Fast Auto Gate Repair Service – Our Autogate Services Cover Klang Valley Area

Fast Auto Gate Repair Service – Our Autogate Services Cover Klang Valley Area

 

Susahkan bila autogate tak boleh buka, lagi-lagi kalau urgent nak keluar rumah, lepas itu nak call original auto gate installer pun tak dapat. Sekiranya ini terjadi pada anda, hubungi kami cepat, kami akan cuba sedaya upaya untuk membantu anda.

 

 

Kami menerima call tengah malam tadi customer di Jalan Jeriji U8/775d, Bukit Jelutong, Shah Alam 40150 call kami minta baiki dnor autogate nya secepat mungkin sebab esok pagi dia ada urgent meeting. Kami suruh customer untuk troubleshooting autogate tu dulu mana tahu boleh berfungsi semula tapi tak boleh juga dan nak buka dnor autogate manual pun tak boleh sebab customer tak ada peralatan. Itu yang pagi-pagi lagi kami terus pergi, memang nampak risau sangat muka risau. Secepat mungkin kami buat, punca autogate rosak sebab dnor autogate rosak terbakar, lepas tukar dnor autogate berfungsi seperti biasa. Customer beritahu baru 5 bulan lepas tukar dnor autogate control panel, ini rosak lagi, patutlah customer call dnor autogate installer yang datang baiki dulu tak dapat. Customer berterima kasih sangat dengan kami sebab boleh datang cepat dan boleh dnor autogate rosaknya terus. Dah selesai, selepas ini kami akan ke Jalan Tiang Seri U8/7B, Bukit Jelutong, Shah alam untuk pasang fbm autogate, nasib baik dekat-dekat je.

 

 

Sekiranya auto gate repairer klang valley anda tak boleh buat, kami boleh tolong, kami ada semua auto gate spare parts untuk famous autogate brand malaysia, salah satunya dnor 712 autogate dan dnor 212 autogate, ini merupakan auto gate arm yang kami bekalkan.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bukit Jelutong Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Subang Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *