Dnor 712 Autogate Repair Needs In Shah Alam

Dnor 712 Autogate Repair Needs In Shah Alam

 

Baru sebentar tadi kami menerima panggilan daripada Shah Alam untuk baiki dnor autogate 712 tak boleh tutup dan customer sangat urgent untuk fix autogate tersebut.

Dari apa yang customer beritahu, dnor 712 dnor autogate baru dipasang 8 bulan lepas dan dengan jaminan 2 tahun dijanjikan. Apabila autogate mula bermasalah, customer terus hubungi original autogate installer dan mereka janji akan datang hari ini. Tunggu punya tunggu tak datang-datang, call mereka lagi tapi tak angkat. Esoknya customer cuba lagi hubungi mereka tapi tak dapat, kemungkinan besar mereka sudah sekat nombor customer. Satu malam pintu pagar tak dapat tutup, tidur pun tak lena risau jadi apa-apa, sampaikan terpaksa ambil cuti untuk selesaikan masalah autogate.

 

 

Reliable Auto Gate Services By Dr Autogate

Jadi sekarang customer mencari reliable autogate services Shah Alam dan yang diyakininya adalah Kedai Autogate. Kami yang dari Subang Jaya terus ke rumah customer. Selepas lakukan dnor autogate troubleshooting, punca autogate rosak adalah disebabkan autogate control board dan kami dapati ianya bukan original dnor autogate pcb board. Selepas kami gantikan dengan original dan high quality autogate control panel barulah dnor autogate berfungsi dengan baik.

Dalam realiti, jenama Dnor terutamanya menawarkan swing arm autogate dan folding arm autogate. Komponen autogate lain seperti transformer autogate, panel kawalan autogate/ autogate motherboard, set kawalan jauh autogate, bateri autogate, dan PVC autogate dikeluarkan oleh syarikat yang berbeza. Sesetengah pemasang autogate menggabungkan Dnor arm autogate dengan komponen autogate lain yang berkualiti kurang baik daripada pelbagai sumber. Ini juga berlaku untuk jenama autogate lain. Kami memastikan untuk memilih komponen berkualiti terbaik untuk semua jenama autogate kami. Ini adalah perkara yang kami ambil dengan serius, kerana ia memastikan bahawa autogate kami berfungsi dengan reliabiliti dan keberkesanan untuk pelanggan kami.

 

 

Autogate Repair For Any Autogate Brands – Spare Parts Available

Dimasa akan datang, sekiranya ada memerlukan servis baiki autogate cepat untuk kenapa dnor autogate, oae autogate, e8 autogate dan jenama autogate yang lain kami sedia membantu. Atau ada mencari sistem autogate baru, KRON autogate system adalah yang paling terbaik yang pernah kami kendalikan sepanjang 30 berada dalam industri autogate.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Serdang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *