Auto Gate System Not Working After Heavy Rain – Call Us For Autogate Troubleshooting

Auto Gate System Not Working After Heavy Rain – Call Us For Autogate Troubleshooting

 

Punca autogate rosak disebabkan oleh kilat adalah masalah common autogate problem tapi ia jarang berlaku dalam tempoh masa yang singkat. Mungkin anda dah pakai autogate dalam 5 6 tahun baru sekali kena. Ia boleh dikatakan ikut nasib juga sebab alam semula jadi kita tak dapat jangka. Selalu jika autogate damaged by lightning strike autogate parts yang akan kena autogate control dan auto gate transformer. Apa-apa pun kena buat troubleshooting dulu.

 

 

Macam customer lama kami ni di Jalan Sierra 8/2, Bandar 16 Sierra, 47110 Puchong, Selangor iaitu pengguna dnor autogate arm autogate system. Pagi-pagi call kami kata autogate tak boleh buka, malam tadi katanya satu rumah blackout masa hujan lebat. Jadi sebelum ke kota kemuning untuk install fbm autogate, kami tolong customer ini dulu sebab puchong je dekat dengan kedai autogate puchong kami. Lebih kurang tahun guna dnor 712 autogate, ini kali pertama kena kilat yang merosakkan dnor autogate control panel. Tukar dnor autogate parts yang, autogate kembali berfungsi seperti biasa.

 

 

Cepat dapatkan penyelesaian masalah autogate anda dengan Dr Autogate, kami adalah best autogate repair in puchong. Antara common auto gate problem yang sering kami baiki seperti dnor 712 autogate tak boleh buka, dnor autogate control panel kena kilat, dnor autogate pelahan, dnor autogate remote control problem, autogate trip. Bukan itu saja, kami juga main auto gate supplier puchong dan autogate seller untuk dnor 712 arm autogate price, malaysia sliding autogate motor price dengan automatic gate malaysia price, kos pemasangan pintu automatik kami boleh buat. Untuk pemasangan autogate baru kami sangat recommend kan FBM Autogate System.

Kami menyediakan auto gate repair service puchong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *