90% Auto Gate Installer They Don’t Have Spareparts

Perlu Pastikan Siapa Autogate Installer Anda Sebelum Deal Dengan Mereka

 

Sebanyak 90% auto gate installer mereka tidak mempunyai auto gate spare parts, mereka tidak menyimpan spareparts autogate. Memang ramai auto gate installer klang valley, tapi kebanyakannya cowboy, maksudnya sekiranya ada customer untuk melakukan pemasangan sistem pintu pagar automatik, mereka hanya beli satu set autogate sahaja dari auto gate supplier kuala lumpur yang nak pasang autogate rumah customer itu sahaja, mereka tak ada spare barang incase kalau berlaku apa-apa. Mereka akan cari autogate harga murah, mereka tak fikir mengenai kualitinya dan ambil dari pelbagai autogate supplier klang valley. Anda kena berjaga-jaga, jangan main redah je, nanti bila ada masalah autogate, anda yang susah.

 

 

Ini yang terjadi oleh customer ini di Lorong Bistari 2, Kampung Sri Aman Bistari, 47100 Puchong, Selangor yang ada masalah dengan left side auto gate arm, customer dah call orang pasang autogate untuknya dulu dan minta mereka ganti autogate arm rosak tersebut, mereka boleh cakap yang mereka tak ada sparepart autogate nak ganti, auto gate supplier puchong yang mereka ambil autogate dulu pun mereka tak ingat siapa, sekarang suruh customer tukar set autogate baru. Customer dah tak percaya dengan dorang, itu yang call Dr Autogate, kami terpaksa replace one side auto gate arm dengan model fbm autogate arm. Customer pun okay, lepas ini panggil Dr Autogate sahaja kalau ada apa-apa, boleh baiki autogate on the spot, service autogate cepat dan berkesan. Memang terbaik katanya.

 

 

Auto gate repairer ada tidak boleh membantu? Atau tak jumpa siapa installer autogate anda? Jangan risau, Dr Autogate boleh tolong settle auto gate problem anda sama ada masalah dengan auto gate motor, auto gate control board not function, auto gate wheel roller untuk pelbagai model autogate dan famous auto gate brands. Kami boleh buat autogate repair puchong, pasang autogate rumah puchong, baiki autogate di puchong, auto gate repair in puchong, spare parts autogate in puchong, tapi bukan di puchong sahaja, seluruh lembah klang, anda boleh cari auto gate repair near me, pasti Dr Autogate berada dekat dengan anda.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Puchong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah Putra Height dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!


Pasang Autogate Di Kampung Baru Seri Puchong, Baiki Autogatr Di Kampung Seri Aman Mas Puchong, Harga Pasang Autogate Kampung Seri Andalas Puchong, Autogate Murah Kampung Seri Langkas Puchong, Kos Pasang Autogate Kampung Sri Aman Puchong, Sistem Pintu Pagar Automatik Kampung Sri Langkas Puchong, Servis Autogate Kampung Sri Puchong, Auto Gate Installer Taman Indah Sri Puchong, Auto gate Installation Taman Sri Abadi Puchong Taman Sri Meranti, Auto Gate Repair Service Taman Sri Puchong.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *