Baiki OAE Autogate Bermasalah – OAE Autogate Motherboard Rosak

Baiki OAE Autogate Bermasalah – OAE Autogate Motherboard Rosak

Kali ini kami datang service oae 333a autogate system di Batu 9, Cheras yang minta periksa oae autogate tidak berfungsi. Dari apa yang customer beritahu oae autogate system tersebut baru sahaja dibaiki oae autogate 2 minggu lepas dengan menggantikan oae autogate control panel dan remote control set baru. Tapi apabila ada masalah oae autogate repairer cheras itu hari taknak angkat call. Itu yang customer cari autogate repairer lain dan jiran customer yang beri contact number Dr Autogate. Kami buat oae autogate troubleshooting, kami dapati punca rosak bukan pada oae arm autogate tapi dari oae autogate control. Dan lagi terkejut kami tengok oae autogate control ini lama punya, macam mana customer boleh cakap baru tukar. Kami tunjuk sendiri depan customer. Memang sah autogate repairer sebelum ini mereka main magic dan repair autogate masa itu hanya ada isteri customer dekat rumah, jadi memang tak perasan, terus bayar sahaja autogate repair cost.

 

 

OAE Autogate Anda Bermasalah? Jangan Risau, Kami Boleh Membaikinya

Tiada pilihan lain, kami terpaksa tukar oae autogate autogate board baru dan original. Memang oae autogate spare parts kami sentiasa ada sebab setiap hari ada je kami baiki oae autogate ni. Sekarang okay kembali berfungsi oae autogate system customer berfungsi. Selepas ini customer kena lebih berhati-hati, bukan untuk autogate sahaja, malah untuk produk yang lain, kena panggil mereka yang boleh dipercayai.

 

 

Kontraktor Autogate Terbaik Cheras, Selangor Dan Kuala Lumpur

Cepat dan berkesan servis autogate yang ditawarkan Dr Autogate. Cari sahaja auto gate near me dan kami banyak melalukan install autogate cheras dan repair autogate cheras untuk oae autogate arm repair cheras, repair cheras autogate roller cheras, baiki oae autogate rosak cheras sebab kami merupakan oae auto gate installer sepang dan auto gate repairer sepang. Hari yang sama anda contact auto gate company kami, hari itu juga masalah autogate anda.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sepang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *