Baiki Arm Autogate Damansara

Autogate Damansara – Servis Autogate Arm Sahaja

Autogate Damansara – Servis Autogate Arm Sahaja

 

Dr Autogate menawarkan servis autogate dengan menggantikan arm autogate sahaja, sama ada sebelah autogate arm atau kedua-dua belah autogate kerana kami mempunyai auto gate spare parts. Kami sentiasa menyimpan spare parts autogate untuk bantu customer baiki autogate dengan hanya menggantikan bahagian autogate yang rosak, tak perlulah setiap kali ada masalah autogate, kena pasang set autogate yang baru.

Boleh ke menggantikan autogate arm dengan jenama autogate yang lain tetapi autogate components seperti pcb board autogate, transformer autogate dan remote autogate dibukakan semula? Boleh, jika anda tidak mahu menggunakan arm autogate jenama asal dan mencari autogate arm yang lebih bagus dan tahan lasak. Hubungi Dr Autogate untuk lebih info.

 

Arm Autogate Replacement Damansara

Arm Autogate Replacement Damansara

Dari E8 Arm Kepada KRON 929 Arm Autogate

 

Kami dihubungi customer dari Damansara yang servis menggantikan autogate arm dimana kedua-dua E8 arm autogate yang digunakan bermasalah. Sekarang customer mencari sistem autogate yang heavy duty autogate motor. Dari apa yang customer beritahu, beberapa bulan lepas dia baru sahaja menggantikan autogate control board. Apabila ada masalah autogate, customer menghubungi autogate repairer tersebut dan apabila diperiksa mereka kedua-dua dan customer minta untuk menggantikan arm autogate sahaja, tapi mereka tak buat, mereka suruh tukar full set sistem autogate baru dan harga tidak tolak dengan autogate control panel yang mereka baru gantikan baru-baru ini. Jadi customer cuma mencari alternatif lain. Kawannya yang syorkan Dr Autogate.

Tiada masalah untuk menggantikan autogate arm sahaja kerana kami mempunyai autogate spare parts. Kami tawarkan pada customer sama ada ingin menggunakan jenama autogate yang sama iaitu E8 atau menggunakan autogate arm yang lebih tahan lasak iaitu KRON 929 Arm Autogate. Atas pilihan customer kami menggantikan kedua-dua arm autogate dengan KRON 929 Arm Autogate.

 

Baiki Arm Autogate Damansara

Baiki Arm Autogate Damansara

Gunakan KRON Autogate Untuk Menggantikan Autogate Anda

 

KRON 929 arm autogate merupakan salah satu heavy duty autogate motor, tahan lasak dan tahan lama. Fungsinya yang terbaik pada pagar dengan maksimum berat adalah 350kg dan maksimum panjang 3.5meter untuk setiap pagar, heavy duty die cast aluminum arm. Setiap komponen mempunyai ruang sendiri, menjadikannya lebih teratur dan profesional. Bahagian hadapan KRON 929 dihasilkan daripada keluli tahan karat, berfungsi sebagai perumah untuk shaft skru dalaman. Kedua-dua die-cast aluminum dan keluli tahan karat adalah tahan terhadap cuaca dan karat, menjadikannya tahan lama dan sesuai untuk pelbagai keadaan persekitaran.

Kami menyediakan auto gate repair service Damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299https://wa.me/60122956299