Fast Autogate Repair Service – Autogate Spare Parts Available

Fast Autogate Repair Service – Autogate Spare Parts Available

Tidak kira apa jenis masalah autogate anda, kami boleh selesaikannya dengan cara terbaik dan berkesan. Dengan pengalaman team kami dan auto gate spare parts yang ada, semua masalah autogate anda selesai dalam satu masa, maksudnya, sekali kami datang, semua auto gate problem akan selesai, tak perlu datang banyak kali. Sekiranya ada ingin panggil auto gate repairer, tanya dulu, pastikan mereka boleh baiki autogate anda on the spot.

 

 

We Settled The Dnor Autogate Problems On The Spot

Seperti customer di Cheras ini dimana customer tidak sengaja melanggar satu batang arm autogate tersebut dnor arm autogate. Pada mulanya ia masih berfungsi cuma bracket hampir tercabut. Customer ada minta previous dnor autogate installer untuk datang check, tapi mereka kata pakai dulu sebab sekarang mereka tak ada spare parts dnor autogate sekiranya perlu tukar apa-apa parts. Dan sekarang dnor autogate arm tak berfungsi dan dnor autogate bracket terus tercabut, cuba hubungi installer dnor autogate tapi tak angkat. Yang syorkan servis autogate Dr Autogate adalah jiran customer. Kami datang lakukan dnor autogate troubleshooting, memang dnor autogate arm tak berfungsi, ada components dalaman yang patah. Jadi kami tukar satu batang dnor arm autogate original dan welding dnor autogate bracket. Semuanya on the spot kami buat.

 

 

Need Reliable Auto Gate Repair Services? Call us NOW!

Sekiranya anda memerlukan apa jua auto gate services sama ada nak baiki autogate rosak, servce repair autogate atau pasang autogate rumah. Hubungi sahaja Dr Autogate untuk penyelesaian terbaik untuk masalah autogate anda. Macam mana kami boleh selesaikan terus autogate problem anda? Sebabnya team kami berpengalaman mencari punca autogate tak berfungsi dengan baik dan auto gate spare parts semua kami dah sediakan untuk pelbagai model autogate dan jenama autogate. Anda nak pasang autogate baru pun boleh, kami memang specialist for autogate.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *