FBM 929 Arm Autogate System More Suitable And Reliable

FBM 929 Arm Autogate System More Suitable And Reliable Than Autogate With Lock One

 

Kami dihubungi customer dari Jalan Kubah U8/61, Bukit Jelutong, Shah Alam 6 bulan lepas untuk tahu mengenai autogate system dan customer cari autogate with lock tapi kami tak recommend guna autogate arm yang ada lock sekali dan lebih baik guna sistem autogate yang mana unlock autogate menggunakan allen key sahaja. Sebab arm autogate system pakejnya didatangi dengan autogate backup battery jadi sekiranya tak ada elektrik masih boleh jalan. Masa itu customer tak dengan dari auto gate installer shah alam lain dan mereka pasang dnor 212k lock autogate system. Baru sebulan install dnor 212k auto gate system sudah ada masalah dengan lock tersebut. Mula-mula call hubungi dnor autogate installer shah alam tersebut mereka ada datang dan kali kedua apabila dnor autogate lock problem yang sama, call mereka sudah tak dapat.

 

 

Sebab kami hubungi semula adalah customer agak menyesal tidak mendengar nasihat kami untuk tidak mengguna autogate with lock dan sekarang minta kami pasang autogate baru yang kami recommend sebelum ini iaitu FBM 929 Arm Autogate System. Customer selalu outstation tinggalkan family jadi tidak mahu autogate yang selalu bermasalah.

 

 

Cepat dapatkan penyelesaian masalah autogate anda dengan Dr Autogate, kami adalah best autogate installer shah alam dan best autogate repairer. Antara common auto gate problem yang sering kami baiki seperti dnor 712 autogate tak boleh buka, autogate pelahan, automatic gate no power, punca autogate terbuka sendiri, dnor autogate remote control problem, autogate trip. Bukan itu saja, kami juga auto gate supplier selangor, auto gate supplier KL dan autogate seller untuk dnor 712 arm autogate price, malaysia sliding autogate motor price dengan automatic gate malaysia price, kos pemasangan pintu automatik kami boleh buat. Untuk pemasangan autogate baru kami sangat recommend kan FBM Autogate System.

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bukit Jelutong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *