Auto Gate Bottom Wheel Specialist (Supply And Replace)

Auto Gate Bottom Wheel Specialist (Supply And Replace)

 

Setiap hari pun kami akan buat service auto gate roller replacement sama ada untuk folding auto gate roller atau sliding auto gate roller tapi yang paling kerap tukar roda autogate folding. Ada yang masalah folding auto gate wheels/ rollers jump off track dan roda autogate tercabut. Ada masalah dengan roda autogate rosak, broken auto gate wheels sangat bahaya dan tidak boleh dipandang ringan kerana ia bolen menyebabkan pintu pagar anda jauh pada bila-bila masa sahaja yang boleh mencederakan anda dan keluarga atau kerosakkan pada kereta. Sekiranya roda autogate anda bermasalah, cepat dapat menyelesaiannya dengan Dr Autogate.

 

 

Replace Your Auto Gate Wheels Now And Avoid The Risk Of Anyone Getting Injured

Minggu lepas kami ada datang baiki dcmoto autogate dengan menggantikan dcmoto 925w autogate motherboard untuk customer ini di Sri Hartamas KL. Masa datang itu lagi kami dapat tahu ada masalah dengan roda autogate sangkut-sangkut dan beritahu pada customer, tapi customer kata biar dulu sebab masih lagi boleh jalan. Sampailah hari ini, gate customer hampir jatuh dan terus tercabut folding auto gate roller tersebut, nasib baik tak cederakan siapa-siapa atau rosakan barangan lain. Sekarang barulah customer kelam kabut hubungi kami semula untuk buat folding autogate replacement dan memilih stainless steel auto gate roller yang akan tahan karat dan tahan lama.

 

 

Auto Gate Roller Malaysia

Sebenarnya bagi proses menukar auto gate roller replacement, gate bottom wheels replacement tak lama pun nak buat, kalau ada skill, pengalaman dan peralatan yang cukup. Kepada anda yang perlukan replacing stainless steel auto gate roller pun boleh. Untuk sliding auto gate design yang perlukan repair sliding gate roller kami ad abuat juga. Begitu juga auto gate service repair, kalau tahu apa masalah autogate rosak dan auto gate spare parts semua ada, on the spot boleh buat. Itu cara kami, kami sentiasa standby semua peralatan dan spare parts auto gate untuk memudahkan semua urusan.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sri Hartamas KL! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *