Be Careful With Autogate System it Offer Are Very A Cheap

Be Careful With Autogate System it Offer Are Very A Cheap

 

Mulanya kami dihubungi customer dari Jalan SS3/94 Kelana Jaya 47300 Petaling Jaya untuk gantikan sliding autogate motor lamanya yang hampir sebulan sliding autogate tak berfungsi, sekarang baru nak pasang sliding autogate motor baru. Sliding autogate motor lama customer menggunakan gforce ac sliding system model lama dan kami ada model yang sama gforce sl ac sliding motor tapi yang model terbaru. Kami juga bagi gforce sliding autogate price include installation, sekarang pakej harga ac sliding autogate termasuk pasang, kami juga tunjuk gforce sliding autogate motor kami yang banyak dan juga gforce auto gate spare parts.

 

 

Mungkin tiada rezeki kami dan customer memilih autogate company lain untuk lakukan pemasangan sliding autogate untuknya. Tapi malangnya sliding autogate system E8 yang baru dipasangnya hari jumaat lepas tidak berfungsi dengan baik, sliding autogate motor ada bunyi tapi pagar tak boleh buka. Baru beberapa hari sahaja pasang autogate sliding motor tersebut dan customer cuba hubungi mereka tapi tak angkat, mungkin customer dapat yang harga sliding autogate murah, sekarang tengok mereka guna sliding autogate motor yang tidak berkualiti, cara pasang autogate juga salah dan autogate after sales support tak ada. Customer hubungi kami semula menyesal tidak ambil sliding autogate motor dengan kami dan perlukan bantuan dan pendapat kami.

 

 

Berhati-hati dengan sistem autogate ditawarkan dengna harga autogate murah. Harga autogate kami mengikut harga pasaran, memang banyak autogate installer yang menawarkan harga murah tapi tengok juga autogate review, autogate produk yang mereka gunakan. Tak akan anda nak guna autogate untuk beberapa bulan sahaja, mestilah nak autogate yang tahan lama, kalau macam itu kena cari reputable autogate company dan reliable autogate system. Kami boleh pasang atau baiki autogate rosak anda dengan mudah tapi berkesan. Kalau anda tak pasti apa yang perlu dibuat, cara baiki autogate dan cara pasang autogate yang betul, kami adalah penyelesaian jawapan terbaik untuk semua soalan anda kerana kami adalah auto gate repair expert in klang valley.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Cheras! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *