Ganti DC Sliding Autogate Motor Di Kota Damansara

Ganti DC Sliding Autogate Motor Di Kota Damansara

 

Kami dalam industri autogate ini sudah lebih 22 tahun, beribu-ribu unit autogate sama ada sliding auto gate system, underground swing auto gate system dan arm auto gate system kami telah melakukan pemasangan autogate untuk autogate rumah serta untuk autogate kegunaan industri. Ramai juga customer lama kami yang dulunya kami melakukan pemasangan autogate mereka minta untuk datang melakukan auto gate service kerana terlalu lama digunakan dan ada juga mibta kami untuk melakukan pemasangan autogate baru, gantikan sistem autogate yang lama.

 

 

Salah satunya customer lama kami di Kota Damansara yang kami pernah pasang dc sliding auto gate system 15 tahun lalu. DC type sliding motor merupakan oil bath gearbox bermaksud gear-gear didalam mempunyai minyak banyak dan autogate motor tidak akan panas, over heat sepanjang ia beroperasi tidak kira berapa lama. Ia juga ada power backup battery, andai kata rumah anda tak ada elektrik, autogate sliding motor masih boleh berjalan.

 

 

Sepanjang menggunakan FBM DC Sliding auto gate motor kami first generation tidak pernah ada masalah autogate sehingga pagi semalam sewaktu customer nak keluar rumah tiba-tiba autogate motor tak jalan. Cusromer siap minta kami untuk bawa FBM DC Sliding auto gate system first generation, kalau kos baiki autogate agak tinggi lebih baik tukar kepada sliding autogate motor yang baru. Akhirnya customer buat keputusan untuk tukar kepada FBM DC slding autogate system kami yang paling terbaru yang merupakan heavy duty sliding auto gate system.

Ada customer yang faham sistem autogate lama jika dibaiki ia akan autogate rosak juga, tak berbaloi baiki autogate, lebih tukar sistem autogate baru terus, tak ada pening kepala.

Kamilah Dr Autogate yang hanya terbaik untuk service repair autogate anda. Kalau anda ada masalah autogate dengan punca autogate terbuka sendiri, autogate tak boleh buka, autogate terbuka sendiri, autogate perlahan, auto gate repair damansara, autogate motor repair, autogate wiring problem, auto gate remote control not working kami akan membantu anda menyelesaikan. Kami memberikan kos pasang auto gate untuk harga autogate rumah yang berpatutan dapatkan promosi autogate sekarang.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kami melakukan pemasangan autogate baru dan juga baiki autogate di kawasan Kami adalah auto gate supplier, auto gate installer dan auto gate services di area Aman Suria Damansara, Ara Damansara, Bandar Ara Damansara, Damansara Damai, Damansara Damai, Damansara Idaman, Damansara Impian, Damansara Indah, Damansara Indah Resort Homes, Damansara Intan, Damansara Intan, Damansara Jaya, Kelana Damansara Suite, Kota Damansara, PJU 5, Ladang Damansara, Mutiara Damansara, Mutiara Damansara PJU 7, PJU 3 Sunway Damansara, Prima Damansara, Pusat Teknologi Sinar Damansara, Saujana Damansara, Seksyen 11 Kota Damansara PJU 5, Sunway Damansara, Damansara Kim, Damansara Lagenda, Damansara Perdana, Damansara Residensi, Damansara Utama, Empire City Damansara, Foresthill Damansara, Jalan Sungai Damansara (32/1 – 32/2), Kampung Baru Damansara, Kampung Damansara Dalam, Sutera Damansara, Taipan Damansara 2, Taman Bayu Damansara.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *