Pasang Sliding Autogate Klang

Autogate Klang – Berhenti Baiki Sliding Autogate Lama

Autogate Klang – Berhenti Baiki Sliding Autogate Lama

 

Sekiranya anda mengalami masalah berterusan dengan sliding autogate yang telah berkhidmat untuk tempoh yang panjang, lebih baik mencari jalan penyelesaian terbaik daripada terus membaiki autogate tanpa henti dan hanya membazirkan wang. Kami di Dr Autogate menawarkan promosi harga sistem sliding auto gate yang berpatutan dengan kualiti produk yang terbaik. Dengan promosi ini, anda boleh mendapatkan motor sliding auto gate yang berkualiti tinggi dan tahan lama.

Kepada anda yang inginkan pasang sliding auto gate system baru dan mencari sliding autogate motor yang boleh berfungsi walaupun tiada bekalan kuasa elektrik, kami sangat syorkan KRON 328 DC Sliding Autogate System. Ianya sesuai untuk pintu pagar sliding rumah anda. Dengan pemasangan KRON 328 sliding autogate, memberi ketenangan kepada penggunanya kerana ada autogate brackup battery tertanam didalamnya, jadi ia masih berfungsi walaupun tiada elektrik.

 

Sliding Autogate Motor Installation Klang

Sliding Autogate Motor Installation Klang

 

Gantikan Dengan KRON-328 DC Sliding Autogate System

 

Kami dihubungi customer daripada Ampang untuk baiki sliding autogate yang digunakannya. Dari apa yang customer beritahu mungkin sliding autogate control panel rosak. Customer tidak dapat hubungi original autogate installer tersebut itu yang hubungi kami kawannya yang syorkan.

Selepas lakukan pemeriksaan, memang sliding autogate control panel rosak tetapi sliding autogate gearbox juga rosak, semua proses kami tunjuk pada customer supaya tiada sebarang salah faham. Untuk masalah sliding autogate gearbox memang tak boleh repair, apa yang kami boleh syorkan adalah pasang autogate motor sliding baru dengan model KRON 328 DC Sliding Autogate System dan customer setuju. Kami sentiasa bawa autogate set baru bersama, jadi boleh terus lakukan pemasangan.

 

Pasang Sliding Autogate Klang

Pasang Sliding Autogate Klang

 

 

Sliding Autogate Specslist – Repair And Install

 

Kami boleh pasang atau baiki autogate rosak anda dengan mudah tapi berkesan. Kalau anda tak pasti apa yang perlu dibuat, cara baiki autogate dan cara pasang autogate yang betul, kami adalah penyelesaian jawapan terbaik untuk semua soalan anda kerana kami adalah auto gate repair expert. Famous autogate brand seperti KRON 328, oae sliding autogate, celmar ac sliding gate motor, gforce sl1000/ sl2000 Sliding Autogate System, mag dc/ac Sliding s100acp heavy duty, beninca italy autogate system am gate, dea sliding gate system, energy sliding autogate system, faac Malaysia, gibidi sliding gate motor, kami ada lakukan pemasangan dan baik pulih sliding autogate anda.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299