Repair Autogate Open Halfway Kajang

Autogate Kajang – Baiki Autogate Buka Separuh Sahaja

Autogate Kajang – Baiki Autogate Buka Separuh Sahaja

 

Ada masalah autogate tak berfungsi dengan baik? Autogate tak boleh buka tutup dengan sepenuhnya? Apabila hanya buka separuh jalan kemudian berhenti? Ia boleh terjadi dengan beberapa punca, sama ada arm autogate yang bermasalah, roda autogate bagi pengguna folding auto gate design ataupun autogate control panel serta transformer autogate. Jika autogate anda hanya buka tutup separuh jalan hubungi Dr Autogate.

Apa-apa pun kami lakukan pemeriksaan dahulu dengan membawa autogate spare parts bersama. Sekiranya komponen autogate rosak seperti autogate arm, motherboard autogate atau transformer kami boleh terus membaikinya dan jika roda tayar autogate rosak kami boleh terus menggantikannya dengan high quality auto gate rollers made in Malaysia dengan cara dan teknik tukar roda autogate yang betul.

 

 

Baiki Dnor Autogate Kajang

Baiki Dnor Autogate Kajang

Puncanya Adalah Disebabkan Roda Auto Gate Bermasalah

 

Kami dihubungi Kajang yang ada masalah autogate open halfway, tidak boleh buka sepenuhnya. Dari apa yang customer beritahu, folding auto gate nya baru dipasang tahun lepas. Disebabkan dia tidak dapat menghubungi original auto gate installer iaitu yang pasang folding gate design dan pasang dnor 712 arm autogate. Itu yang customer dapatkan perkhidmatan autogate dari kami. Apabila customer hubungi kami, katanya mungkin auto gate arm yang rosak sebab dua-dua side autogate tak boleh buka habis. Jadi customer tak boleh nak masukkan kereta dalam rumah.

Setelah lakukannya pemeriksan, komponen autogate seperti autogate arm, panel autogate dan transformer semua okay. Yang bermasalah adalah auto gate bottom wheels, bebola bearing roller telah terkeluar yang menyebabkan auto gate roller jammed, sebba itu roller autogate dapat bergerak sikit dan berhenti. Sekarang kami menggantikan auto gate roller menggunakan 304 stainless steel auto gate rollers yang tahan karat dan akan tahan lama.

 

 

Repair Autogate Open Halfway Kajang

Repair Autogate Open Halfway Kajang

Servis Roda Autogate – Baiki Dan Tukar Roda Autogate

 

Folding auto gate tak boleh lari dari masalah roda autogate. Customer tadi pintu pagar lipat folding nya baru lagi sudah ada masalah. Setiap hari pun kami ada buat semua autogate roller services, repair autogate roller dan replace autogate roller di Selangor dan Kuala Lumpur. Ramai pelanggan yang sedar untuk dapatkan servis dari kami untuk masalah roda autogate mereka.

Team pakar kami memastikan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik demi memastikan bahawa autogate anda berfungsi dengan lancar dan tiada masalah yang dihadapi. Kami komited untuk menyediakan penyelesaian yang cepat dan berkesan bagi setiap masalah autogate.

Kami menyediakan auto gate repair service Kajang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299