tak pasti apa yang perlu dibuat, cara baiki autogate dan cara pasang autogate yang betul, kami adalah penyelesaian jawapan terbaik untuk semua soalan anda kerana kami adalah auto gate repair expert. Famous autogate brand seperti KRON 328, oae sliding autogate, celmar ac sliding gate motor, gforce sl1000/ sl2000 Sliding Autogate System, mag dc/ac Sliding s100acp heavy duty, beninca italy autogate system am gate, dea sliding gate system, energy sliding autogate system, faac Malaysia, gibidi sliding gate motor, kami ada.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Repair Dnor Autogate Saujana Putra

Baiki Autogate Saujana Putra – Swing Autogate Dnor Tidak Berfungsi

Baiki Autogate Saujana Putra – Swing Autogate Dnor Tidak Berfungsi

 

Kami memahami bahawa kebanyakan masalah autogate memerlukan penyelesaian segera dan kami di Dr Autogate berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang pantas dan berkesan. Proses auto gate repair services kami direka untuk memastikan penyelesaian yang cepat dan efektif bagi masalah autogate. Inilah langkah-langkah yang kami ambil.

  1. Pemeriksaan Autogate: Pertama, kami akan melakukan pemeriksaan menyeluruh pada autogate untuk mengenalpasti punca masalah. Ini termasuk memeriksa autogate motherboard, remote control, arm autogate, motor dan komponen autogate lain.
  1. Tunjuk pada Customer: Selepas pemeriksaan, kami akan menyenaraikan masalah yang ditemui dan menjelaskan kepada customer secara terperinci. Kami akan memastikan customer memahami punca masalah dan opsyen penyelesaian yang ada.
  1. Persetujuan dan Tindakan Segera: Setelah customer memberikan persetujuan, kami akan segera mengambil auto gate spare parts yang diperlukan dari van servis kami. Kami memastikan untuk membawa pelbagai autogate parts untuk menangani pelbagai kemungkinan masalah.
  1. Gantikan Auto Gate Parts: Kami akan menggantikan auto gate parts yang bermasalah, seperti autogate motherboard, arm autogate, motor, remote control, atau komponen lain yang perlu digantikan. Proses ini biasanya diselesaikan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Kami komited untuk menyediakan servis autogate repair yang cepat, berkesan, dan memberikan kepuasan kepada customer.

 

Baiki Autogate Tidak Berfungsi Saujana Putra

Baiki Autogate Tidak Berfungsi Saujana Putra

Kami Yang Bantu Selesaikan Masalah Autogate

 

Servis autogate kami diperlukan di Saujana Putra untuk masalah autogate tidak berfungsi. Sebelum itu, customer beritahu kami ada kontraktor autogate Puchong datang lakukan pemeriksaan, mereka kata dnor autogate control panel telah rosak dan mereka tiada spare parts dnor autogate control panel seperti yang customer gunakan. Mereka lepaskan dnor autogate arm dengan cabut arm terlebih dahulu supaya customer boleh buka pagar manual. Kemudian minta service charge mereka datang dan suruh customer cari autogate repairer lain.

Kawan customer yang kongsikan nombor telefon Dr Autogate, kami datang pada hari yang sama dihubungi. Selepas lakukan pemeriksaan untuk sahkan dnor autogate control panel rosak dan terus gantikan dnor autogate baru dan original. Kami tidak mengambil masa yang lama untuk lakukannya dan customer boleh gunakan swing autogate nya semula.

 

Repair Dnor Autogate Saujana Putra

Repair Dnor Autogate Saujana Putra

 

Kami menyediakan auto gate repair service Puchong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

Repair Autogate Open Halfway Kajang

Autogate Kajang – Baiki Autogate Buka Separuh Sahaja

Autogate Kajang – Baiki Autogate Buka Separuh Sahaja

 

Ada masalah autogate tak berfungsi dengan baik? Autogate tak boleh buka tutup dengan sepenuhnya? Apabila hanya buka separuh jalan kemudian berhenti? Ia boleh terjadi dengan beberapa punca, sama ada arm autogate yang bermasalah, roda autogate bagi pengguna folding auto gate design ataupun autogate control panel serta transformer autogate. Jika autogate anda hanya buka tutup separuh jalan hubungi Dr Autogate.

Apa-apa pun kami lakukan pemeriksaan dahulu dengan membawa autogate spare parts bersama. Sekiranya komponen autogate rosak seperti autogate arm, motherboard autogate atau transformer kami boleh terus membaikinya dan jika roda tayar autogate rosak kami boleh terus menggantikannya dengan high quality auto gate rollers made in Malaysia dengan cara dan teknik tukar roda autogate yang betul.

 

 

Baiki Dnor Autogate Kajang

Baiki Dnor Autogate Kajang

Puncanya Adalah Disebabkan Roda Auto Gate Bermasalah

 

Kami dihubungi Kajang yang ada masalah autogate open halfway, tidak boleh buka sepenuhnya. Dari apa yang customer beritahu, folding auto gate nya baru dipasang tahun lepas. Disebabkan dia tidak dapat menghubungi original auto gate installer iaitu yang pasang folding gate design dan pasang dnor 712 arm autogate. Itu yang customer dapatkan perkhidmatan autogate dari kami. Apabila customer hubungi kami, katanya mungkin auto gate arm yang rosak sebab dua-dua side autogate tak boleh buka habis. Jadi customer tak boleh nak masukkan kereta dalam rumah.

Setelah lakukannya pemeriksan, komponen autogate seperti autogate arm, panel autogate dan transformer semua okay. Yang bermasalah adalah auto gate bottom wheels, bebola bearing roller telah terkeluar yang menyebabkan auto gate roller jammed, sebba itu roller autogate dapat bergerak sikit dan berhenti. Sekarang kami menggantikan auto gate roller menggunakan 304 stainless steel auto gate rollers yang tahan karat dan akan tahan lama.

 

 

Repair Autogate Open Halfway Kajang

Repair Autogate Open Halfway Kajang

Servis Roda Autogate – Baiki Dan Tukar Roda Autogate

 

Folding auto gate tak boleh lari dari masalah roda autogate. Customer tadi pintu pagar lipat folding nya baru lagi sudah ada masalah. Setiap hari pun kami ada buat semua autogate roller services, repair autogate roller dan replace autogate roller di Selangor dan Kuala Lumpur. Ramai pelanggan yang sedar untuk dapatkan servis dari kami untuk masalah roda autogate mereka.

Team pakar kami memastikan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik demi memastikan bahawa autogate anda berfungsi dengan lancar dan tiada masalah yang dihadapi. Kami komited untuk menyediakan penyelesaian yang cepat dan berkesan bagi setiap masalah autogate.

Kami menyediakan auto gate repair service Kajang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

DEA Sliding Autogate Subang Jaya

Autogate Repair Subang Jaya – DEA Sliding Autogate Spare Parts Available

Autogate Repair Subang Jaya – DEA Sliding Autogate Spare Parts Available

 

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem sliding autogate DEA dan pemasang atau penyelenggara autogate anda tidak mempunyai stok spare parts untuk membaikinya, jangan bimbang. Hubungi kami di Dr Autogate sekarang untuk mendapatkan bantuan yang anda perlukan. Pasukan kami yang pakar dalam sistem sliding autogate DEA akan melakukan ujian masalah pada motor sliding autogate DEA dan menukar bahagian-bahagian yang bermasalah. Kami berkomitmen untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan memastikan bahawa autogate anda berfungsi dengan lancar.

Cepat hubungi kami untuk pasang dea autogate motor atau repair dea autogate motor boleh hubungi kami sekarang. Kami adalah supplier, installer dan repairer untuk SWDEASTING DEA Wing Arm Swing, SLDEA400 DEA Livi Residential Sliding, SLDEA800 DEA Livi Residential Sliding, DEA Italy Autogate Sliding Motor 1500kg Auto Gate, SLDEA1500 DEA Gulliver Industrial Sliding, SLDEA2000 DEA Gulliver Industrial Sliding, DEA Sliding Gate System DEA Gulliver 1500 Sliding Auto Gate.

DEA Sliding Autogate Subang Jaya

DEA Sliding Autogate Subang Jaya

We Solve The DEA Sliding Autogate Problems

 

Seperti customer di Klang ini yang ada masalah dengan SLDEA800 DEA Livi Residential Sliding dimana motor ada mengeluarkan bunyi tetapi pintu pagar tidak terbuka. Customer sudah hubungi autogate repairer Subang Jaya dan termasuk autogate installer yang DEA autogate, tetapi malangnya mereka tiada DEA auto gate spare parts walaupun mereka yang pasang dea autogate tersebut. Akhirnya customer dapat nombor telefon kami daripada kilang tempat dia bekerja dimana kilangnya juga pengguna SLDEA2000 DEA Gulliver Industrial Sliding dan kami pernah membaikinya.

Jadi kami datang lakukan pemeriksaan dan mendapati punca DEA sliding auto gate rosak disebabkan dea ac sliding autogate capacitor dan dea ac sliding autogate panel. Dengan dea sliding autogate spare parts yang kami bawa, boleh terus gantikan bahagian yang bermasalah. Sekarang customer boleh menggunakan sliding autogate nya seperti biasa.

Supply, Install And Repair DEA Sliding Autogate

 

Kami ada top auto gate supplier untuk DEA Electic Autogate System In Malaysia dan juga installer for DEA Italy sliding auto gate motor untuk dea italy sliding dan juga dea swing autogate yang menawarkan dea gate motor price, harga dea autogate motor berbaloi. Banyak type of auto gate, jenis autogate yang ada.

Kami menyediakan auto gate repair service USJ Subang Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299