Repair Dnor Autogate Saujana Putra

Baiki Autogate Saujana Putra – Swing Autogate Dnor Tidak Berfungsi

Baiki Autogate Saujana Putra – Swing Autogate Dnor Tidak Berfungsi

 

Kami memahami bahawa kebanyakan masalah autogate memerlukan penyelesaian segera dan kami di Dr Autogate berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang pantas dan berkesan. Proses auto gate repair services kami direka untuk memastikan penyelesaian yang cepat dan efektif bagi masalah autogate. Inilah langkah-langkah yang kami ambil.

  1. Pemeriksaan Autogate: Pertama, kami akan melakukan pemeriksaan menyeluruh pada autogate untuk mengenalpasti punca masalah. Ini termasuk memeriksa autogate motherboard, remote control, arm autogate, motor dan komponen autogate lain.
  1. Tunjuk pada Customer: Selepas pemeriksaan, kami akan menyenaraikan masalah yang ditemui dan menjelaskan kepada customer secara terperinci. Kami akan memastikan customer memahami punca masalah dan opsyen penyelesaian yang ada.
  1. Persetujuan dan Tindakan Segera: Setelah customer memberikan persetujuan, kami akan segera mengambil auto gate spare parts yang diperlukan dari van servis kami. Kami memastikan untuk membawa pelbagai autogate parts untuk menangani pelbagai kemungkinan masalah.
  1. Gantikan Auto Gate Parts: Kami akan menggantikan auto gate parts yang bermasalah, seperti autogate motherboard, arm autogate, motor, remote control, atau komponen lain yang perlu digantikan. Proses ini biasanya diselesaikan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Kami komited untuk menyediakan servis autogate repair yang cepat, berkesan, dan memberikan kepuasan kepada customer.

 

Baiki Autogate Tidak Berfungsi Saujana Putra

Baiki Autogate Tidak Berfungsi Saujana Putra

Kami Yang Bantu Selesaikan Masalah Autogate

 

Servis autogate kami diperlukan di Saujana Putra untuk masalah autogate tidak berfungsi. Sebelum itu, customer beritahu kami ada kontraktor autogate Puchong datang lakukan pemeriksaan, mereka kata dnor autogate control panel telah rosak dan mereka tiada spare parts dnor autogate control panel seperti yang customer gunakan. Mereka lepaskan dnor autogate arm dengan cabut arm terlebih dahulu supaya customer boleh buka pagar manual. Kemudian minta service charge mereka datang dan suruh customer cari autogate repairer lain.

Kawan customer yang kongsikan nombor telefon Dr Autogate, kami datang pada hari yang sama dihubungi. Selepas lakukan pemeriksaan untuk sahkan dnor autogate control panel rosak dan terus gantikan dnor autogate baru dan original. Kami tidak mengambil masa yang lama untuk lakukannya dan customer boleh gunakan swing autogate nya semula.

 

Repair Dnor Autogate Saujana Putra

Repair Dnor Autogate Saujana Putra

 

Kami menyediakan auto gate repair service Puchong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299