Autogate Tak Boleh Buka Sg Buloh

Baiki Autogate Sg Buloh – Autogate Tidak Boleh Dibuka

Baiki Autogate Sg Buloh – Autogate Tidak Boleh Dibuka

 

Anda perlukan servis baiki autogate cepat? Pintu pagar autogate tak boleh buka? Sangkut dalam rumah tak boleh keluar? Kepada anda yang ada masalah autogate yang memerlukan autogate repair segera dan original autogate installer anda tidak dapat datang, cepat hubungi Dr Autogate.

Kami memiliki pasukan pakar yang siap membantu anda. Kami akan melakukan pemeriksaan, troubleshoot, dan diagnosis untuk mengidentifikasi masalah autogate anda. Selain itu, kami membawa semua autogate spare parts yang diperlukan bersama kami. Kami berusaha untuk menyelesaikan masalah autogate anda pada hari yang sama kami datang.

 

Repair Autogate Sg Buloh

Repair Autogate Sg Buloh

 

Kami Datang Pada Hari Yang Sama Dihubungi Dan Terus Selesaikan Masalah

 

Kami dihubungi customer di Sg Buloh dimana autogate sama sekali tidak boleh dibuka sama ada menggunakan autogate remote control ataupun autogate push button. Dari apa yang customer beritahu, dia cuba hubungi pemasangan autogate asal tapi tidak dapat. Semasa hubungi kami, customer terus tanya jika boleh datang pada hari itu juga sebab malam nanti customer ingin balik kampung dan tak boleh keluarkan kereta serta tak boleh biarkan autogate nya rosak. Kebetulan kami berada tidak jauh dan terus ke rumah customer.

Kami datang lakukan pemeriksaan keatas autogate tersebut dan mendapati terdapat dua autogate parts yang bermasalah iaitu autogate control panel dan autogate remote receiver. Jadi kami gantikan dengan high quality kron autogate control board dan 433mhz remote control set didatangi dengan autogate remote receiver bersama 3 unit remote baru. Customer juga minta kami tambah untuk auto gate battery, kerana sistem autogate yang digunakan, autogate installer sebelum ini tidak berikan autogate backup battery.

 

Autogate Tak Boleh Buka Sg Buloh

Autogate Tak Boleh Buka Sg Buloh

 

Kami Tawarkan Servis Autogate Cepat Dan Berkesan

 

Kami mengutamakan kecepatan dan kecekapan dalam servis kami. Kami tahu bahawa masalah dengan autogate boleh menyusahkan, dan oleh itu, kami berusaha sedaya upaya untuk memastikan bahawa masalah tersebut diselesaikan dengan segera apabila kami tiba. Anda tidak perlu menunggu berhari-hari atau minggu untuk mendapatkan servis autogate yang diperlukan. Apa yang membezakan kami adalah bahawa kami sentiasa membawa bersama kami semua jenis auto gate spare parts untuk pelbagai jenis autogate dan jenama autogate. Ini membolehkan kami menyelesaikan masalah autogate anda pada masa yang sama ketika kami datang untuk servis autogate anda. Sekiranya anda perlukan pemasangan autogate baru dengan cepat, kami mempuny KRON 929 Arm Autogate System yang ready stock dan bila-bila masa sahaja boleh pasang.

Hubungi kami untuk menyelesaian masalah autogate yang cepat, mudah dan berkesan. Dr Autogate bersama team autogate expert.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sg Buloh! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *