Sri Petaling Autogate Services

Repair Dnor Autogate Seri Petaling – Dnor 712 Autogate Arm 1 Side Problem

Repair Dnor Autogate Seri Petaling – Dnor 712 Autogate Arm 1 Side Problem

 

Jangan risau kami ada dnor autogate spare parts untuk baiki dnor 712 autogate system anda. Tiada masalah untuk kami gantikan dnor 712 arm autogate sahaja atau dnor autogate parts yang lain seperti dnor auto gate control panel, dnor autogate remote control dan dnor autogate transformer Maksudnya anda tak perlu untuk tukar full set dnor autogate baru, boleh tukar parts auto gate yang rosak sahaja.

Baru-baru kami banyak juga menerima servis untuk repair dnor 712 autogate, sama ada baru pasang dnor autogate atau sudah lama menggunakan dnor autogate.

 

Repair Dnor Arm Autogate Sri Petaling

Repair Dnor Arm Autogate Sri Petaling

 

Dnor 712 Arm Autogate Spareparts Kami Tersedia

 

Kali ini dnor auto gate repair services kami diperlukan di Sri Petaling dimana customer menggunakan dnor autogate system, memang agak lama pakai dnor autogate dan sekarang ada masalah sebelah kiri dnor autogate arm tak berfungsi dengan baik, hanya terbuka sikit kemudian berhenti. Sebelum hubungi kami, customer ada beritahu dia telah hubungi autogate repairer sri petaling tetapi mereka tak boleh tukar satu batang dnor arm autogate sahaja, kena tukar set dnor autogate system yang baru, katanya dnor autogate itu pun sudah lama. Tetapi hanya dnor 712 arm autogate sebelah arm sahaja yang bermasalah, dnor autogate components lain masij okay. Lagipun customer sudah retire, kalau boleh ingin cut cost untuk baiki autogate.

Nasib ada abangnya yang bagi nombor autogate kami, apabila menghubungi kami, customer terus tanya kalau kami boleh tukar 1 unti dnor arm autogate sahaja. Mestilah boleh lebih-lebih lagi dnor autogate spare parts. Jadi kami gantikan dnor 712 arm autogate untuk sebelah kiri.

 

 

Sri Petaling Autogate Services

Sri Petaling Autogate Services

 

Pakar Autogate Untuk Pelbagai Jenama

 

Dnor autogate installer atau dnor autogate repair anda tidak boleh membantu? Jangan risau, Dr Autogate boleh tolong selesaikan masalah dnor arm autogate sama ada dnor 712 autogate atau dnor 212 autogate. Kedua-dua jenis ini kami ada spare partsnya.

Dr Autogate adalah pengedar tunggal untuk banyak jenama termasuk KRON, OAE, Dnor, E8, Cougar, Wing, Beninca, Valet, DEA dan banyak lagi. Antara jenama-jenama autogate terkenal ini, kami sangat mengesyorkan autogate KRON sama ada KRON Arm Autogate System dan KRON Sliding Autogate System.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sri Petaling! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *