Replace Autogate Arm Sri Petaling

Sri Petaling Autogate – Replace Autogate Arm Only

Sri Petaling Autogate – Replace Autogate Arm Only

 

Kami boleh lakukan autogate services dengan hanya gantikan 1 unit arm autogate sahaja kerana kami mempunyai auto gate spare parts. Kami sentiasa menyimpan spare parts autogate untk bantu customer baiki autogate dengan hanya menggantikan bahagian autogate yang rosak, tak perlulah setiap kali ada masalah autogate, kena pasang set autogate yang baru.

Setiap customer yang menghubungi kami, akan menceritakan pengalaman dengan autogate mereka sebelum ini dan pemasang autogate sebelum ini yang mana selalu bermasalah. Kamilah yang akan selesaikan setiap masalah autogate customer. Kami akan cuba berikan penyelesaian terbaik.

 

Arm Autogate Repair Sri Petaling

Arm Autogate Repair Sri Petaling

 

We Provides Service Replace The Autogate Arm

 

Ini kes customer di Sri Petaling ini dimana arm autogate stuck sebelah tak berfungsi. Pertama original installer dulu memang tak dapat dihubungi. Kedua cuba hubungi kontraktor autogate Petaling Jaya tapi mereka tak datang lagi, terus cakap ini autogate lama, tak ada spare parts dan minta pelanggan untuk pasang autogate baru, set autogate baru. Ketiga, barulah pelanggan hubungi kami, yang disyorkan oleh rakannya, kami beritahu akan datang lakukan arm autogate checking dengan bersama autogate spare parts.

Selepas lakukan pemeriksaan kami dapatkan sebelah arm autogate tidak berfungsi, disebabkan arm autogate yang customer gunakan tiada spare parts dipasaran, kami tawarkan untuk gantikan arm autogate yang rosak dengan KRON 929 Arm Autogate. Dan customer buat keputusan untuk gantikan kedua-dua arm autogate dengan KRON 929 Arm Autogate sebab tidak mahu arm autogate yang bereza.

 

Replace Autogate Arm Sri Petaling

Replace Autogate Arm Sri Petaling

 

Can Other Brand Arm Autogate Replace With KRON 929 Arm?

 

Boleh ke arm autogate jenama lain digantikan dengan jenama arm autogate yang lain. Boleh, tiada masalah, cuma arm autogate akan jadi tidak sama dengan sebelah lagi jenama autogate asal yang masih berfungsi, dari segi rupa/ design sahaja, tapi fungsinya masih sama. Kami banyak lakukan arm autogate replacement tetapi customer tidak mahu menggunakan jenama autogate asal, mereka memilih KRON 929 Arm Autogate.

Di dalam KRON autogate arm, anda akan menjumpai komponen berkualiti tinggi dan tahan lama. KRON menawarkan jangka hayat yang lebih panjang berbanding jenama lain, dan kebolehpercayaannya tidak tertandingi. Ia memberikan ketenangan fikiran kepada pelanggan.

 

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sri Petaling! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299