Baiki Dnor Arm Autogate Semenyih

Autogate Semenyih – Dnor 212 Arm Autogate Spare Parts

Autogate Semenyih – Dnor 212 Arm Autogate Spare Parts

Kami banyak berdepan dengan customer yang tidak dapat menghubungi original autogate installer mereka, atau installer tersebut tidak mahu membantu. Baru-baru ini kami banyak membaiki dnor 212 autogate yang ada masalah dengan autogate arm dan ianya baru sahaja dipasang. Lebih malang lagi customer tidak dapat menghubungi pemasang autogate asal dan mereka hubungi kami untuk bantuan. Jangan risau, kami ada dnor 212 autogate spare parts yang tersedia, bila-bila masa sahaja boleh membantu anda.

Kami sentiasa menyimpan spare parts autogate untuk bantu customer baiki autogate dengan hanya menggantikan bahagian autogate yang rosak, tak perlulah setiap kali ada masalah autogate, kena pasang set autogate yang baru.

 

 

Arm Autogate Spare Parts Semenyih

Arm Autogate Spare Parts Semenyih

 

 

Boleh Ke Gantikan 1 Batang Arm Autogate Sahaja?

 

 

Kami menerima panggilan, Salam/ Hi, saya nk tanya ada buat repair autogate dekat area taman pelangi semenyih? Dan bertanyakan jika kami boleh gantikan hanya sebelah arm autogate yang rosak. Daripada apa yang customer beritahu, dnor 212 arm autogate sebelah kanan tidak berfungsi. Customer ada hubungi original autogate installer tapi mereka tak ada dnor 212 arm autogate spare parts dan sekarang mereka guna jenama autogate lain pula, lagi teruk suruh customer tukar set autogate baru guna jenama autogate yang mereka gunakan.

Sekarang customer perlu cari penyelesaian sendiri dengan mencari servis autogate yang boleh dipercayai. Customer dapat nombor telefon Dr Autogate dari tempat dia bekerja, syarikat autogate kami yang kendalikan autogate ditempat ia bekerja. Kami datang lakukan pemeriksaan dan mendapati memang dnor 212 arm autogate sebelah kiri tidak berfungsi, tiada apa respon atau bunyi yang keluar dari arm autogate tersebut. Apa yang kami boleh buat adalah dengan menggantikan dnor 212 arm autogate yang rosak dengan arm yang baru dan original.

 

 

Baiki Dnor Arm Autogate Semenyih

Baiki Dnor Arm Autogate Semenyih

 

 

Dapatkan Servis Autogate Yang Boleh Dipercayai

 

Penting untuk dapatkan servis pasang autogate yang boleh dipercayai kerana autogate adalah pelaburan agak besar yang inginkan ia dipasang dengan betul dan berfungsi dengan baik untuk jangka masa yang panjang. Ataupun kalau ada masalah autogate, mereka memberikan after sales support yang boleh segera membantu.

Sekiranya anda perlukan pemasangan autogate, dapatkan dari reputable autogate company seperti Dr Autogate dan reliable autogate system seperti KRON 929 Arm Autogate System.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Semenyih! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299