Swing Autogate Installation Ampang

Autogate Ampang – Old Underground Autogate Having Many Problems

Autogate Ampang – Old Underground Autogate Having Many Problems

 

Underground swing autogate system lama memang tak boleh lari daripada masalah. Seperti customer di Ampang ini dimana sudah belasan tahun Doormex underground autogate, sebelum ini kami pernah bantu customer menggantikan underground auto gate remote set dan sekarang customer hubungi kami semula ada masalah underground autogate motor tersebut tak boleh bergerak.

Kami datang lakukan sliding auto gate checking dan terdapat 3 masalah, pertama underground autogate gearbox rosak, keduanya underground auto gate motor putus, dan underground swing auto gate control panel bermasalah. Kami terangkan detail pada customer dan tunjuk sliding auto gate parts yang bermasalah.

 

Underground Autogate Control Panel Ampang

Underground Autogate Control Panel Ampang

 

The System Totally Lost – Install New With KRON 929 Arm Autogate System

 

Jujur kami cakap, underground autogate system ini tidak boleh dibaiki lagi, ianya macam total lost, tidak boleh buat apa-apa lagi. Apa yang kami boleh cadangkan adalah pemasangan auto gate system baru dan sesuai digantikan adalah KRON 929 Arm Autogate System. Didalam KRON 929 Arm Autogate anda akan jumpa komponen autogate yang berkualiti tinggi dan akan tahan lama, serta memberi ketenangan kepada penggunanya.

Selepas mendengar semua penerangan dan tengok sendiri masalah autogate tersebut, customer bersetuju replace new swing autogate system dengan KRON 929 Arm Autogate System kami. Katanya memang merancang untuk pemasangan sistem autogate baru dan setelah melihat underground autogate sudah rosak teruk. Itu yang setuju untuk kami lakukan arm autogate yang baru. Kami memang sentiasa membawa set KRON 929 Arm Autogate System baru, jadi boleh terus lakukan pemasangan.

 

Swing Autogate Installation Ampang

Swing Autogate Installation Ampang

 

Reliable Autogate System – KRON 929 Autogate

 

KRON Autogate membanggakan reputasinya yang kukuh di Malaysia dengan ketangguhannya yang terbukti. Autogate model swing arm dari Kron direka khas untuk kelestarian jangka panjang, memastikan prestasi yang dapat dipercayai. Sistem autogate Kron dirancang untuk menangani pelbagai keadaan cuaca, dari hujan sehingga panas, sehingga anda dapat yakin bahawa autogate anda akan berfungsi dengan baik tanpa mengira cuaca. Dengan Kron Autogate, anda tidak perlu bimbang tentang kerja pembaikan yang kerap atau masalah kebocoran air yang boleh mempengaruhi prestasi pagar anda.

Dr Autogate juga menawarkan perkhidmatan pemasangan profesional untuk menyiapkan autogate baru anda dengan betul untuk prestasi terbaik dan harga auto gate juga berpatutan.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Ampang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299