Repair Autogate Remote Petaling Jaya

Autogate Petaling Jaya – Baiki Autogate Tak Boleh Buka Guna Remote Control

Autogate Petaling Jaya – Baiki Autogate Tak Boleh Buka Guna Remote Control

 

Masalah biasa yang berlaku kepada pengguna autogate aadalah autogate tak boleh buka menggunakan remote control autogate. Jika masalah autogate remote berlaku, boleh jadi berpunca dengan autogate remote receiver rosak, autogate remote control rosak, ataupun bateri remote control sudah kong dan boleh jadi juga autogate pcb board bermasalah.

Apa-apa pun pemeriksaan akan dilakukan terlebih dahulu mencari punca tepat bahagian autogate yang bermasalah. Sekiranya anda menghadapi autogate remote control tak boleh guna ataupun ada masalah autogate lain, boleh terus hubungi pakar autogate anda iaitu Dr Autogate kami akan berikan penyelesaian terbaik dengan cepat dan berkesan.

 

 

Repair Autogate Remote Petaling Jaya

Repair Autogate Remote Petaling Jaya

Kami Yang Selesaikan Masalah Autogate Remote Receiver

 

Seperti customer daripada Petaling Jaya ini juga menghadapi masalah autogate tak boleh buka guna remote control tetapi menggunakan suis autogate dalam rumah boleh. Dari apa yang customer beritahu kami, original autogate installer selalu delay untuk datang sampai hampir 2 minggu tunggu, lagipun sistem autogate dnor 212 yang digunakan sudah over warranty, sama juga akan kena bayar. Jadi customer mencari kontraktor autogate yang lain dan abangmya syorkan servis autogate dari Dr Autogate.

Setelah kami lakukan pemeriksaan, dnor autogate remote receiver bermasalah dan customer hanya mempunyai 1 remote autogate sahaja. Sekarang lebih baik kami gantikan autogate remote set termasuk 1 autogate remote receiver dan 3 unit autogate remote yang baru. Sekarang customer boleh buka dan tutup autogate menggunakan remote control.

 

 

Repair Dnor Autogate PJ

Repair Dnor Autogate PJ

 

Kontraktor Autogate Terbaik Di Petaling Jaya

 

Dr Autogate memberikan best auto gate repair in petaling jaya area dengan team kami yang profesional. Antara common autogate problem, masalah autogate yang sering kami baiki autogate tak boleh buka, automatic gate no power, autogate slow, auto gate terbuka sendiri, autogate remote control not working, autogate trip. Bukan itu saja, kami juga auto gate supplier selangor, auto gate supplier KL dan auto gate seller untuk auto gate arm price, sliding auto gate motor price, auto gate kotak price dengan automatic gate malaysia price, kos pemasangan pintu automatik kami boleh buat.

Kami menyediakan auto gate repair service Puchong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299