Arm Autogate Repair Klang – OAE Autogate Installer & Repairer Klang

Arm Autogate Repair Klang – OAE Autogate Installer & Repairer Klang

 

Sekiranya kita dah lama pakai sistem autogate tersebut dan ada masalah itu biasalah kan, bolehlah faham. Tapi kalau baru pasang arm autogate tersebut, tak sampai satu tahun lagi dah ada masalah autogate rosak, itu yang tak best. Lagi lagi teruk yang orang yang pasang autogate, autogate installer kita tak dapat contact mereka bila perlu bantuan mereka. Ramai juga customer autogate repair yang bukan kami pasang untuk mereka dahulu, mereka hadapi masalah dengan auto gate installer klang valley mereka sendiri.

 

 

Anda boleh tengok design folding autogate dan oae arm auto gate system customer di Taman Botanic Klang, masih baru lagi. Memang baru pun, pasang oae autogate tak sampai setahun lagi, tapi dah ada autogate tak boleh tutup, sekarang auto gate motor stuck cannot close. Lagi satu hal sekarang, customer beritahu yang dia call original auto gate installer klang dari pagi tadi tak dapat-dapat. Masih ada autogate warranty lagi, mereka janjikan dua tahun warranty. Jalan terbaik sekarang kena cari reputable autogate company dan auto gate repair expert yang lain. Itu yang abang customer recommend kan Dr Autogate. Dari pasang fbm autogate shah alam, kami terus ke rumah customer klang ni. Selepas troubleshooting, rupanya oae autogate control panel problem, kami syak autogate control panel tu secondhand punya, takkan baru setahun tapi nampak macam dah lama sangat, kami pun ada tunjuk dekat customer. Ini kami tukar oae auto gate control board baru dan original.

 

OAE Installer Klang

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through Whatsapp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Subang Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *