Millie's Autogate Arm Putra Height

Service Repair Millie’s Autogate In Putra Height

Service Repair Millie’s Autogate In Putra Height

 

Baru-baru ini kami banyak menerima panggilan daripada customer yang menggunakan Millie’s autogate yang ada masalah dengan millie’s autogate arm dan mereka beritahu kami, auto gate installer tidak mahu datang membantu serta tidak menjawab panggilan. Sebab itu customer mencari syarikat autogate lain yang boleh bantu menyelesaikan masalah millie’s autogate mereka

Salah satunya customer daripada Putra Height ini dimana millie’s autogate arm sebelah tidak boleh tutup, motor dalam bunyi tapi arm tidak bergerak dan lagi satu millie’s autogate remote control juga tidak dapat digunakan. Disebabkan tidak dapat menghubungi original millie’s autogate installer, customer mencari reliable auto gate repair near me dan jumpa Kedai Autogate. Kami datang pada hari yang sama dihubungi.

 

Repair Millie's Autogate

Repair Millie’s Autogate

From Millie’s Arm To KRON Arm Autogate

 

Team kami pergi ke rumah customer dan memeriksa autogate dengan teliti. Kami dapati sebelah millie’s autogate arm motor telah rosak dan millie’s autogate remote receiver juga bermasalah, tidak menerima signal dengan baik.

Sekarang kami perlukan gantikan millie’s autogate arm yang bermasalah dan autogate remote set bersama receiver dan 3 unit remote control yang baharu. Kami lakukan atas perbincangan dengan customer.

 

Millie's Autogate Arm Putra Height

Millie’s Autogate Arm Putra Height

 

We Offer Service Autogate For Any Autogate Brands

 

Kami boleh lakukan autogate services dengan hanya arm autogate sahaja, sama ada 1 unit arm atau kedua-duanya sekali dan autogate components yang lain yang masih berfungsi digunakan semula. Kami sentiasa menyimpan spare parts autogate untk bantu customer baiki autogate dengan hanya menggantikan bahagian autogate yang rosak, tak perlulah setiap kali ada masalah autogate, kena pasang set autogate yang baru. Tidak kira apa juga masalah autogate yang anda hadapi, kami sediakan membantu. Dengan autogate spare parts yang kami bawa, autogate anda dapat dibaiki pada waktu yang sama.

Kami menawarkan perkhidmatan pembaikan autogate termasuk baiki arm autogate, baiki remote autogate, pembaikan panel kawalan autogate, pemasangan autogate KRON, penggantian roda autogate dan banyak lagi. Dr Autogate adalah pengedar tunggal untuk banyak jenama termasuk KRON, Millie’s, OAE, Dnor, E8, Cougar, Wing, Beninca, Valet, DEA dan banyak lagi. Antara jenama-jenama autogate terkenal ini, kami sangat mengesyorkan autogate KRON sama ada KRON Arm Autogate System dan KRON Sliding Autogate System.

 

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Putra Height! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299