Swing Autogate Installation Sg Long

Autogate Sg Long – Adakah Berbaloi Baiki Underground Lama?

Autogate Sg Long – Adakah Berbaloi Baiki Underground Lama?

 

Jenis underground swing autogate masalah yang paling utama adalah dimasuki air, apabila air masuk, ia akan merosakkan underground auto gate gearbox dan underground auto gate mini dc motor. Mungkin ia akan ambil masa yang lama untuk dimasuki air, tapi sekali air dah masuk kos untuk baiki underground auto gate ini agak tinggi, lebih-lebih lagi spare parts dah limited.

Adakah anda rasa ia masih perlu dibaiki? Bagi kami dari ia sangat tidak barbaloi dibaiki. Ini kerana underground swing autogate lama, mesin yang rosak disebabkan masuk air, sukar untuk dibaiki, kos baiki boleh menjadi lebih tinggi berbanding dengan pemasangan autogate baru. Kepada pengguna underground autogate yang sudah lama dan ada selalu ada masalah dengan underground autogate, bolehlah bertimbangkan untuk pasang autogate baru menggunakan KRON 929 swing arm autogate system. Lebih info boleh hubung Dr Autogate hari ini.

 

 

Underground Autogate Repair Sg Long

Underground Autogate Repair Sg Long

 

Dapatkan Pemasangan Autogate Baru KRON 929 Arm Autogate System

 

Seperti salah satu pengguna Wheels underground autogate system di Bandar Sg Long yang hampir 12 tahun dimana ada masalah sebelah underground autogate tidak berfungsi. Jadi customer dapatkan servis autogate kami untuk mencari punca masalah. Dan apabila buka underground autogate cover, dalamnya penuh dengan air.

Apabila nampak keadaan macam itu, customer terus buat keputusan untuk pasang autogate baru menggunakan arm swing autogate seperti yang kami cadangkan dengan jenama autogate terbaik iaitu KRON 929 Arm Autogate System.

 

 

Swing Autogate Installation Sg Long

Swing Autogate Installation Sg Long

 

Penyelesaian Autogate Terbaik Daripada Dr Autogate

 

Anda juga penggunakan underground autogate? Sekiranya ada masalah, Dr Autogate boleh lakukan pemeriksaan dan tawarkan penyelesaian terbaik. Kami masih boleh baiki sistem autogate lama ada, underground swing auto gate spare parts available lagi, tapi berapa lama ia akan tahan yelah sebab sistem dah lama kan. Dan setiap hari juga kami akan install KRON Autogate di area Klang Valley.

Di dalam KRON autogate arm, anda akan menjumpai komponen berkualiti tinggi dan tahan lama. Ini termasuk autogate control system, auto gate transformer, autogate remote control, bateri, dan juga kotak autogate, yang semuanya dibuat di Malaysia. KRON adalah sistem autogate berkualiti premium. KRON menawarkan jangka hayat yang lebih panjang berbanding jenama lain, dan kebolehpercayaannya tidak tertandingi. Ia memberikan ketenangan fikiran kepada pelanggan.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sg Long! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299