Baiki OAE Autogate Damansara

Baiki Autogate Kota Damansara – Apa Punca Autogate Buka Separuh Jalan Sahaja

Baiki Autogate Kota Damansara – Apa Punca Autogate Buka Separuh Jalan Sahaja

 

Jika autogate berhenti separuh jalan dan tidak buka sepenuhnya, kemungkinan masalah ini disebabkan oleh roda autogate atau masalah pada arm autogate. Kami akan melakukan pemeriksaan terperinci terlebih dahulu dan membawa bersama autogate spare parts yang mungkin diperlukan.

Jika masalahnya terletak pada arm autogate yang bermasalah, kami boleh segera membaikinya. Jika roda autogate mengalami kerosakan, kami akan menggantikannya dengan high-quality auto gate rollers yang dikeluarkan di Malaysia. Kami akan menggunakan cara dan teknik yang betul untuk menukar roda autogate, memastikan bahawa autogate berfungsi dengan lancar dan tidak mengalami masalah setengah jalan lagi.

 

Baiki Roda Auto Gate Damansara

Baiki Roda Auto Gate Damansara

Roda Bawah Autogate Bermasalah

 

Kami dihubungi customer daripada Kota Damansara yang ada masalah oae autogate dua belah buka separuh sahaja dan kadang-kadang autogate terbuka sikit kemudian berhenti. Dari apa yang customer beritahu, dia ada hubungi kontraktor autogate Damansara mereka kata mungkin OAE arm autogate bermasalah dan beritahu harga tukar oae autogate arm tanpa melihat masalah sebenar. Kawannya yang berikan nombor telefon Dr Autogate. Kami beritahu customer, ia boleh jadi autogate arm ataupun roda autogate yang bermasalah.

Kami datang lakukan pemeriksaan dan sahkan yang auto gate rollers yang punca pagar autogate buka separuh sahaja, roda autogate tidak boleh berpusing baik kerana bearing dalam telah pecah.

Customer ada beritahu memang dia ada perasaan keadaan roda tayar gate senget tapi dia tidak tahu yang roda pagar bermasalah boleh menyebabkan masalah ini. Sekarang kami menggantikan auto gate roller menggunakan 304 stainless steel auto gate rollers yang tahan karat dan akan tahan lama.

 

Replace Auto Gate Roller Damansara

 

Servis Autogate Lembah Klang – Pakar Autogate Anda

 

Dengan pengalaman yang sangat lama dalam industri autogate, kami dengan yakin dapat mengenal pasti dan menyelesaikan masalah autogate anda. Setiap hari, kami menjalankan pelbagai servis seperti pemasangan KRON 929 arm autogate baru, pembaikan remote control autogate, pembaikan motherboard autogate, serta penggantian dan penyelesaian masalah pada roda tayar autogate, gate bearing, dan pengelasan autogate.

Team pakar kami memastikan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik demi memastikan bahawa autogate anda berfungsi dengan lancar dan tiada masalah yang dihadapi. Kami komited untuk menyediakan penyelesaian yang cepat dan berkesan bagi setiap masalah autogate.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299