Gforce Sliding Auto Gate Puchong

Gforce Sliding Autogate Bermasalah Puchong – Pemasangan Yang Tidak Betul

Gforce Sliding Autogate Bermasalah Puchong – Pemasangan Yang Tidak Betul

 

Apabila sliding autogate motor tidak dipasang dengan betul, tidak kukuh ia boleh menjadi punca autogate itu rosak. Apabila tapak sliding autogate tidak kuat, motor akan bergerak dan menyebabkan bergerakan pagar sliding autogate tidak stabil. Tapak sliding autogate motor adalah sangat penting kerana ia yang akan menampung berat motor dan berat gate. Penggunaan teknik yang betul membuat autogate footing dan install autogate sliding motor adalah penting untuk membolehkan sistem tersebut bertahan bertahun tahun lamanya.

Pemasangan sliding autogate motor sangat berbeza dengan swing arm autogate jadi hanya mereka yang expert in sliding autogate installation boleh lakukan. Salah satunya Dr Autogate. Kami akan pastikan sliding autogate motor kukuh dan kuat dipasang supaya auto gate motor tidak bergerak semasa pergerakan.

 

 

Sliding Autogate Installation Puchong

Sliding Autogate Installation Puchong

Tapak Motor Tidak Kuat Menyebabkan Motor Tidak Stabil

 

Gforce sliding autogate system customer dari Puchong bermasalah, dimana motor bergegar semasa bukan dan tutup, kadang-kadang buka separuh jalan dan kadang ada motor ada bunyi tapi motor tidak bergerak. Dari apa yang customer beritahu, gforce sliding autogate motor ini dipasang kurang daripada 2 tahun, disebabkan tidak dapat menghubungi pemasang autogate asal, itu yang customer menghubungi kami EE Automation.

Kami datang lakukan pemeriksaan, punca autogate motor gforce ini bermasalah adalah disebabkan pemasangan Gforce sliding autogate motor yang tidak betul, tapaknya tidak kuat menyebabkan motor sliding tidak stabil apabila ia bergerak dan ini telah menyebabkan gforce sliding autogate pinion gear haus dan installer sebelum ini memberi nylon pinion gear. Apa yang kami perlu buat sekarang adalah dengan pemasangan sliding autogate motor itu semula. Kami buatkan tapak/ footing concreate yang kukuh dan mengantikan sliding autogate pinion gear dengan metal gforce sliding pinion gear. Dengan ini, motor akan bergerak dengan stabil dan pinion gear tidak akan haus.

 

 

Gforce Sliding Auto Gate Puchong

Gforce Sliding Auto Gate Puchong

Pakar Membaiki Sliding Autogate

 

Carilah mereka yang betul-betul specialist in autogate sebab masalah autogate anda dapati diselesaikan dengan mudah, cepat dan berkesan. Atau anda boleh terus hubungi Dr Autogate untuk info yang lebih lanjut mengenai autogate sistem yang anda gunakan. Kami boleh selesaikan semua masalah sliding autogate dan ada spare parts sliding autogate system untuk membaikinya.

Jika anda sedang mencari syarikat autogate yang boleh dipercayai, anda telah datang ke tempat yang betul. Syarikat kami mempunyai juruteknik dan jurutera autogate dalaman yang pengalaman.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Puchobg! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299