Baiki Roda Bawah Gate – Pakar Gate & Autogate Anda

Baiki Roda Melompat Keluar Dari Trek Di Area Puchong

 

Sudah banyak kami menyelesaikan masalah folding auto gate design, swing auto gate design dan sliding auto gate design. Sekiranya anda menggunakan folding autogate atau sliding autogate, tidak lari dari masalah autogate roller. Yang paling okay adalah swing autogate yang tidak banyak masalah.

Boleh kalau anda jadikan autogate roller anda tahan lama, tapi kena rajin sikitlah. Setiap minggu paling baik atau setiap bulan anda perlu letakkan WD-40 untuk mengelakkan bearing dalam roda berkarat dan supaya bergerak dengan lancar. Pastikan juga autogate track anda bersih daripada sekarang batu, pasir, daun kering dan apa serpihan. Jangan biarkan ada benda yang menghalang pergerakkan roda tersebut. Setiap kami membuat auto gate wheels replacement kami akan menasihati customer untuk melakukan 2 benda ini, untuk ketahanan autogate roller berfungsi lebih lama.

 

 

Sekarang masalah gate sudah selesai, auto gatw wheel pun sudah berjalan dengan lancar. Anda menghadapai masalah autogate pula? Kami menawarkan penyelesaikan autogate terbaik untuk repair arm auto gate motor, repair sliding auto gate system dan juga service repair underground swing auto gate system kami melakukan autogate repair puchong, auto gate installation in putrajaya, auto gate repair bandar saujana putra, autogate repair bandar kinrara, auto gate supplier puchong, mencari auto gate shop in puchong, baiki autogate di area puchong. Anda tahu kos baiki autogate? Call Dr Autogate sekarang.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Kami juga melakukan pemasangan autogate dan servis autogate di Bandar Saujana Putra, Jalan Bacang, Jalan Batu 13 1/2 Bukit Gagak, Jalan Bayam, Jalan Zamrud, Jenjarom, Kampung Baru Jenjarom, Kampung Baru Sungai Jarom, Kampung Batu 14, Kampung Sungai Jarom, Kampung Sungai Rambai, Taman Amanah, Taman Bayam, Taman Berlian, Taman Bersatu, Taman Bestari, Taman Cermai, Taman Desa Jarom, Taman Galing, Taman Rambai Indah, Taman Ria, Taman Seri Jarom, Taman Seri Jaromas, Taman Seri Jenjarom, Taman Seri Rambai, Taman Tanah Emas.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *