Repair Dnor Turbo 880 Bangi

Autogate Bangi – Dnor Turbo 880 Services

Autogate Bangi – Dnor Turbo 880 Services

 

Dnor Turbo 880 adakah sistem autogate terbaru dipasaran dan tidak ramai yang menggunakannya. Baru-baru ini kami banyak menerima panggilan daripada customer yang menggunakan Dnor Turbo 880 dan ada masalah dengannya. Dnor Turbo 880 autogate rosak dan tidak sampai setahun menggunakannya. Lagi malang, apabila original auto gate installer tidak mahu bertanggungjawab tidak menjawab panggilan atau hubungi mereka tidak dapat.

Bulan ini sahaja kami tela menerima 8 orang customer yang adalah dengan dnor turbo 880. Hari ini juga ada customer daripada Bangi yang mana dnor turbo 880 tak boleh buka. Lagi satu, dnor turbo 880 autogate spare parts seperti dnor turbo 880 motor, dnor turbo 880 control panel agak mahal dan membuatkan dnor turbo 880 repair cost menjadi tinggi.

Dnor Turbo 880 ini masih baru lagi dalam industri autogate, jadi ramai autogate installer/ repairer yang tak boleh kendalikannya. Original autogate installer dnor turbo 880 tidak boleh tolong.

 

 

Baiki Dnor Turbo 880 Bangi

Baiki Dnor Turbo 880 Bangi

Look Reliable Autogate Company For Your Autogate Needs

 

Apabila autogate anda masalah, orang pertama yang akan dicari adalah original autogate installer kan, lebih-lebih lagi autogate yang baru dipasang dan masih didalam autogate warranty. Bagaimana jika original auto gate installer tersebut tidak dapat dihubungi?

Sebab itu penting untuk lakukan penyelidikan siapa installer autogate tersebut, produk autogate apa yang mereka akan berikan dan autogate after sales support macam mana. Carilah reliable autogate repair company untuk keperluan autogate anda. Syarikat autogate yang berpengalaman lebih 20 tahun dan ada bangunan/ pejabat sendiri, jadi jika terdapat masalah, mudahlah untuk anda mencari mereka. Melaburlah lebih sikit untuk dapatkan reputable autogate company dan reliable autogate system. Cari mereka yang specialist in autogate dan sudah lama didalam industri autogate. Salah satunya anda boleh hubungi Dr Autogate, yang sudah bertapak dalam industri autogate sejak 1996 lagi.

 

 

Repair Dnor Turbo 880 Bangi

Repair Dnor Turbo 880 Bangi

 

Dr Autogate Offer The Best Autogate Solution

 

Kami menawarkan servis membaiki dan pasang Dnor Turbo 880 Gate Opener. Selalunya masalah dengan dnor autogate turbo 880 ini adalah dnor autogate turbo motor tidak berfungsi, dnor turbo tak boleh buka dan masalah dengan dnor turbo 880 autogate remote control. Ada juga customer yang ingin lakukan pemasangan autogate baru untuk menggantikan dnor turbo 880 kepada sistem autogate baru yang lebih sesuai dan tahan lama serta tahan lasak kerana tidak tahan dengan penggunakan dnor turbo 880 sebab selalu rosak

Sekiranya anda mencari heavy duty autogate system, gunakan jenis arm autogate dan salah satu model yang kami syorkan adalah KRON 929 Arm Autogate System.

 

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bangi! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299