Autogate Services TTDI KL

Autogate TTDI KL – Adakah Arm Autogate Lama Berbaloi Dibaiki

Autogate TTDI KL – Adakah Arm Autogate Lama Berbaloi Dibaiki

 

Adakah arm autogate lama boleh dibaiki? Kami tidak membaiki arm autogate lama, lebih-lebih keadaan autogate yang sudah teruk dan tiada autogate spare parts. Sekiranya arm autogate lama, apa yang kami akan buat adalah syorkan sama ada menggantikan arm autogate sahaja atau pemasangan set autogate baru.

Sekiranya arm autogate anda gunakan tiada autogate spare parts dipasaran lagi, boleh juga menggunakan jenama autogate lain seperti KRON autogate. Kami mengesyorkan penggunaan KRON Autogate System sebagai pilihan yang baik. KRON dikenali dengan reputasinya yang kukuh dalam industri, dan kita boleh memastikan kebolehpercayaan dan kecekapan operasi arm autogate KRON. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan yang memenuhi keperluan customer dan memastikan bahawa sistem autogate anda berfungsi dengan cemerlang.

 

TTDI Autogate Installation

Lebih Baik Pasang Autogate Baru Dengan KRON 929 Arm Autogate System

 

Kami dihubungi customer daripada TTDI KL yang bertanyakan jika kami boleh baiki arm autogate lamanya yang bermasalah dimana sebelah tidak berfungsi. Melihat gambar yang customer bagi, memang sudah lama arm autogate tersebut dan kami beritahu pada customer kemungkinan arm autogate ini kena tukar, apa-apa kami akan periksa punca kerosakan pada arm autogate tersebut terlebih dahulu.

Setelah lakukan pemeriksaan, kami dapati arm autogate sebelah kanan langsung tidak berfungsi dan autogate arm sebelah kiri bergerak sangat pelahan. Apa yang kami boleh cadangkan, sama ada customer ingin menggantikan kedua-dua arm autogate tersebut ataupun pasang set autogate baru termasuk autogate control panel, auto gate remote control baru, autogate transformer, bateri autogate dan kotak autogate. Setelah masuk berbincang dengan isteri, customer keluar dengan keputusan untuk pemasangan set autogate baru, katanya kalau tukar arm autogate sahaja, takut nanti autogate motherboard pula rosak. Pemikiran yang sangat bagus, pandang ke hadapan. Kami pun mula pemasangan KRON 929 Arm Autogate System.

 

 

Autogate Services TTDI KL

Kenapa Perlu Memilih KRON Autogate

 

Di dalam KRON autogate arm, anda akan menjumpai komponen berkualiti tinggi dan tahan lama. Semua KRON autogate components di Malaysia dan diyakini dengan berkualiti premium KRON menawarkan jangka hayat yang lebih panjang berbanding jenama lain, dan kebolehpercayaannya tidak tertandingi. Ia memberikan ketenangan fikiran kepada semua penggunannya.

Pening mana ingin mencari reputable auto gate company? Tak perlu pun pening, datang sahaja ke Dr Autogate, semua masalah gate dan auto gate problem ada dapat diselesaikan. Kami banyak menerima servis autogate di area bangi untuk pasang KRON autogate bangi, kontraktor autogate bangi, install KRON auto gate bangi, harga pasang autogate bangi, baiki autogate bangi semua kami boleh buat.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada https://wa.me/60122956299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate https://wa.me/60122956299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate! https://wa.me/60122956299