Baiki & Tukar Roda Folding Auto Gate – Pakar Baiki Autogate Kuala Lumpur

Baiki & Tukar Roda Folding Auto Gate – Pakar Baiki Autogate Kuala Lumpur

 

Selesai menggantikan auto gate folding roller wheel untuk customer di Jalan Jasa 12, Taman jasa, Batu Caves. Dalam beberapa bulan lepas kami ada baiki dnor autogate selayang untuknya sebab dnor autogate tak boleh buka. Masa itu memang roda autogate customer dah bermasalah, auto gate roller jump off track kami ada offer untuk tukar roda autogate dan kalau nak tahan karat dan tahan lama lebih baik gunakan stainless steel auto gate roller, tapi customer beritahu dia ada kontraktor untuk betulkan auto gate roller tersebut. Sekarang customer minta service replace autogate roller kami sebab tak berpuas hati dengan cara kontraktor sebelum ini buat, dia hanya tukar sebelah roda autogate sahaja dan baru pakai beberapa bulan, roda tayar autogate tersebut rosak semula. Jadi kami datang gantikan 2 unit roda autogate dengan roda autogate stainless steel.

 

 

Kami Boleh Baiki Semua Masalah Autogate Anda

Kami sentiasa tingkatkan kemahiran untuk menyelesaikan setiap masalah berkenaan dengan autogate. Kami memang pakar menyelesaikan masalah autogate tak boleh buka, autogate pelahan, punca auto gate terbuka sendiri, repair arm auto gate motor dan banyak lagi. Begitu juga dengan repair gate untuk mereka yang ada masalah dengan roda bawah gate, auto gate roller damaged, autogate wheel damaged, bearing tercabut, gate jatuh, hinges patah semuanya kami boleh lakukan.

 

 

Cara Untuk Menjadikan Roda Autogate Tahan Lama

Macam nak buat roda autogate anda tahan lebih lama? Kena panggil mereka yang pakar dan pengalaman, pastikan guna folding auto gate roller wheel high quality serta heavy duty autogate wheels digunakan, boleh cuna stainless steel autogate roller dan kena adjust semula autogate alignment, guna cara setting auto gate dengan betul serta pastikan juga laluan trek anda bersih dari batu, daun kering. Kalau semua ini ada, auto gate roller akan tahan lama.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Cheras! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *