Repair Sliding Gate Wheels Cheras

Sliding Auto Gate Cheras – Replace Sliding Wheels And Motor Limit Switch

Sliding Auto Gate Cheras – Replace Sliding Wheels And Motor Limit Switch

 

Sliding auto gate anda pengeluarkan bunyi yang kuat semasa buka dan tutup? Jika terdapat bunyi bising, boleh jadi sesuatu yang longgar, ada bahagian yang kesat, tegang, pecah, haus atau tidak selari. Jika anda tidak yakin atau merasa bahawa masalahnya semakin serius, adalah bijak untuk menghubungi profesional. Dr Autogate boleh membantu anda melakukan pemeriksaan dan menyediakan penyelesaian untuk memastikan autogate berfungsi dengan baik.”

Sekiranya anda dengar bunyi yang kuat semasa autogate bergerak dan perasan yang autogate bergerak tidak lancar seperti sangkut-sangkut. Kemungkinan besar, roda autogate perlu digantikan. Hubungi Dr Autogate untuk pemeriksaan dan penyelesaian masalah autogate anda.

 

 

Kami Dapat Mengenalpasti Dan Selesaikan Masalah Sliding Autogate Dengan Mudah

 

Kami dihubungi customer daripada Ampang minggu lepas lagi beritahu yang sliding autogate nya mengeluarkan bunyi bising apabila ia bergerak dan ada masa sliding autogate open halfway dan ada kalanya sliding autogate terus berjalan walaupun sudah tutup dan buka habis. Customer menggunakan G-force Sliding Autogate. Dari apa yang customer beritahu, ada auto gate repairer Cheras datang, tapi dia tak boleh buat apa-apa, tidak tahu puncanya dan dia juga kata masih baru lagi buat autogate. Itu yang customer hubungi Dr Autogate, customer dapatkan contact dari tempat kerjanya dimana Dr Autogate yang kendalikan autogate di Kilangnya.

Selepas lakukan pemeriksaan, ada dua masalah yang kami jumaat, pertama roda sliding autogate bersama dan keduanya gforce sliding autogate limit switch telah rosak. Dengan team kami yang pengalaman serta peralatan dan spare parts yang mencukupi kami boleh terus lakukannya dengan mudah.

 

 

Repair Sliding Gate Wheels Cheras

Repair Sliding Gate Wheels Cheras

 

Pakar Sliding Auto Gate – Pasang Dan Baiki

 

Tidak semua kontraktor autogate yang boleh tukar roda sliding autogate lebih-lebih lagi untuk pintu pagar sliding yang berat dan besar. Kerja menggantikan roda autogate sliding ini memerlukan kepakaran dan pengalamam. Di Dr Autogate kami menawarkan penyelesaian yang lengkap untuk baiki roda pagar dan juga auto gate motor. Kepada anda yang perlukan pemasangan sliding autogate baru, kami sangat syorkan KRON 328 DC Sliding Autogate System dan KRON 1000 AC Sliding Autogate System.

 

 

 

 

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari https://drautogate.com.my/

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *