Auto Gate Stuck Cannot Open In Kepong

Service Repair Auto Gate Problem In Kepong

 

Benda yang paling risau, masalah autogate di waktu kita kelam kabut macam waktu nak pergi kerja, nak ambil anak balik sekolah dan pada waktu malam masalah autogate rosak berlaku memang buat kita tidur tak lena. Benda nak jadi memang kita tak duga tapi kita boleh elakkan dengan menggunakan high quality auto gate system dan persediaan, contohnya ada tahu bagaimana untk buka auto gate manually, guna autogate secara manual dulu sebelum auto gate repairer datang baiki autogate. Boleh hubungi Dr Autogate untuk menyelesaikan auto gate problem anda, kami akan datang secepat mungkin dengan membawa auto gate spare parts dan boleh baiki autogate rosak anda terus.

 

 

Gambar ini dihantar oleh customer di Jalan Bukit Maluri 2, Taman Bukit Maluri, Kepong 52100 Kuala Lumpur pada malam semalam. Sewaktu customer baru balik makan malam bersama keluarga, tiba-tiba auto gate tak boleh buka, cuba guna semua auto gate remote control juga tak boleh dan customer terpaksa panjat gate dan cuba guna auto gate switch inside house pun tak boleh. Customer terus call original auto gate installer tapi tak dapat dan call Dr Autogate, kami ajar customer macam mana untuk open auto gate manual dulu, nasib baik customer ada peralatan untuk buka manual. Barulah anak bini customer boleh masuk rumah. Esok pagi kami datang buat auto gate troubleshooting, rupanya ada masalah dengan auto gate control board. Lepas kami tukar auto gate motherboard, barulah semua auto gate berfungsi seperti biasa.

 

 

Masalah auto gate yang berlaku menganggu urusan harian anda? Cepat selesaikan dengan Dr Autogate. Kami sentiasa ada auto gate repair near me untuk autogate repair kepong, auto gate repair wangsa maju, autogate repair cheras, autogate repair batu caves, autogate repair selayang, autogate repair bangsar, autogate repair sri hartamas, autogate repair kuala lumpur dan autogate repair klang valley.

Kami menyediakan auto gate repair service Kepong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Subang Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Taman Kepong Indah, Taman Kepong Perdana, Taman Perdana (Kepong), Taman Petaling (Kepong), Jalan Beserah (Kepong), Jalan Kepong (Hingga Km 16), Kepong Entrepreneus Park, Kepong Industry Park, Kepong Ulu Taman Bukit Desa (Kepong), Ulu Kepong, Jalan Kepong Baru, Jalan Kepong Lama, Taman Kepong, Taman Kepong Baru, Taman Puncak Desa Kepong, Taman Seri Indah (Kepong), Taman Seri Kepong, Taman Seri Kepong Baru, Kampung Melayu (Kepong), Kepong, Kepong Baru, Kepong Baru Tambahan.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *