Swing Autogate Repair Shah Alam

Autogate Shah Alam – Baiki Autogate Pelahan

Autogate Shah Alam – Baiki Autogate Pelahan

 

Ada masalah autogate bergerak pelahan daripada biasa? Ini oleh kerana autogate tersebut tiada kuasa elektrik dan berfungsi menggunakan autogate bateri. Sama ada berlakunya trip atau masalah wiring atau masalah dengan autogate transformer dimana tiada power supply elektrik ke autogate akan terus menggunakan backup battery untuk ia berfungsi dan pergerakannya akan pelahan.

Jadi periksa elektrik anda, pastikan ada sambungan kuasa elektrik untuk autogate. Periksa sama ada terdapat mamna suis di kotak DB/ MCB jatuh atau trip. Kemudian tutup suis utama dikotak elektrik DB/ MCB dalam 15 minit untuk reset autogate tersebut. Sekiranya autogate anda masih bermasalah, masih bergerak pelahan, hubungi kami untuk lakukannya pemeriksaan, jangan tunggu sehingga bateri autogate anda kong, jika ia sudah habis/ kong autogate tidak dapat berfungsi lagi dan anda sukar untuk keluar masuk rumah.

 

OAE Autogate Slow Shah Alam

OAE Autogate Slow Shah Alam

 

 

Tiada Bekalan Kuasa – Autogate Transformer Rosak

 

Kami dihubungi customer daripada Shah Alam yang menggunakan oae swing autogate system ada menghadapi masalah autogate pelahan sejak dari semalam. Dari apa yang customer beritahu dia ada cuba hubungi original autogate installer dimana nombor contact mereka diletakkan di kotak autogate tapi tak dapat. Itu yang customer cari autogate repairer near me dan hubungi kami. Kami minta untuk periksa kotak db dan lakukan reset, tetapi masih sama autogate slow.

Kami datang lakukan pemeriksaan, autogate transformer yang rosak iaitu bahagian autogate yang membekalkan kuasa elektrik, apabila ia rosak bekalan elektrik tidak sampai. Autogate pelahan sebab jalan menggunakan bateri autogate. Sekarang kami gantikan autogate transformer 12v9v0v9v12v dan customer juga minta kami tukar autogate battery baru kami gunakan high quality autogate baterry GP Power.

 

Swing Autogate Repair Shah Alam

Swing Autogate Repair Shah Alam

 

Kontraktor Autogate Terbaik Shah Alam

 

Cepat dan berkesan servis autogate yang ditawarkan Dr Autogate. Cari sahaja auto gate near me dan kami banyak melalukan install autogate Shah Alam dan repair autogate Shah Alam untuk oae autogate arm repair Shah Alam, repair autogate roller Shah Alam, baiki oae autogate rosak Shah Alam sebab kami merupakan oae auto gate installer Shah Alam dan auto gate repairer Shah Alam. Hari yang sama anda contact auto gate company kami, hari itu juga masalah autogate anda.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299