Autogate Installation Kelana Jaya

Autogate Kelana Jaya – Dr Autogate With KRON 929 Arm Autogate System

Autogate Kelana Jaya – Dr Autogate With KRON 929 Arm Autogate System

 

Kami dihubungi customer ini dari SS3 Kelana Jaya yang merancang untuk pasang autogate baru menggantikan underground autogate lamanya yang sudah hampir setahun tidak berfungsi. Kerosakan berpunca daripada air telah masuk kedalam underground autogate gearbox dan motor serta kotak autogate juga dimasuki air dan telah merosakan autogate motherboard. Itu yang customer berhenti menggunakan autogate buat seketika.

Sekarang barulah customer buat keputusan untuk pasang autogate, sudah nak Raya kan. Sebenarnya customer sudah survey beberapa syarikat autogate Kelana Jaya, autogate installer PJ dan autogate contractor Kelana Jaya boleh dipercayai, yang sudah lama dalam industri autogate dan memberikan sistem autogate yang tahan lama. Customer agak particular, memilih dengan teliti, nak pastikan masalah autogate dapat diselesaikan dengan cepat, berkesan, harga berbaloi dan ada after sales support.

 

Ranger Underground Autogate Kelana Jaya

Ranger Underground Autogate Kelana Jaya

Reliable Autogate Service Kelana Jaya

Reliable Autogate Service Kelana Jaya

KRON 929 Arm Autogate Package

 

Apabila customer hubungi kami, macam biasa kami akan hantarkan maklumat Dr Autogate seperti name card, gambar techinician/ engineer autogate kami, gambar van service autogate kami yang besar penuh dengan spare parts, gambar workshop autogate kami sendiri dan autogate showroom kami. Kami juga cerita dari segi teknikal, cara pemasangan autogate, macam mana autogate terbaru ini berfungsi serta autogate pakej termasuk pasang yang kami tawarkan. Kami sangay syorkan KRON 929 Arm Autogate System.

 • KRON Heavy Duty Swing Arm x 2
 • Autogate Control Board
 • Transformer
 • Backup Battery
 • PVC Box
 • Remote Control x 3

Akhirnya customer yakin dan memilih Dr Autogate dengan KRON 929 Arm Autogate System. Kami telah lakukan pemasangan KRON Autogate bagi menggantikan Ran-ger Underground Autogate lamanya.

 

Autogate Installation Kelana Jaya

Autogate Installation Kelana Jaya

Top Autogate Installer And Repairer Klang ValleY

 

KRON 929 Swing Arm Autoage adalah model yang yang paling sesuai untuk digantikan dengan underground swing autogate system seperti jenama underground swing auto gate seperti Li Gates, Xgate, Chubb, Powergates, Door Guard, DC Gate, Door Mex, Good 1, Victor, Supermax, EPL, Leotron, CPT, Aprigate, Cei, Comex, GATIUM, BCM, AM Gate, 100 Super A, SNONTEC, Radion, Radeon, Techno, Wheels, Mag, Ranger, Baxter, ELock, dan DKC.

Apabila customer berasa yakin dengan servis autogate sesebuah syarikat, mereka akan terus confirm. Sebab itu kami sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik untuk semua customer kami. Sebab itu setiap hari kami akan install KRON Autogate, tapi anda jangan risau, stok KRON Autogate System kami sentiasa ada, kami sentiasa tambah stok jadi bila-bila masa sahaja boleh pasang autogate untuk anda. Sama juga dengan autogate repair service, setiap kami banyak repair autogate yang bukan kami pasang dulu. Masalah autogate dapat diselesaikan dengan mudah, cepat dan berkesan. Hubungi kami untuk lebih info.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Kelana Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

 1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
 2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
 3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

 1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
 2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
 3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299