Fast Auto Gate Troubleshooting In Klang Valley Area

Dr Autogate Is Reliable Autogate Company With Good Track Record

 

Dr Autogate sentiasa menjaga hubungi baik dengan customer dengan memberikan high quality auto gate system dan auto gate after sales support yang terbaik. Sudah lebih 20 tahun kami dalam industri autogate, kami memang pakar untuk auto gate installation sama ada install underground swing gate system, arm auto gate system atau sliding auto gate system. Mana-mana customer lama kami sebelasan tahun dulu, masih boleh mendapatkan auto gate services ini membuktikan kami adalah reliable auto gate company with good track record.

 

 

Pada tahun 2002 kami pernah pasang underground swing autogate system untuk customer ini di Jalan Adang U8/18, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor. Baru semalam customer call kami sebab underground autogate tak boleh buka, sebenarnya agak lama customer tinggalkan rumahnya sebab outstation, jadi biarkan rumah kosong, ini balik semalam tiba-tiba autogate tak boleh buka. Dengan fast auto gate troubleshooting kami dapati auto gate control board burn, kemungkin berpunca daripada kilat. Tak lama pun kami selesaikan masalah autogate, lepas tukar underground auto gate motherboard, auto gate sudah berjalan semula.

 

 

Macam mana kami boleh selesaikan masalah autogate anda pada waktu yang masa, sebabnya kami sentiasa bawa semua auto gate spare parts seperti autogate swing gate controller, autogate transformer 12V-9V-0V-9V-12V, auto gate remote control 433mhz, arm auto gate motor parts, auto gate backup battery, underground auto gate mini dc motor, underground auto gate gearbox, sliding auto gate pinion gear dan macam-macam lagi yang pastinya cepat dan berkesan.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Sistem autogate anda sudah terlalu lama, perlukan gantikan dengan yang baru? Dapatkan FBM Arm Autogate System kami

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Rami juga customer kami di bukit jelutong yang kami melakukan pemasangan autogate dan baiki autogate di area Jalan Adang U8/17 Bukit Jelutong, Jalan Kubah U8/53 Bukit Jelutong, Jalan Mihrab U8/105 Bukit Jelutong, Jalan Adang U8/18, Bukit Jelutong, alan mimbar U8/15,bukit jelutong, Jalan Jeriji U8/76B, Bukit Jelutong, Jalan Kubah U8/53 Bukit Jelutong Shah Alam, Jalan Kubah U8/59 Bukit Jelutong, Jalan Astaka U8/82 Bukit Jelutong Business And Technology Centre, Jalan Bait U8/1B (Mezzo Residence) Bukit Jelutong.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *