Dnor Autogate Repair Expert – Auto gate Services Recommended In Kajang

Dnor Autogate Repair Expert – Auto gate Services Recommended In Kajang

 

Autogate anda rosak semula walaupun ia baru dibaiki? Autogate installer/ autogate repairer tidak tak dapat selesaikan masalah autogate? Sekiranya ini yang terjadi kepada anda, dapatkan autogate repair expert Dr Autogate, team kami yang berpengalaman dan mempunyai semua autogate spare parts akan membantu menyelesaian masalah autogate anda.

 

 

Have Been Repairing Your Autogate System, But Still Having Problems?

Boleh dikatanya masih baru lagi dnor autogate 712 customer di Jalan Prima Saujana 1/4D, Taman Prima Saujana, 43000 Kajang, Selangor. Customer beritahu baru minggu lepas panggil original auto gate installer dan mereka ada tukar dnor auto gate control board katanya rosak sebab terbakar dan tak cover autogate warranty. Dan semalam masalah dnor autogate sama problem, autogate tak boleh buka, customer cuba hubungi original auto gate installer dari semalam sampai ke hari ini tapi tak dapat. Jadi customer terpaksa panggil auto gate repairer yang lain sebab autogate tak boleh buka, tak boleh keluar rumah dan kakaknya yang recommend Dr Autogate. Pagi itu juga kami datang untuk dnor autogate troubleshooting. Kami tanya customer betul ke mereka ada tukar dnor autogate motherboard sebab kami tengok board macam lama punya, kami sendiri tunjuk pada customer. Masa mereka datang customer tak ada, ada wife dalam rumah jadi kami syak mereka pakai secondhand autogate board tanpa pengetahuannya dan sebab itu juga tak tahan lama dan autogate rosak semula. Sekarang kami gantikan dengan dnor autogate control panel baru dan original.

 

 

Auto gate Services Recommended In Kajang Area

Sekiranya anda terdapat apa-apa issue auto gate problem atau autogate motor rosak, anda boleh call Dr Autogate. Kami menawarkan auto gate services terbaik. Terbaik macam mana itu? Kami boleh baiki autogate anda on the spot, kami datang checking autogate dan terus menukarkan autogate part rosak, van kami penuh dengan sparepart autogate, auto gate accessories untuk pelbagai model autogate dan brand autogate yang pastikanya hanya autogate spare parts baru dan original diberikan. Team kami juga berpengalaman dan profesional mengendalikan setiap masalah autogate.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Gombak! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *