Sliding Auto Gate Repair Ampang

FBM Sliding Auto Gate Malaysia – FBM Model 328

FBM Sliding Auto Gate Malaysia – FBM Model 328

 

Sudah 11 tahun customer di Ampang menggunakan FBM DC Sliding Auto Gate System kami dan sekarang ada masalah autogate tak boleh buka sebabnya sliding auto gate control board burn. Walaupun sudah 11 tahun berlalu kami boleh buat auto gate after sales support dan mempunyai spare parts auto gate untuk sliding auto gate motor FBM, boleh terus baiki autogate rosak. Customer pun sudah lupa siapa yang pasang autogate dulu untuknya tapi nasib baik nombor telefon kami masih ada terlekat pada auto gate pvc box yang kami pernah install sliding auto gate motor dulu. Lepas kami tukar autogate motherboard terus boleh jalan macam biasa.

 

 

Anda juga nak pengalaman seperti customer ini yang mana boleh menggunakan autogate system bertahun lamanya. Apa tunggu lagi cepat call Dr Autogate, kami hanya memberikan high quality auto gate system dan heavy duty auto gate motor. Anda boleh rasai perbezaan menggunakan produk autogate kami.

 

Sliding Auto Gate Repair Ampang

 

Kamilah Dr Autogate yang hanya terbaik untuk service repair autogate anda. Kalau anda ada masalah autogate dengan punca autogate terbuka sendiri, autogate terbuka sendiri, autogate perlahan, auto gate repair klang, auto gate motor repair, auto gate wiring problem, auto gate remote control kami akan membantu anda menyelesaikan. Kami memberikan kos pasang auto gate untuk harga autogate rumah yang berpatutan dapatkan promosi autogate sekarang.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kami adalah auto gate supplier, auto gate installer dan auto gate services di area, Jalan Ampang (Hingga Km 6.5), Jalan Ampang Hilir, Lorong Ampang 2 (Ampang), Persiaran Ampang Hilir, Taman Ampang Hilir , Ampang Road (Jinjang), Gerbang Ampang Hilir , Jalan Ampang Hilir (1 – 5), Jalan Ampang Kiri, Jalan Ampang Tengah, Jalan Ampang Ulu, Jalan Ampang Ulu 3, Jalan Serampang, Lebuh Ampang, Lorong Ampang, Lorong Ampang (1 – 2).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *