Dari Sistem Autogate Lama Tukar Kepada FBM Autogate System In Cheras

Replaced New Autogate System In Cheras

 

Ingin penyelesaian masalah autogate murah bukanlah jangan terbaik, ia akan bagi masalah lagi pada anda. Anda pengguna underground swing gate system hampur 15 tahun? Sudah banyak kali autogate rosak pun still nak servis baiki autogate tersebut? Tolonglah fikir-fikir betul-betul. Hampir semua customer underground swing auto gate system anda sudah lebih 15 tahun dan kerap memberikan masalah, kami cadang untuk tukar kepada FBM arm auto gate system. Sebabnya adalah underground auto gate system tersebut sudah mencapai jangka hayatnya, maximum lifespan.

 

 

Ini salah satu customer di Jalan Inang 8/9, Mahkota Cheras yang ada masalah dengan one side underground auto gate gearbox. Mula-mula lagi kami dah suggest tukar autogate arm set baru. Tapi customer degil minta kami tukar auto gate gearbox tu dulu, guna yang secondhand auto gate parts pula, kami kata memang takkan tahan lama, jaminan pun tak ada. Kami ikutkan kehendak customer untuk service repair underground swing gate system. Tak sampai seminggu customer call kami semula, sekarang baru dia buat keputusan untuk replace new auto gate system sebabnya lagi one side underground auto gate motor rosak. Nasib baiklah kami ni baik hati, auto gate repair cost sebelum ini, kami tolak dengan pasang autogate baru, harga autogate 2020 kami bagi.

 

 

Untuk best automatic gate system review malaysia, pastinya FBM 929 Arm Autogate System adalah pilihan yang terbaik yang merupakan best brands autogate dengan autogate price malaysia yang menawarkan harga autogate murah, autogate malaysia promotion. Dapatkan auto gate arm set price promotion sekarang untuk best autogate in Kuala Lumpur. Mudah sahaja ingin mencari kami, cuma cari auto gate installer repair near me akan jumpa auto gate expert Dr Autogate. Kepada anda yang memerlukan auto gate serivce repair, kami boleh selesaikan semua masalah autogate anda dengan mudah.

Kami menyediakan auto gate repair service Cheras! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di Cheras anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *