Choose Reputable Autogate Company & Reliable Autogate System

Expert Autogate Installer – Best Auto Gate Motor in Malaysia

 

Daripada pengalaman kami dalam industri autogate selama lebih 23 tahun, model swing arm autogate seperti customer di Jalan SS3 Taman Suria Selayang, Jalan Sg Tua, Batu Caves Selangor 68100 guna memang rare in market dan jarang sekali orang akan pakai. Kami sendiri kali pertama tengok arm autogate system model ini. Autogate ini dipasang 2 tahun lepas oleh kawannya tapi kenapa autogate arm tersebut nampak macam dah lama. Dulu kawannya cakap model ini memang okay, tahan lama tapi sekarang bila ada masalah kawannya sendiri tak boleh selesaikan.

 

 

Sekarang customer buat keputusan untuk pasang autogate baru dan abangnya yang recommend FBM Arm Autogate hari isnin ni pasang, ayah dan kakaknya juga pakai FBM Autogate. Dulu bila suruh pasang fbm autogate customer kata kawannya boleh pasang autogate untuknya, kos pasang autogate pun rendah dia bagi. Tapi tengoklah sekarang, akhirnya kami juga yang install FBM 929 Arm Autogate System untuknya.

 

 

Anda nak tahu detail mengenai pemasangan sistem pintu pagar automatik atau home automatic gate system, autogate design Malaysia boleh ke auto gate shop in petaling kami. Kami merupakan autogate specialist dengan expert auto gate installer yang best auto gate motor supplier in Malaysia. Anda menghadapi masalah dengan original autogate installer? Memang tidak mahu datang buat service repair autogate anda? Tiada autogate after sales support? Jangan risau Dr Autogate akan membantu. Dr Autogate kan pakar autogate, auto gate expert jadi semua auto gate problem boleh settle dengan mudah.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Batu Caves! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di Batu Caves anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *