Baiki Sliding Autogate Motor Di Puchong

Tukar Sliding Autogate Motherboard

 

Pernah tak anda terfikir masalah autogate sebelum membelinya? Adakah anda betul yakin arm auto gate system atau sliding auto gate system yang anda pakai? Ada buat researh tak? Anda kena tahu dahulu auto gate system made in malaysia, ke, auto gate made in italty ke, pastikan auto gate spare parts mudah untukd didapati dan yang paling penting kena tahu siapa auto gate installer, auto gate company, auto gate contactor supaya nanti bila ada masalah autogate, mereka boleh datang dan selesaikannya. Tapi kalau auto gate installer anda hilang, sudah tidak buat business autogate, call sahaja Dr Autogate, kami akan membantu.

 

 

Kami baru membantu customer ini diJalan TMP 6, Taman Mutiara Puchong anda masalah sliding auto gate motor not working, customer sampai rumah malam, tengok-tengok auto gate tak boleh buka. Customer tidak tahu siapa original auto gate installer for sliding auto gate yang digunakannya sebabnya masa pasang sliding gate design sebelum ini memang customer minta sekali sliding gate system. Cuba call orang yang tukang besi yang pasang gate dulu, mereka pun sudah tak ingat dari mana mereka ambil autogate installer. Customer pun tak boleh buat apa dan cari auto gate repair in batu caves area dengan auto gate repair near me, jumpalah Dr Autogate, tak lama pun kami baiki sliding autogate, sebab semua spare parts sliding auto gate motor seperti sliding auto gate motherboard, sliding auto gate limit switch, sliding auto gate pinion gear, sliding auto gate capasitor dan untuk spare parts arm autogate pun kami sentiasa tersedia dalam van.

 

 

Hampir setiap hari menyelesaikan auto gate problem sama ada arm autogate not working atau sliding auto gate not working untuk masalah autogate automatic gate not closing, autogate pelalahan, punca autogate terbuka sendiri, automatic gate not opening, auto gate motor repair, automatic gate system stuck, auto gate trip, auto gate remote control not working dimana kami sentiasa berikan yang terbaik.

Kami menyediakan auto gate repair service Seri Kembangan! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Jalan TMP 7A, Taman Mutiara Puchong

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *