Servis Menggantikan 1 Unit Arm Autogate Di Petaling Jaya

Servis Menggantikan 1 Unit Arm Autogate Di Petaling Jaya

 

Perlukan servis untuk gantikan sebelah arm autogate sahaja? Kami memang menawarkan servis menggantikan hanya arm autogate sahaja, tidak kira satu unit arm ataupun kedua-dua belah arm autogate. Kami boleh menggantikan mengikut jenama arm auto gate yang anda gunakan atau anda memili untuk menggunakan jenama autogate lain juga boleh, iaitu KRON 929 Arm Autogate.

Boleh ke guna jenama arm autogate yang lain? Boleh, sama ada sahaja cara berfungsi dan autogate components lain seperti autogate control panel, autogate transformer dan autogate battery semuanya boleh digunakan semula. Cuma arm autogate akan jadi tidak sama, dari segi rupa/ design sahaja, tapi fungsinya masih sama.

 

 

Sebelah Kanan KRON Arm Dan Sebelah Kiri Dnor Arm

 

Boleh dikatakan hampir setiap hari kami bantu customer selesaikan masalah autogate arm tidak berfungsi dan salah satunya ini di SS18 Petaling Jaya dimana customer menggunakan dnor 712 autogate system tapi ada masalah sebelah kanan telah rosak. Dar apa yang customer beritahu kami, disebabkan original autogate installer dnor tidak dapat dihubungi dari 3 hari lepas dan kawannya yang syorkan servis dari Dr Autogate.

Kami datang lakukan lakukan pemeriksaan untuk sahkan jika dnor arm autogate tersebut betul-betul bermasalah dan sah, memang dnor 712 arm autogate sebelah knana tidak berfungsi. Kami mempunyai dnor arm autogate spare parts untuk menggantikan arm autogate yang rosak. Tapi customer tidak mahu pakar jenama autogate yang sama, katanya cepat rosak. Jadi kami gunakan jenama autogate yang lain iaitu KRON 929 Arm Autogate System. Sebelah kiri menggunakan Dnor Autogate dan sebelah kanan menggunakan KRON 929 Arm Autogate.

 

 

Kami Menyimpan Spare Parts Asli Untuk Semua Autogate Arm

 

Kami mempunyai auto gate spare parts untuk semua autogate model. Kami adalah autogate repair specialist dan auto gate repair expert, semua spareparts autogate kami, jadi anda tak perlu tunggu lama. Sekali kami datang, kami akan pastikan masalah autogate anda akan selesai. Ramai yang memilih KRON 929 Arm Autogate untuk digantikan dengan arm autogate lama mereka.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Petaling Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299