Pasang Autogate Baru Gombak

Reliable Autogate Services – Auto Gate Installation

Reliable Autogate Services – Auto Gate Installation

 

Sekiranya anda memerlukan pemasangan autogate baru atau servis baiki autogate, carilah auto gate installer, autogate repairer dan kontraktor auto gate yang boleh dipercayai, periksa latar belakang syarikat mereka. Kami banyak bantu customer yang bukan kami yang pasang tapi ada masalah autogate dan original autogate installer/ repairer hilang atau tidak mahu membantu.

Macam mana boleh jadi begini, maaf kami cakap ramai customer yang salah buat pilihan. Dimana salah memilih auto gate installer/ repairer dan produk autogate yang ditawarkan. Sebab itu penting untuk lakukan penyelidikan. Pastikan pemasang/ pembaiki autogate ada kedai autogate atau pejabat autogate sendiri, incase ada apa-apa yang berlaku, anda tak dapat hubungi mereka, anda boleh terus datang cari di tempat mereka. Apabila kurang penyelidikan dan maklumat, kelak anda yang akan susah untuk mendapatkan servis daripada mereka.

 

Folding Auto Gate Installation Gombak

Folding Auto Gate Installation Gombak

 

Dua-dua Arm Autogate Lama Telah Hilang

 

Apabila customer daripada Gombak ini menghubungi kami untuk pasang autogate baru, kami tanya adakah ini kali pertama pasang autogate atau ganti autogate lama. Customer beritahu dia pernah ada autogate dan hanya gunakannya kurang 3 tahun sudah ada masalah, ada kontraktor datang cabut autogate arm nya kemudian tidak datang kembali. Hampir 2 bulan tidak guna autogate dan sekarang ingin pasang autogate baru. Pada mulanya customer ingin pasang autogate green machine DCMoto GFM-925W tetapi melihat pintu pagar customer berat, wrought, ianya tidak sesuai. Kena gunakan autogate arm yang boleh support pintu pagar berat dan salah satunya KRON Arm Autogate System.

KRON arm autogate adalah heavu duty arm dan boleh support sehinggan 350kg untuk setiap daun gate, memang sesuai untuk folding gate customer. Setelah mendengar penerangan kami, customer setuju untuk pemasangan KRON Arm Autogate System.

 

Pasang Autogate Baru Gombak

Pasang Autogate Baru Gombak

 

Servis Pasang Dan Baiki Autogate Terbaik

 

Kami bukan sahaja supply auto gate motor and install auto gate system, kami juga melakukan auto gate repair service dengan penyelesaian masalah autogate rosak anda. Sekiranya anda tidak pasti dengan masalah autogate anda, biar kami datang membantu. Kami merupakan top autogate company in Malaysia, top autogate installer in Selangor, yang merupakan autogate specialist Selangor yang merupakan autogate supplier Selangor dengan best auto gate motor in Malaysia.

 

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Gombak! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299