Folding Auto Gate Specialist In Klang Valley

Folding Auto Gate Specialist In Klang Valley

 

Pengguna folding auto gate design tak boleh lari dengan masalah roda bawah autogate. Ada yang hampir setiap tahun tukar roda autogate walaupun folding autogate design mereka masih baru lagi. Sekiranya anda perlukan roda autogate yang tahan lama, boleh dapatkan auto gate roller wheel replacement dari pada Dr Autogate. Kami hanya menggunakan high quality auto gate bottom wheel, ada double dekat dalam dan ada dua jenis material roda iaitu metal auto gate roller dan stainless autogate roller. Kami juga guna cara tukar roda autogate yang berkesan, kami akan adjust auto gate arm motor supaya bergerak lancar dan tahan lama.

 

 

 

Salah satu pengguna folding autogate yang ada masalah dengan roda autogate di Sg Besi Lakefield dimana baru minggu lepas gantikan autogate bottom wheels tapi ada masalah yang sama berlaku. Gate contractor tersebut dah banyak kali datang untuk baiki roda autogate, okay dalam 1 2 hari kemudian jadi balik. Jadi tak syoklah buang masa dengan tenaga tapi tak settle juga, itu yang customer cari folding auto gate specialist iaitu Dr Autogate. Kami beritahu folding auto gate memang akan ada masalah dengan roda autogate tambah lagi kontraktor yang tukar roda autogtae, mereka tak replace rhe bearing inside the gate hollow, itu kena ganti untuk tahan lebih lama. Sekarang ini customer buat keputusan untuk tukar kepada folding gate design baru tapi nak gate yang lebih berat. Sama je sebenarnya, itu yang kami recommend lebih baik guna swing gate design, tak ada masalah, tak ada pening kepala. Kami terangkan a- z dan akhirnya customer confirm untuk install swing gate design, 2 minggu lagi kami lakukan pemasangan gate baru untuknya.

 

 

 

 

 

 

 

 

Untuk buat sesuatu perlu ada pengalaman dan kemahiran. Kepada anda yang nak pasang pintu pagar baharu, kami nasihatkan lebih baik guna swing gate, memang kurang masalah. Nak tahu lebih lanjut mengenai folding auto gate design atau swing auto gate design boleh hubungi kami sekarang. Begitu juga auto gate service repair, kalau tahu apa masalah autogate rosak dan auto gate spare parts semua ada, on the spot boleh buat. Itu cara kami, kami sentiasa standby semua tools peralatan dan spare parts auto gate untuk memudahkan semua urusan.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Sg Besi! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *