Autogate Roller Replacement Service Available Here

Repair Auto Gate Roller Wheel Jump Off The Trail

Selesai menggantikan dua biji roda autogate, kiri dan kanan untuk customer ini di Jalan BM 1/4, Taman Bukit Mayang Emas, 47301 Petaling Jaya, Selangor. Kalau anda nak tahu beberapa bulan lepas ada kontraktor pagar customer buat auto gate roller replacement tapi untuk sebelah kanan sahaja dan sekarang side yang sama bermasalah. Bila call kontraktor tersebut untuk baiki semula roda autogate tersebut mereka cakap kena cas sebab tak ada warranty. Itu yang sekarang customer panggil autogate repairer yang auto gate repair expert iaitu Dr Autogate. Kami tukar kedua-dua tayar roda autogate tersebut, tak boleh sebelah saja nanti tak seimbang sebab itu roda tayar autogate tak tahan lama. Lagi satu kena adjust arm autogate motor alignment dan level juga.

 

 

Biar mereka yang expert seperti Dr Autogate lakukannya untuk anda. Kami akan pastikan hanya folding auto gate roller wheel high quality serta heavy duty autogate wheels digunakan dan kena adjust semula autogate alignment, guna cara setting auto gate dengan betul serta pastikan juga laluan trek anda bersih dari batu, daun kering. Kalau semua ini ada, auto gate roller akan tahan lama.

 

 

Setiap hari memang banyak juga job untuk buat folding auto gate roller wheels replacement, hari ini sahaja dah 3 tempat, selepas ini di Jalan PJU 1/14, Pju 1, 47301 Petaling Jaya, Selangor. Ramai juga customer yang recommend kan auto gate services kami kepada kenalan mereka sebab mereka tahu latar belakang kami macam mana.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Petaling Jaya Selangor/ KL! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *