Gforce Sliding Autogate Repair KL

Autogate KL – Baiki G-Force Sliding Autogate Motor Lama

Autogate KL – Baiki G-Force Sliding Autogate Motor Lama

 

Hari ini kami ke Taman Melawati Kuala Lumpur untuk selesaikan masalah Gforce Sliding Autogate Motor lama. Semasa customer menghubungi, terus tanya jika kami ada lakukan repair sliding autogate motor lama. Kalau boleh customer ingin cuba cut cost dengan servis baiki terlebih dahulu, eknomi tak berapa bagus, tiada bajet lagi ini pasang sliding autoate motor baru.

Sebelum itu, daripada apa yang customer beritahu kami ada autogate repairer KL datang dan tak sampai 5 minit mereka terus cakap motor sliding tersebut rosak, tak boleh baiki dan kena pasang autogate baru. Customer seperti tidak percaya, mungkin mereka tak periksa, terus cakap motor rosak sebab nak suruh customer pasang autogate motor baru.

 

 

Repair Sliding Autogate TTDI KL

Repair Sliding Autogate TTDI KL

 

Ingin Jimatkan Wang Dan Masa Untuk Selesaikan Masalah Autogate

 

Sekarang customer mencari sliding autogate specialist yang boleh mencari punca sliding autogate motor tidak berfungsi. Setelah diperiksa, kami dapati gforce sliding autogate motor gearbox masih lagi cuma, cuma sliding autogate panel dan capacitor telah rosak. Dengan persetujuan customer, kami gantikan dua bahagian sliding autogate tersebut. Memang gforce sliding autogate spare parts kami sentiasa bawa, jadi boleh terus gantikannya. Customer lega gforce sliding autogate motor lamanya masih boleh dibaiki dan dapat jimatkan kos. Jika customer ada bajet untuk pasang sliding autogate motor baru dan hubungi kami untuk pemasangan.

Sekiranya anda ingin jimatkan wang dan masa anda, carilah autogate specialist sebab mereka tahu apa yang perlu dilakukan. Dengan mudah mencari punca autogate rosak dan boleh terus selesaikannya. Mereka mempunyai juruteknik dan jurutera yang pakar serta berpengalaman dan membawa bersama auto gate spare parts termasuk set autogate baru. Jadi pada masa mereka datang, semua masalah dapat terus diselesaikan pada waktu dan masa yang sama.

 

 

Gforce Sliding Autogate Repair KL

Gforce Sliding Autogate Repair KL

 

 

Dr Autogate – Pakar Autogate Anda

 

Mencari sliding autogate motor? Untuk ac sliding autogate pula, kami ada KRON AC1000 atau KRON AC2000 sliding autogate system dan kepada yang mencari dc sliding autogate system, kami ada KRON 328 DC Sliding Autogate System. Kedua ac dan dc sliding autogate kami buatan Malaysia. Memang tahan lasak dan sliding autogate spare parts pun mudah untuk didapati. Kalau anda ingin sliding auto gate motor made in Italy juga kami ada.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service TTDI Kl! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299